Hej kobietki!
Dopiero teraz miałam czas doczytać i napisać chociaż kilka słów, bo zaraz znowu lecę w teren szaleć na czterech kołkach
Jak Wam minęły Walentynki? Mam nadzieję, że miło i romantycznie? Chłopaki dali radę?
Ja w niedzielę wieczorem zabrałam moją trójcę na lody bo wczoraj się mijaliśmy z mężem. Dzieciakom kupiłam po lizaku z napisem LOVE i KOCHAM CIĘ a Jareckiemu bombonierę Sweet Obsession i nowe spodnie bo stare znowu mu się na dupie podarły. Chyba ma jadowite wiatry bo tylko tam się drą hihihi
Marta - napisz mi proszę coś więcej na temat kładzenia spać dzieci aby się nie darły, bo Pat albo beczy że musi isć spać albo 10 tysięcy razy wychodzi.
Ana - ale super niespodzianka na Walentynki, że się w spodnie wbiłaś
Martynka - byłoby bardzo fajnie jakbyś dała radę wpaść na Pokład, tylko nic na siłę, żeby córeczce nie zaszkodzić...
Gorączka Sobotniej Nocy | Klub Pokład - tak jak pisałam 19 lutego spotykamy się na Pokładzie w Gdyni, najlepiej przed 21:00 bo wtedy wejście za free. No i będziemy się bawić do upadłego (co w moim przypadku nastąpi pewnie szybko bo nie jestem typem sowy a w dodatku ostatnio zero kondycji i starośc nie radość hihih).
Ja pierwsze dziecko rodziłam jak miałam 21 lat, położne się śmiały że teraz dzieci rodzą dzieci
Też niczego nie żałuję ale faktem jest że uczyłam się na błędach i wychowywanie dzieci było dla mnie jednym wielkim eksperymentem.
Nie wszystkim odpiszę, bo chyba pozapominałam większość tematów, ale pozdrawiam Was wszystkie gorąco i zapewniam, że tęsknię i doczekać się soboty nie mogę!