reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja powiem szczere też ...dla mnie za wczesnie ....Czarek jak miałam 26 i czułam sie , ze to juz czas i z tymi ciązami to u mnie tez roznie , ale akcje kibelkowe były tu i tam a poród pierwszy prze CC aten naturalnie , ten drugi to jakiś cud , w życiu bym nie przypuszczała , że to taka akcja i taki ból , który daje nowe życiew , teraz to wspominam ,z łzą w oku...piekne to było
ale chyba trzeci raz nie powinnam ....na razie ....cesarkanie najlepiej wpłyneła na moje zdrowie..

a ja się dzisiaj wbiłam w spodnie sprzed ciazy , w szoku jestem

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Hej Hej

Anja mam nadzieje,że u mnie taka różnica wieku się sprawdzi :D

Ja jak Oliwkę urodziłam miałam 24 lata,a teraz będę miała 26,ale posiadanie dzieci to indywidualna sprawa.Każdy jak się pościeli tak się wyśpi :)

U mnie apetytu dalej brak.W czwartek wieczorkiem mam wizytę u lekarza także zobaczymy jak się ma fasolka :)

Poza tym zastanawiamy się nad większym mieszkaniem i musimy się zastanowić czy sprzedamy te co mamy i weźmiemy kredyt na nowe czy te zatrzymamy i kupimy drugie.Ja to nawet nie wiem jak się za to wziąć.Może jutro wieczorem się zmobilizuje i poczytam co i jak :)

Wczoraj byliśmy w Loopys i Oliwia tak się wyskakała z tatą i wujkiem,że po powrocie do domu sama powiedziała,że chce pać i poszła spać :) Obudziła się jakoś po 7.Ja jeszcze się nie przestawiłam do tak wczesnego wstawania,bo kiedyś spała do 10 :)

Miłego dnia

hej laseczki:)
ja też uważam, że każda z nas wie kiedy jest dla niej czas na macierzyństwo:) ja chciałam być młodą mama i mi sie udało. czuję się spełniona, ale mam mnóstwo koleżanek, które nie sa jeszcze na to gotowe i uważam, że z nimi tez wszystko ok:)
my juz świetowalismy walentynki w sobote.chociaż pewno mąż jakiegoś kwatka przyniesie:)
pozdrawiam
miłego dnia:)

ana gratulacje wejścia w spodnie:) ja chociaz waże tyle samo, co przed to mam inną figure. narazie chodzę w rajstopach i spódnicach:)

marcia powodzenia na wizycie:) fasolka, napewno ma się super:)
jeżeli dacie sobie rade kupic drugie mieszkanie niesprzedajac tego, to ja bym je zostawiła. zawsze można wynając i mieć na rate kredytu, a potem zostawić dla dzieci:)

Ostatnia edycja:
No pięknie Ana! gratulacje :)))a wyobraź sobie,że idzie wiosna i jeszcze się trochę samoistnie zrzuci :) Teraz dogonisz Izę w figurze a ja zostanę w tyyyyyleeeee :-D
Marcia czekamy na wiadomości !!!! zapewne fasolka czuje się u Ciebie najlepiej na świecie:)))
Pocieszę Ciebie,że od tego roku raz ,że wyższy vat a dwa obniżono próg obciążenia dochodu z 50% na 42%, przez co obniżona zostaje kwota kredytu jaką możesz uzyskać...kocham ten kraj.

Beata zobaczymy co i jak.Muszę pomyśleć.Te mieszkanie w którym teraz mieszkamy nie jest niczym obciążone.Myślę,że jeżeli byśmy się zdecydowali sprzedać te mieszkanie to kredyt wzięlibyśmy tylko na kwotę nam brakującą do zakupu nowego,ale nie wiem.Jak się ogarnę to będę kontaktować się z bankiem żeby nam wstępnie wyliczyli co i jak chociaż tak jak piszesz teraz to coraz gorzej dostać kredyt...

My dzisiaj wieczorkiem śmigamy do kina :) Moja siostra zostanie z małą a ja się odstresuje przed jutrem.A w czwartek zobaczymy maluszka :)

Marcia wiesz,ze jestem na topie jeżeli chodzi o kredyt ;/ nie jest łatwo niestety, sama na własnej skórze przeszłam to w grudniu. Życzę ogromnego powodzenia , przyda się jak nic!
My też do kina i gdzieś jeszcze- ma być niespodzianka.

ale wam fajnie, nam za to było fajnie w sobotę;) słyszałyście jakies recenzje na temat tego filmu z celulitisem w tytule? kurcze słoneczko za oknem, a ja jakos dziś sie nie wybrałam na spacer. wstyd sie ptzyznać, ale nawet sie jeszcze nie kapałam:( ide zaraz to nadrobić tylko urwis zasnie:)
to miłych seansów dziewczynki:)

Magda ja słyszałam niezbyt pochlebne opinie o tym filmie,ale to kwestia gustu :) Ja w każdym razie nie oglądałam...

Beata zobaczymy na co się zdecydujemy :)

Hej kobietki!

Dopiero teraz miałam czas doczytać i napisać chociaż kilka słów, bo zaraz znowu lecę w teren szaleć na czterech kołkach :D

Jak Wam minęły Walentynki? Mam nadzieję, że miło i romantycznie? Chłopaki dali radę?

Ja w niedzielę wieczorem zabrałam moją trójcę na lody bo wczoraj się mijaliśmy z mężem. Dzieciakom kupiłam po lizaku z napisem LOVE i KOCHAM CIĘ a Jareckiemu bombonierę Sweet Obsession i nowe spodnie bo stare znowu mu się na dupie podarły. Chyba ma jadowite wiatry bo tylko tam się drą hihihi ;)

Marta - napisz mi proszę coś więcej na temat kładzenia spać dzieci aby się nie darły, bo Pat albo beczy że musi isć spać albo 10 tysięcy razy wychodzi.

Ana - ale super niespodzianka na Walentynki, że się w spodnie wbiłaś :)

Martynka - byłoby bardzo fajnie jakbyś dała radę wpaść na Pokład, tylko nic na siłę, żeby córeczce nie zaszkodzić...

Gorączka Sobotniej Nocy | Klub Pokład - tak jak pisałam 19 lutego spotykamy się na Pokładzie w Gdyni, najlepiej przed 21:00 bo wtedy wejście za free. No i będziemy się bawić do upadłego (co w moim przypadku nastąpi pewnie szybko bo nie jestem typem sowy a w dodatku ostatnio zero kondycji i starośc nie radość hihih).

Ja pierwsze dziecko rodziłam jak miałam 21 lat, położne się śmiały że teraz dzieci rodzą dzieci :) Też niczego nie żałuję ale faktem jest że uczyłam się na błędach i wychowywanie dzieci było dla mnie jednym wielkim eksperymentem.

Nie wszystkim odpiszę, bo chyba pozapominałam większość tematów, ale pozdrawiam Was wszystkie gorąco i zapewniam, że tęsknię i doczekać się soboty nie mogę!

reklama
hej

Iza nie szalej na drodze....powodzonka

he he uśmiałam sie jak nic z twojego postu a propo spodni męża...
u mnie bez większych ekscytacji walentynkowych , mężus w pracy, wpadł na lunch z całusami i szybko spowrotem do pracy aż do wieczora...ale potem było miło....Czaruś zrobił laurke dla taty i serwetkowe wycinanki.

dziewczyny widze , że imprezka sie szykuje , fajnie fajnie !!!

Do góry