reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Marta trzymam kciuki !! Musi byc dobrze... !!

Ja dzisiaj tez do gina na rutynową kontrolę. Stawiania brzucha u mnie sie pojawiają tylko czasem jak wiecej pochodze albo za długo posiedze, wiec mam nadzieje ze obejdzie sie bez tych leków.
Ja w ten weekend nie mialam szkoly, wiec w sobote bylismy na hali, w kwadransie na obiadku a potem na skwerku na krotkim spacerku, mały zachwycony bo był jakis zlot motorów, wiec stał i nie mogl oczu oderwac :-) hehe Wczoraj bylismy w akpolu i tesco, nałaziłam sie cholernie, az wieczorem cała obolała i spuchnieta byłam, no ale juz praktycznie wszystko mam, teraz trzeba torbe spakowac i wszystko przygotowac. Jeszcze tylko teraz w tygodniu po szafe musimy podjechac, bo sie nie miescimy z ciuchami. A za tydzien i za 2 mam szkole, wiec musialam zalatwic teraz wszystko, bo pozniej juz pewnie nie dam rady... Ale ta kasa ubywa.... ehhh ja nie wiem jak my sie ogarniemy jak juz urodze...
I ogolnie fizycznie juz nie daje rady, chwile pochodze to zmeczona, bol kregosłupa, zeber i nog... Siedziec tez za długo nie moge bo zaraz zebra bola i mała sie wypine we wszystkie strony...
Iza ja sie tak nastawiłam na tą sesje z brzuszkiem, a teraz sie czuje taka cholernie nieatrakcyjna, brzydka i w ogole, ze nie mam ochoty na zadne zdjecia, ale w sumie chciałabym bo juz w ciazy wiecej byc nie planuje... ehh

Marta czekam na info co i jak ! trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
No i plamię żywą krwią nie dużo,ale coś chyba jest nie tak.Czekam na koleżankę,bo Grzesiek w Warszawie i jadę do szpitala.Oliwka zostaje z kuzynką.Cała się trzęsę :(

Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku!

Wiem, wiem, że jak się wchodzi z maluchem to jest za free. Małż tam pracuje. Tylko nie był w stanie powiedziec czy rozrywka to już dla małego czy jeszcze nie.. ;) Ale to w nagrodę po przeprowadzce :-D

Dziewczyny wróciłam...Niestety nie urodzę...serduszko nie bije...Więcej opiszę zaraz na zamkniętym...Jestem załamana

Dzięki jakoś się trzymam...Teraz mam cel zmiana mieszkania :) głupie to,ale muszę się czymś zająć,bo inaczej to zwariuje,bo wiem jaka jestem...

reklama
Do góry