reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień dobry!:) Łączę się już (nareszcie!!) z nowego mieszkania. Ile ja na to czekałam..
Poradźcie mi coś, proszę. Muszę kupić Adasiowi pierwsze, normalne buciki bo te zwykłe kapciuszki z gumową podeszwą kupowane z zwykłych sklepach z ciuchami są już za małe. Ma taką pulchną stópkę.. On jeszcze nie chodzi. Na co powinnam zwrócić uwagę?

reklama
Melodi te skarpeciochy są W ACPOLU I HM, ja kiedys Czarkowi kupilam tez w ACPOLU jak zaczal dreptac to takie lekko sztywne , żeby mu się pytka nie chwiala z firmy buffohttp://www.butki.pl/#/_get/filter/1/promocja/0/category/domowe%20dzieci%C4%99ce/gender//kolor//size//limit/0,20/b//sunway//
a potem zaszalałam i kupilam mu za zajefajna cene i z amiesiąc byly za male ...he he
bartki tez fajne!

Ostatnia edycja:
A ja bym się chciała tylko przywitać z trójmiejskimi mamami :D już wkrótce dołączę do Waszego grona :)

co do butów, to poza bartkiem polecam buty bata... też nie należą do najtańszych, ale mają teraz sporo promocji, ładne wzory i dobrze są zrobione ;)

Melodi te skarpeciochy są W ACPOLU I HM, ja kiedys Czarkowi kupilam tez w ACPOLU jak zaczal dreptac to takie lekko sztywne , żeby mu się pytka nie chwiala z firmy buffohttp://www.butki.pl/#/_get/filter/1/promocja/0/category/domowe%20dzieci%C4%99ce/gender//kolor//size//limit/0,20/b//sunway//
a potem zaszalałam i kupilam mu za zajefajna cene i z amiesiąc byly za male ...he he
bartki tez fajne!

Szukałam guziczka ,,dzięki" i nie znalazłam :-D Tylko weekend mnie tutaj nie było!
W każdym razie dzięki:)

A ja bym się chciała tylko przywitać z trójmiejskimi mamami :D już wkrótce dołączę do Waszego grona :)

co do butów, to poza bartkiem polecam buty bata... też nie należą do najtańszych, ale mają teraz sporo promocji, ładne wzory i dobrze są zrobione ;)

Ja mam jakąś awersję do Bartka. A tego Bata muszę poszukać.. wie ktoś gdzie są ichnie sklepy? Dzięki:)

no ni ma tego guziczka ...hi hi:) ale są jakies takie fejsopodobne ...lubie czy cos ....

są też dwa sklepy z butkami na swiętojańskiej świat dziecka tak koło pączusia....
i w rumi w auchon jest też ...ale chyba to bartek no ajak ci zależy to goexy sa allegro i mozna kupić u super sprzedawców albo w Fashion House a ha i jeszcze butki są w tym sklepie sportowym koło tesco w gdyni, tam adidas kupowałam dla Czarka takie malutkie....no i ten sklep co Iza Boti jest na oksywiu i chyba witominie
oraz Batory w dziale dziecięcym ale nie wiem czy tam są aż na takie małe pytuchy:)
no juz nic mi do glowy nie przychodzi

Ostatnia edycja:
No i ja swoje 3gr wtrące na temat bucików :)
1. Kiedyś buty Bartka były nr 1 jakość i cena była na odpowiednim pozionie :) Teraz ani jakośc ani cena nie jest adekwantna!!!
2. Na Bacie się przejechałam, włąśnie na obuwiu dla Julianki i na pewno tam obuwia dzieciencego nie kupie!
3. POLECAM natomiast CCC :D i Elefanta :) oraz ECCO.

Ja uwielbiam fotki Izy :D

no wląsnie Minka nie mogłam sobie przypomiec tej nazwy Elefana , tez miałam butki zimowe dla Czarka i bomba, ecco to wiadomo super , ja teraz skarpwetkuje na nową kolekcje:) no i jeszcze mielismy i polecam timberlandy tyle , że Maelodi mały już chodził, teraz dla Macka mma na szczęście po Czarusiu druga rzecz mamy jeszcze czas na butki.

reklama
My kupujemy z reguły w CCC albo Boti... Dodam ze CCC robi podróbki Bartka, które sa niemal identyczne... A co do zimowych to w zeszłym roku mielismy takie mega sztywne i mały w nich chodził jak "pokraka", a teraz tez mielismy z CCC i były super. No i za buty płace 50-60zł, a nie 150 jak w Bartku bo tam chyba minimum tyle kosztuja... A jak ktos chce ze sztywna pietka i profilowane to w CCC tez sie znajda :-) No i u nas niestety problem z mega wysokim podbiciem, wiec klopot z dobraniem butów...

Melodie a jak mały jeszcze nie chodzi to mozesz poszukac takie miekkie jeszcze. W akpolu w Gdyni jest duzy wybór roznych kapci, bucikow itd. Ja po domu lubie najbardziej takie kapciuszki skarpetowe ze skórzaną podeszwą.

A u mnie pralka dzisiaj chodzi juz kolejna. Poprałam dla małej posciele, tetrówki, reczniki i takie tam :-) Ciuszki poprane, czekaja az je w koncu wyprasuje, tylko weny brak :-D

Iza ja tez uwielbiam Twoje fotki :-) I na tych kilku nawet sie sama sobie podobam, a tak sie zle czułam wczoraj... hehe :-) Ah ten photoshop :-D haha

Do góry