oj bardzo współczuje Melodie afery ....i ząbkowych boleści..Izus Tobie też)Hej! U mnie nastał bardzo nerwowy czas. Szukamy mieszkania, kłócimy się z teściami, dzieciowi wyżynają sie ostatnie ,,bolesne" ząbki i oczywiście obydwoje studiujemy.
Przylookałam w Loopys ten basen z kulkami. Czy on jest odpowiedni dla 10cio miesięcznego? Niby mały siedzi. Ale nie raczkuje ani nie chodzi. Przewraca się z boczku na boczek i pełza.
mam nadzieje , że szybko uporacie się zproblemem mieszknianiowym...
Marta fajnie z tym zooooo, jupii!!!Dzień doberek
Melodie współczuję problemów z teściami.My też szukamy mieszkania,ale na szczęście moi teściowie są daleko
Wczoraj byłyśmy w zoo z Oliwką i moją koleżanką.Pogoda była super.Później zaliczyłyśmy wspólny obiadek i pojechałam po Grześka,bo skończył szkoleniea wieczorem to już nic nie robiłam.Zaraz się myjemy,ubieramy ,zjemy śniadano i gdzieś zmykamy
No i za 3 dni mam w końcu wizytę u lekarza
Miłego dnia
czekam na relacje zod gina
u mnie śnieg....wczoraj padal deszcz i wiadomo jak wygląda ...dzisiaj w końcu wynurze się zdomu bo świeci slońce i jakoś musze sie naładować pozytywnie.
zabukowałam bilet , wracam 2 kwietnia to jak się ogarne z checia się wybiore na jakiś plac , niestety chyba gdańsk sobie odpuszcze bo volwiacza Tomek zabiera a opelak sprzedałam w tamtym tygodniu i znowu czeka mnie jazda autobusowa.Melodie z checia poznam twojego szkraba , mój mniejszy w tym samym wieku ..prawie może sie poturlają razem np. Elefun????
Izus powodzonka na sesyjce...czekam na fotki ...
Ostatnia edycja: