reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Izabelinda, jaki blog?

AgA, ja się zastanawiam czy mój klops chciałby poznać jakiś plac zabaw ale póki co plaża i duużo piasku nie zrobiło na nim większego wrażenia więc chyba nie pora na plac:

IMG_2130.jpg

reklama
Witam Słonecznie:-):-):-)
Melodie na szerokie piaski wypuściłaś synka a małe jest piękne:-D poczekaj aż zrobi się ciepło i poczuje na gołym ciałku jak miło kopać się w piasku:tak:
Fajne trampolki ma Adaś:tak:

Niestety mój Zofik zapewne wolałaby wejść do wody, nawet nie chodzę z nią na spacery w pobliżu stawów i jeziorek bo są awantury:baffled:
Martynka jak tam wizyty u lekarzy jeszcze w dwupaku?

Właśnie kończę kawkę i biorę się do planowania wolnego dnia:-D...dobrze że mój M. zrobił wczoraj obiad na 3 dni przynajmniej nie spędzę pół dnia w kuchni:tak:

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj konam przez @... Nie miałam rano tabletki p.ból. i syn mi kupił, dopiero teraz zaczęła działać, przedtem leżałam zwijając się z bólu. Gdy ja się lepiej poczułam, to DD stwierdził że mu niedobrze i ma rzadkie g... Jak nie urok to sraczka ;)

Melodie - Izabela Wilma-Drzeżdżon Photography - zapraszam serdecznie :) Może nawet znajdziesz tam Pchełkę w ślubnych i portretowych...

Aga - opis przy zdjęciu Zofika mnie rozbraja :D

Marta dzisiaj ładna pogoda, to może wieczorkiem się wypuścimy na dwukółka? Jak meżowie się zgodzą dziećmi zaopiekować...

Martynka - wielki buziak, trzymaj się dziewczyno, jeszcze troszkę!

Wczoraj wyczochrałam dwa szale, mnóstwo tasiemek, kokardek, kwiatuszków i kosz z wikliny do sesji. I z lumpeksu mega czad sukienkę dla Patki, troszkę dużą ale dorośnie, w kratę fioletowo-czarną i bluzkę też ciekawą ale nie wiem jak opisać ;) Uwielbiam szmateksy!

Ostatnia edycja:
Witam Słonecznie:-):-):-)
Melodie na szerokie piaski wypuściłaś synka a małe jest piękne:-D poczekaj aż zrobi się ciepło i poczuje na gołym ciałku jak miło kopać się w piasku:tak:
Fajne trampolki ma Adaś:tak:

Niestety mój Zofik zapewne wolałaby wejść do wody, nawet nie chodzę z nią na spacery w pobliżu stawów i jeziorek bo są awantury:baffled:
Martynka jak tam wizyty u lekarzy jeszcze w dwupaku?

Właśnie kończę kawkę i biorę się do planowania wolnego dnia:-D...dobrze że mój M. zrobił wczoraj obiad na 3 dni przynajmniej nie spędzę pół dnia w kuchni:tak:

Szczęściara;p Mój małż wyjadł wczoraj obiad na trzy dni więc dzisiaj zaczynam od nowa. Eh.
Mój Adaś lubi wkładać paluszek do wszystkiego więc podejrzewam, że do tej wielkiej, niebieskiej kałuży też kiedyś będzie próbował;p

Izabelinda, ah to ta stronka. Już ją raz oglądałam;p jestem pod wrażeniem urody Twojej córci. Śliczna dziewczynka. Kiedyś będziesz musiała przysłowiowym kijem odganiać.

cześć wszystkim,
ostatnio trochę Was zaniedbuję, bo S w domu ciągle i mi tylko ototmoto włącza i kompa oblega :wściekła/y: a mnie dopadł natłok wiosennych porządków, właśnie żegnam się (oby na dłuuuuugo) z zimowymi ciuchami, schowane już głęboko, odkładam ubrania małej do 'za małych' te z których wyrosła, bo w jej szafie istny sajgon odkąd się tam sama rządzi... pogoda cudna, więc zabieram małą przed leżakowaniem z przedszkola i śmigamy na spacer, bo S oczywiście niby w domu a ciągle go nie ma, w ogóle ostatnio się ciągle kłócimy, chyba moje hormony wciąż się nie chcą uspokoić, ale trudno, może go do czegoś zmuszę tym swoim narzekaniem i wywodami...

