reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Magda, hehe, czyli jednak dobrze, że mi nie prowadził ciąży Olszewski :-D

Iza, mój Maciek z opiekunką byli rano (10-13) w Loopym wykorzystywać kupony - minęliście się o włos!

:) każdemu inny lekarz pasuje, pewnie sa pacjentki, które sa z niego zadowolone. mi poprostu było przykro, że nie miał do mnie podejścia indywidualnego, a ja tego potrzebuję:)

reklama
melodie jestes:) miałam pytac o ciebie, myślałam, że jeszcze nie wróciłaś z piatkowej imprezy:p jak było?
martynka to mały dał wczoraj popalić..pamietam kiedys jak Damiano był mały miał pare dni, że zasypiał o 23 dla mnie to była masakra!! ja tez mam rozstepy:( mysle, że to uwarunkowane genetycznie.. niecierpie ich, ale co zrobić? pocieszam sie, że mam za to super synka, a to pamiątka po ciąży. trzymaj sie kochana i smacznej czekolady:)
cris ja też uważam, że filmiki sa masakryczne..nadal licze, że to lalka..
co do sprzatania to ja staram sie odkurzac codziennie, ale przy tylu zwierzakach trzeba:) i emka podobnie jak u ciebie wieczorem nie wydac ze było sprzatane..
Iza jeszcze raz dzieki za spotkanko i za fotki, ostatnia rządzi:p nie wiem co pan damian miał na myśli:p laseczki!! ale mamy odważną Izę, zjechała z tej najbardziej pionowej zjeżdzalni:D Domino sie zbierał chyba z 30 minut, ale tez dał rade:)

W końcu siadłam :) Dom błyszczy, Oliwka od godziny smacznie śpi.Jak dobrze,że nauczyła się zasypiać o normalnej porze.Ja zaraz zmykam pod prysznic i do wyrka,bo mi jak zwykle zimno.

Natalia mam już torebkę zielono mi :)

Iza Magda fajnie że się wyszalałyście :) Ja lubię tam chodzić szczególnie jak Grzesiek z Oliwką skaczą po tych wszystkich atrakcjach.Ostatnio byliśmy w niedziele i mega tłok był w dzień powszedni chyba mniej ludzi jest :)

Jeszcze się nie położyłam,a już lekko mi ręce drętwieją.Ja już się zastanawiam czy to jest normalne??

EDIT

Iza odważna jesteś :) Damianek też a ja nie bo bym chyba nie zjechała :)

Ostatnia edycja:
marcia Domino!! nie Damianek:p hihi juz widzę mojego 14miesięczniaka na pionowej zjeżdżalni:D

juz pisałam, mi nigdy nic nie dretwiało. mowiłaś o tym lekarzowi?

źle napisałam myślałam o Dominiku i Izie,bo do Izy pisałam :)

Ja z Oliwką miałam też te drętwienia i lekarz mi mówił,że tak moze być,bo w ciąży zmienia się gospodarka hormonalna woda zatrzymuje się w organizmie itd.Zresztą co do zatrzymywania wody to jem mniej niż przed ciążą,bo z apetytem różnie a już dzisiaj musiałam kombinować jak zdjąć obrączkę,bo palce mam jak serdelki i nawet mydło niewiele dawało dopiero jak nasmarowałam palca oliwką to z trudem ale zdjęłam.Nigdy najchudsza nie byłam a teraz jakaś napompowana chodzę :(

Może to zima :) Wiosnę chcę.Najśmieszniejsze jest to,że zapisałam się na fitness i siłownię w Klifie bo otwierają Pure i teraz klops bo niby są zajęcia dla ciężarnych,ale jak mnie tak będzie brzuch bolał to nic z mojej gimnastyki :////

Focie super:)
Marcia moim zdaniem powinnaś chodzić na te zajęcia, są spokojne i delikatne- wiem,bo moja przyjaciółka rehabilitantka takie prowadzi i sama do końca ciąży prowadziła. A bóle przejdą, poza tym no-spa i będzie git! ja w to wierzę!
Muszę się wybrać koniecznie z młodym do tego centrum, bo jeszcze nie byliśmy ;/
Dziuba to ja jutro jestem w domku i czekam z jagodami.

melodie jestes:) miałam pytac o ciebie, myślałam, że jeszcze nie wróciłaś z piatkowej imprezy:p jak było?
martynka to mały dał wczoraj popalić..pamietam kiedys jak Damiano był mały miał pare dni, że zasypiał o 23 dla mnie to była masakra!

co do sprzatania to ja staram sie odkurzac codziennie, ale przy tylu zwierzakach trzeba:) i emka podobnie jak u ciebie wieczorem nie wydac ze było sprzatane..

Dzięki za pamięć :-D Było super ale całość wieczoru przyćmiło jedno wydarzenie dlatego się nie chwaliłam zbytnio. Co do wieczoru to było super, zobaczyłam ludzi, których nie widziałam 2 lata, miło było porozmawiać z ludźmi z którymi niegdyś spędzałam całe dnie od rana do nocy. Liceum+imprezy po szkole itd ;p

Nasz też miał fazę na 23. Spał wtedy do 4 a później do 9/10 czasami nawet 12
Jak pojechaliśmy na wieś przestawił się na 19 do 6
Teraz panuje 20 do 4 do 6.. ale to przez ząbkowanie.

Ja posprzątam sobie rano, popołudniu mąż wróci i nabrudzi, wieczorem jakby tornado przeszło środkiem, przeważnie już śpię więc znowu sprzątam rano..

ze mna tez nie wiem co sie stało. waga jak przed ciążą, obrączka wchodzi normalnie, a pierścionek zareczynowy niebardzo..

Moja obrączka spada jak spuszczę rękę. Nie mogę jej nosić.

reklama
witam się z rana, jeny jak mi ciężko się z łóżka zwlec było dziś!! zaraz zawożę małą do przedszkola, muszę jeszcze włosy zrobić, ubrać Martynę bo w piżamie biega jeszcze, śniadanie, bank, masaaaakraaaa, jeszcze to sprzątanie w domu...

Marta - dziękuję Ci!!

Magda - wszystko się wyjaśniło :-D jaki to świat mały...

Beata - pojedziemy razem, myśmy też jeszcze tam nie byli!

miłego dnia Kobity!

Do góry