reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ana, Melodie dziękuję za przywitanie:tak:
Melodie jeśli mogę z tymi włosami miałam podobnie, w zasadzie przestały wypadać gdy zaprzestałam karmienia piersią. Jednak wylądowałam u dermatologa bo ilość włosów, która zostawała mi w rekach była masakralna.
Lekarz kazał zrobić badania hormonu tarczycy i okazało się że mam podwyższone - stąd wypadanie włosów. Stosowałam jedynie preparat vichy (bardzo drogi), polecam bo po 2 tyg. stosowania zaczęły wyrastać młode włoski i to w b. dużej ilości.:tak:
W zasadzie tylko zestawy witaminowe uratowały mnie przed utrata włosów i paznokci.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć laski,
ja dziś lepiej, tzn. cały czas mam sparaliżowane pół twarzy, a jak dzwonię do dentysty to mi baba powiedziała że terminy na o 20kwietnia, więc nara... oproszę mamę żeby mnie zapisała do przychodni, ja tam borowania się nie boję i zawsze brałam bez znieczulenia (tzn. dwa razy bo tyle razyw życiu mialam zęba plombowanego), więc mam nadzieję że do weekendu uda mi się to zalatwić, bo dziż znowu ół nocy nie przespałam, a nie chcę ciągle tylko te Apapy brać, bo boję się że zaszkodzę dzidzi... myślicie że to może mieć wpływ?

Madzia - ja bym też lubiła pazury w takim kolorze, a Ty robisz akryle/żele czy naturalnie?? ja właśnie zapuszczam przed Świętami i modlę sie zeby się nie połamały...

emka - fajowa ościel!! ja całe szczęście mam 3prześcieradełka po Martynie do łóżeczka i jedną pościel, to dokupie pewnie jeszcze jedną czy dwie w Ikei i styknie :-D miłego wypadu do rodziców!!

Aga - witaj wśród nas :-D

Ana - pewnie właśnie dlatego się rzucałaś bo nie było lalek a ile to można cukru wpierniczać!?

zapomniałam Wam powiedzieć, bo ostatnio mama sie pyta Martyny "to jak będzie miała dzidzia na imię?" a mała na to "a może Maja, co?", S tak podchwycił że teraz chodzą i w kółko Maja Maja :szok::szok: jak dla mnie imię ładne, ale teraz tyle się rodzi Maj Zuź i Amelek... a jak chłopak to Mateusz, na mojego Wojtusia nie chcą przystać :wściekła/y::wściekła/y:

Witam:-)
Czy jako Trójmiejska mama mogę dołączyć do grona?
Mam nadzieje ze jesteście otwarte na nowe "mamy"?:-D

Cześć :)

Ana to się dzisiaj wyspałaś ;)

Iza następnym razem już zdasz :)

My już na nogach.Oliwka wczoraj jakoś późno poszła spać,bo po 21.
Zaraz idziemy na jakiś spacerek i małe zakupy.
Może jutro do Baby Cafe się wybierzemy

Miłego dnia

EDIT

Natalia ja jak była w ciąży z Oliwką to miała dwa typy Maja albo Oliwia i została Oliwia.Bardzo podoba mi się Marcelinka,ale moja mama ma tak na imię i moja teściowa by się obraziła na amen jakbym tak dziecko nazwała ;) No i koleżanka ze szkoły rodzenia nazwała córkę Klara też ładne,ale nie wiem czy bym ta córce dała na imię :)

Ostatnia edycja:
ja mam też dużo swoich typów na dziewczynkę, z tych bardziej 'awangardowych' podoba mi się Polka, Gaja i Nina, ale S nie chce słyszeć o żadnym z nich :wściekła/y: za to na pewno nie będzie Mateusz!

Mnie zawsze podobają się imiona które kojarzę z "dobrymi i serdecznymi" osobami.
Np. znam bliźniaczki Lila i Kalina
Miło kojarzę imię Hania, a z męskich to Piotr, Piotruś, Piotrunia:-D
I Jaś ale Jasiów znów wysyp.:eek:
Gdybym miała syna musiałabym walczyć z moim M.:-D chciał Gromosława, Sławoja, Wawrzyńca lub innego słowiańskiego woja.
Wyobrażacie sobie na placu zabaw wołać Gromek...pewnie miał by przezwisko Piorunek:-D:-D:-D

Aga - dobrze że masz córcię, bo takie wojny grożą ciężkim rozwodem!! Kalinka też ładnie, brałam pod uwagę, niestety S odrzucił zanim zdążyłam to słowo wyowiedzieć do końca...

Uploaded with ImageShack.us

moja Tyśka znalazła se nowego fryza...

he he Aga ,no ale tez jakis urok mają te imiona...moze Krzesimir
mj chcia teodora..w sykole pewnei byłby Tołdi...mi si podoba Gabriel , Daniel , Piotrus tez
teraz w rodzinie mamy Haneczke i Agatke tak wdziecznie

Dziuba poproś swoją córeczkę o namiary na fryzjera....piękny kolor:tak::tak::tak::tak:moje już wyblakły:-(

Bardzo jej do twarzy:tak::-) Urocza Ruda Tyśka:tak:
Ana Krzesimira bym przeżyła;-)

reklama
Daniel pięknie, ale u S też by nie przeszło bo to zazdrośnik głupi... ehh może się w końcu kiedyś zdobędę i opowiem Wam o tym... ale Teodor??

Do góry