Iza - współczuję bólu, wiesz jaki jeszcze sposób na jego pozbycie się na długo... :cool2: niby masz normę spełnioną, a może jednak...?

Melodie - śliczne ma buciczki Adaś!! od razu go widzę na wielką wodę puściłaś!!

Marta - jak humorek? leiej troszkę? wyjdź na spacer, korzystaj z pogody, trochę się zmęczycie z małą i ooddychacie świeżym powietrzem!

Martyna - co z Tobą?? już się nerwowo zaczyna robić!! czekamy na wieści!

śmigam dalej trochę sprzątać i o małą do przedszkola... aaaaa!! zaomniałam Wam owiedzieć, że dziś rano ubieram się i wciskam się w kiecę swoją, ledwo co ją dopięłam, ale ok, siadam do śniadania i dupa, myślałam że od razu urodzę :szok: także Ana - od dziś dnia korzystam z Twojej kiecki!! cmok w krok!

Hej dziewczyny , nie ma neta...:(
jak zapłace rachunki i się ogarnę to nadrobie i poczytam co UwAS....
NA RAZIE NADRABIAM ZALEGŁOści w realu ...
buziaki

Dziuba, mój jak przychodzi do domu i nie woła od progu, że głodny to szukam go właśnie przy kompie gdzie właśnie podbija świat. Ledwo buty ściągnie, rąk nie umyje i on już gra. Czasami jestem w szoku i zastanawiam czy przypadkiem nie jest uzależniony..

Ana, co to są zaległości w realu?:-D

Martyna, jak się czujesz?

Mój Adaśko właśnie rozpacza w łóżku. Zmęczony, nakarmiony a spać nie chce. Idę go poprzytulać;))

Izabelinda dziękuje:-) opis w 100% pasuje do Zofika prawdziwa Zośka Samośka. Gdzie ja miałam głowę jak wybierałam imię?:dry:Zdjęcia które robisz są przecudne, widać w nich duszę fotografowanych osób. Boziu a Mała Matylda to taka kruszynka....śliczności.
Melodie fakt trochę mnie M. rozpuścił:zawstydzona/y:, głównie on gotuje obiady ja może raz na tydzień do garów zaglądam, przez co opuściłam się w gotowaniu:baffled:
Dziuba Maleństwo rośnie w brzuszku to i mama rośnie;-)Miłych porządków:tak: ja poczekam, aż moje same się zrobią:confused: albo poczekam na super moc:-D

Nie wiem ja u Was ale ja mieszkam na dużym osiedlu a nie ma ładnego placu zabaw, same obskurne, nijakie, z 1 huśtawka i piaskownicą. Musze jeździć 3 osiedla dalej żeby Zosia pobawiła się na pięknym i bezpiecznym placu. Nie rozumiem takiej polityki spółdzielni. Nastawiają bloków a potem maja wszystko w d....:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
ehh, Aga, u nas podobnie, w ogóle jakoś mi ten Chełm średnio leży - nie ma gdzie na sacer wyjść, tylko między blokami ciągle łażę, to jeszcze place zabaw wyglądają dokładnie tak samo jak w czasach kiedy ja bylam mała i bawiłam się w takich miejscach... u rodziców na Zaspie suer spółdzielnia dba o to, a tu nic a nic... w ogóle mieszkaliśmy ok. pół roku w Brzeźnie, to dopiero wypas, 200m do lasu, do morza na deptak, piękny plac zabaw, blisko do sklepów, do szkoły, było gdzie zawsze na spacer chodzić, a do mamy deptakiem wózkiem jechałam i na piechotę i latem i zimą jak tylko pogoda, ach, chciałabym tam kiedyś wrócić, jak będziemy myśleć o większym mieszkaniu to zdecydowanie okolice Zaspa/Brzeźno, ewentualnie kawałek Wrzeszcza...

przedstawiam swoje nowe wcielenie, powiedzcie same czyż nie jestem piękna?

dsc1034e.jpg

Do góry