Boshe,
Magda, jak myśmy sie z dziewuchami poznały (rety, miałyśmy wtedy jakieś 15lat!!) to ja ani jednej ani drugiej nienawidziłam, jeszcze była trzecia, Asia, od nich też z podstawówki, chłopaków nam z podwórka odbierały!! a myśmy z przyjaciółką takie zazdrosne były... a potem żeśmy razem na wszytstkie koncerty łaziły, nawet te najgorsze typu Stachurskyyyy czy Natalia Kukulska

no i one dwie poszły do jednej szkoły, a ja i Asia - ich trzecia kompanka do drugiej, i tak się dziwnie złożyło że to tej pory z Aśką Dupami jesteśmy najlepszymi, za to z Anią nie mam żadnego kontaktu, mąż Karoliny to sąsiad mojego S, zresztą ona też, więc też jakoś tam się rzadko ale widujemy... ale bez kitu jak to się można sporo dowiedzieć... jadę na weekend do rodziców, to możemy w niedz. się przed południem jakoś spotkać, bo w sobotę mam szkołę do późna i urodziny mojej jednej z Dup, więc wieczór też zajęty, ale niedziela by pasowało... daj znać czy Ci pasi, to se poplotkujemy
emka - grzej jagody, idę ogarnąć kuchnię bo tam już nie ma jak wejść, uprzątnę tam porządnie i jestem!
Marta - z tym drętwieniem to ja też miałam, ledwo się do łóżka kładłam to od razu nogi i ręce drętwiały, jeszcze jak leżalam na ręce to już wq ogóle budziłam się w nocy i ani w te ani we w te nie mogłam ruszyć... pod nogi podkładaj kołdre albo coś, żeby stopy były trochę wyżej, to inne kr.ążenie, na ręce niestety nie mam rady, u mnie przeszło dopiero z 2tyg temu...