reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

melodie też bym chciała żeby obrączka mi spadała:) hihi
dziuba hehe, ale ty pewnie mnie nie kojarzysz:D hehe jestem jedna z sistersów:D haha
milego dnia laseczki:)

reklama
Boshe, Magda, jak myśmy sie z dziewuchami poznały (rety, miałyśmy wtedy jakieś 15lat!!) to ja ani jednej ani drugiej nienawidziłam, jeszcze była trzecia, Asia, od nich też z podstawówki, chłopaków nam z podwórka odbierały!! a myśmy z przyjaciółką takie zazdrosne były... a potem żeśmy razem na wszytstkie koncerty łaziły, nawet te najgorsze typu Stachurskyyyy czy Natalia Kukulska :-D no i one dwie poszły do jednej szkoły, a ja i Asia - ich trzecia kompanka do drugiej, i tak się dziwnie złożyło że to tej pory z Aśką Dupami jesteśmy najlepszymi, za to z Anią nie mam żadnego kontaktu, mąż Karoliny to sąsiad mojego S, zresztą ona też, więc też jakoś tam się rzadko ale widujemy... ale bez kitu jak to się można sporo dowiedzieć... jadę na weekend do rodziców, to możemy w niedz. się przed południem jakoś spotkać, bo w sobotę mam szkołę do późna i urodziny mojej jednej z Dup, więc wieczór też zajęty, ale niedziela by pasowało... daj znać czy Ci pasi, to se poplotkujemy :-D

emka - grzej jagody, idę ogarnąć kuchnię bo tam już nie ma jak wejść, uprzątnę tam porządnie i jestem!

Marta - z tym drętwieniem to ja też miałam, ledwo się do łóżka kładłam to od razu nogi i ręce drętwiały, jeszcze jak leżalam na ręce to już wq ogóle budziłam się w nocy i ani w te ani we w te nie mogłam ruszyć... pod nogi podkładaj kołdre albo coś, żeby stopy były trochę wyżej, to inne kr.ążenie, na ręce niestety nie mam rady, u mnie przeszło dopiero z 2tyg temu...

dziuba, fajnie, że przypomniałam Ci młode lata hehe, w sumie młode to nadal sa, niech będzie, że młodsze;) w sobotę wpadaja do nas znajomi J z pracy, postaram się byc grzeczna, żeby głowa w niedzielę nie bolała;P i wtedy możemy się zobaczyc, chętnie:) Asie też kojarzę, ale z widzenia, tak jak i Ciebie, Karoline bardziej, chyba z nią Ani się najbardziej trzymała, a może dlatego, że to samo liceum:) Ani ma synka Marcela w lipcu skończy dwa lata:) dziś idziemy do baby cafe na rytmike, może masz ochotę wpaść? :)
ide robić jajecznice dla młodego, bo rano dostał tylko kaszkę i pewno głodny:)

Magda ale o której? ja tak o 15 dopiero młodą z przedszkola odbieram i nie wiem czy moi rodzice nie wpadną z nie do końca zapowiedzianą wizytą, dlatego sprzątam sprzątam sprzątam...

Magda przecież ty chuda jak przeciąg! to w szkielet chcesz się zamienić??????
Ja bym pojechała na rytmikę ale jest dla dzieci 2-3 lata i byłam raz na pokazowych zajęciach ( wtedy na spotkaniu) i wiem,że jeszcze dla niego za wcześnie na te zajęcia, musi wykonywać szybko komendy Pani prowadzącej więc odpuszczam. A Damianek jest chyba młodszy czy mi się coś wydaje?

dzięki Beatka za herbatkę, zaspokoiłaś moją rządzę na jagody :-D teraz już przynajmnije wiemy jak blisko mamy do siebie, to będziem z tego korzystać :)

Magda - ja już dziś odpadam, mała pokłada mi się do łóżka, marudzi że ją brzuch boli, więc już siedzimy i czekamy na rodziców...

odebrałam Tyśkę z przedszkola, byłyśmy też na krótkim spacerze bo nie spała w przedszkolu i zupy nie zjadła, to męczy mnie że głodna i zmęczona, więc idę grzać nasze pierożki i trochę się z nią położę odpocząć, bo widzę że jak nie poleży trochę to będzie mi brzęczeć do wieczora, a rodzice się zapowiedzieli na potem, akurat się wkomponują w ten mój bałagan... mam nadzieję że zdążę chociaż trochę ogarnąć...

To fakt, bliziutko:) dziękuję za miłą wizytę! Tymo zachwycony ciocią aż się wtulał :))) a ciocia wygląda kwitnąco, zero brzuszka i w ogóle! w życiu bym nie powiedziała,że już fasolka taka duża! obstawiam chłopca ;) Już widzę,jak będziemy wygrzewać schaby na tarasie a bąble będą szaleć :)))
robię obiad i na 19tą na trening i na saunę:)))))
buziaki dla Was!

Edit-
Magda zerknęłam na Twój suwaczek - przecież teraz widzę ile Damianek ma miesięcy:))

W niedzielę będę w Oliwie to może do Was na Zaspę podjadę na spacerek .

Ostatnia edycja:
jeny, weź mnie spakuj do torby na tą saunę, też bym dupsko wygrzała tak porządnie!! no tego tarasu to Ci zazdroszczę najbardziej!! cholera, ja sie muszę pomieścić na moim balkoniku nie całe 2 na 4m, za to pocieszam się, bo jak jest lato i cieplutko, i jak se zrobię piękny balkon z kwiatkami, nowymi kafelkami itp., to będzie można się seksić na balkonie, bo nie sądzę żeby ktoś mnie chciał przez kanion przez lornetkę lookać :-D

reklama
no i dupa z odkurzania, młoda zasnęła z płaczem że ją brzuch boli, więc idę się walnąć obok niej i moze też polulam... :cool:

Do góry