reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

emka w czwartki chodza właśnie takie maluchy jak nasze:) my byliśmy ostatnio i mi się podobało:) Damiowi chyba też:) jak sie namyślisz, to wpadajcie:)
i nie jestem chuda, to dobry kamuflarz:p

reklama
O Magda, to fajnie, mam na 19tą trening więc nie wyrobię się za cholerkę;/ wiesz jak to jest z ubieraniem i wychodzeniem, Tymi pół godziny wychodzi z przedszkola....
>>> napisali,że 2-3 lata ( 17.30 - 18.15) czy ja źle czytam na stronce babycafe<<< może im się przedział wiekowy zmienił hihi

moja się obudziła, cała się trzęsie, cała spocona, cała gorąca, płacze że ją wszystko boli, to jakiś cud że dała se temp. zmierzyć, 37,6. Zajebiście.

kurna, dziś nie śpimy od 5.30, przed chwilą dopiero dała se zmierzyc temp., 38,8. Czy nie mogłaby po prostu nadejść wiosna? myślę że to by było najlepsze lekarstwo...

Dziuba , współczuje ....moŻe zapalenie gardła ..., dużo zdrówka ..\
ah ja też chce już tez to ciepło ..a z rana z moim Tomkiem marzyliśmy o grzaniu dupska na piasku ..oj .....jeszcze daleko ..

melodie też bym chciała żeby obrączka mi spadała:) hihi
)

Ja nie ;p no muszę nosić,,zapasową", którą dostałam kiedyś tam od teściowej a ja jej nie lubię.;]

Boshe, Magda, jak myśmy sie z dziewuchami poznały (rety, miałyśmy wtedy jakieś 15lat!!) to ja ani jednej ani drugiej nienawidziłam, jeszcze była trzecia, Asia, od nich też z podstawówki, chłopaków nam z podwórka odbierały!! a myśmy z przyjaciółką takie zazdrosne były... a potem żeśmy razem na wszytstkie koncerty łaziły, nawet te najgorsze typu Stachurskyyyy czy Natalia Kukulska :-D no i one dwie poszły do jednej szkoły, a ja i Asia - ich trzecia kompanka do drugiej, i tak się dziwnie złożyło że to tej pory z Aśką Dupami jesteśmy najlepszymi, za to z Anią nie mam żadnego kontaktu, mąż Karoliny to sąsiad mojego S, zresztą ona też, więc też jakoś tam się rzadko ale widujemy... ale bez kitu jak to się można sporo dowiedzieć... jadę na weekend do rodziców, to możemy w niedz. się przed południem jakoś spotkać, bo w sobotę mam szkołę do późna i urodziny mojej jednej z Dup, więc wieczór też zajęty, ale niedziela by pasowało... daj znać czy Ci pasi, to se poplotkujemy :-D

Zazdroszczę takich wspomnień. Mnie podstawówkowe kolezanki ledwie pamiętają a z liceum rozjechały się po świecie. No i klops. Przeprowadzaliśmy się. ;/

Zrobiłam wczoraj bułeczki. Na ciepło były super ale na zimno.. jakbym ciasto do pizzy jadła. Strasznie czuć drożdże. Nie mam szczęścia do przepisów. A może któraś z Was piecze i mi może podać sprawdzony przepis?

Małego zalewa. Cała broda w glutach, jak zobaczyłam jak wciąga dolną wargę to myślałam, że się przekręcę, ciągle mu wycieram. Chyba ząbki..

emka- tak jest napisane w grafiku 2-3 lata:) dobrze sprawdziłaś. moja i dziuby:p kumpela chodzi z 19 miesieczniakiem od września i jakoś nas wkreciła. wcześniej jeździliśmy na energetywke do gdyni, ale jak Damiano wyrósł z fotelika 0-13 to przestaliśmy, bo nie mieliśmy transportu.
dziuba zdrówka dla martynki. myślisz, że to przeziębienie? my wstaliśmy 5:50 więc wiem co czujesz:)
właśnie J napisał smsa -18 brrr on juz w pracy od 7mej.
miłego dnia

melodie dla was też zdrówka.

o kurde Dziuba :( no to coś ją dopadło.... kurde !
ja zmęczona po treningu i odprężona po saunie poszłam zjeść późną kolację,bo aż mi słabo jakoś było...

Melodie przecież nikt Ciebie nie zmusza do noszenia obrączki, no przestań;)
moja koleżanka piecze sama ale kupuje specjalną mąkę - teraz pokusiła się nawet sama na ziarna i chce mielić, co zrobi do jedzenia to rarytas....

Melodie - ja mam zupełnie inaczej, dla mnie spotkanie z ludźmi z liceum to totalna porażka, z połową klasy utrzymuję kontakt na co dzień, a ta druga połowa co nie mam z nimi kontaktu to i tak w większości nie przychodzi na takie spotkania... zdrówka dla Was!

pamiętacie jak Wam pisałam ze poczułam ruchy 21.lutego... to wczoraj wieczorem dopiero poczułam drugi raz dziecko... chyba normalne, bo to jeszcze i tak wcześnie, w ogóle mam wrażenie że w tej ciąży wszystko jest wcześniej...

Magda - ja do lekarza nawet nie idę z nią, wiem że się przeziębiła, skoro ja chorowałam 2tyg prawie, S ode mnie, to ona teraz też pewnie przejęła choróbsko... po co mam iść, powie to samo co zawsze, Nurofen, Clemastinum, Nasivin Soft do nosa... wszystkie te leki mam, więc sama już wiem co robić :) zresztą teraz jak jej podałam poranną porcję to już się nawet ubrała w ubranka swoje i zjadła pół kromki chlebka z szynką, czyt. zjadła szynkę i zlizała masło, a chleba trochę podziabała co jej przez przypadek do buzi wleciało... :)

P.S. Melodie - w sprawie pieczenia to do Anji, piecze wyśmienity chleb, to na pewno na bułeczki tez znajdzie jakiś przepis...

reklama
dziuba u nas jak młody raz miał katar i troche kaszel to tez nigdzie nie szłam:p bołam sie, że w przychodni złapie cos gorszego.. młody śpi, ja prasuje i zaczynam ogladać DDTVN z moja ulubiona para:D

Do góry