reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
hej dziełuchy
ale dziś mroźno na dworze było! my troche pospacerowaliśmy, byliśmy w odwiedzinach u Damianka kumpla 1,5m-ca starszego. chłopaki się wybawili my wygadałyśmy i dzień jakoś zlecał
Damiano, ma mega czerwone poliki, normalnie wygląda jak mały rusek
jutro mamy odwiedziny, wpada moja kumpela ze studiów
więc też jakos dzień minie.
cieszę się, że dziewczyny zadowolone z filmów
może i my się wybierzemy na tego karola, tylko nawet 1 nie widziałam, jakoś mało kinowa jestem.
Iza!! mój tez ciągle przeciera spodnie na tyłku, więc uwazam, że twoja teoria jest słuszna
Marcia o co chodzi z policją? nie wiedziałam, że mamy przestepce na forum hihihih
Martyna mi tez lekarz mówił, że mam duży brzuch..pisałam juz przytyłam 18kg. mi się wydaję, że to sprawa indywidualna i każda dziewczyna inaczej tyje..ważne zdrowo sie odżywiać.
Dziuba, ja też pamietam, że chciałaś mieć dwie córy
trzymam kciuki
u nas Damiano już w 12 tygodniu wystawił sie jajcami hihihi
bezwstydnik! i pamietam, że tez młody wierzgał na usg w 12 tyg i lekarz sie męczył żeby zbadac przezierności. a jak dołek? mam nadzieję, że minął bezpowrotnie
!! odpoczywaj na zwolnieniu! ale w sobote sie zobaczymy? fajno, że dyrka tak zareagowała
widać doceniają twoją prace, a to chyba bardzo wazne
!
pozdrawiam Was wszytkie
mam nadzieje, że każdej odpisałam, jak nie - obiecuje poprawę
dobrej nocki!
ale dziś mroźno na dworze było! my troche pospacerowaliśmy, byliśmy w odwiedzinach u Damianka kumpla 1,5m-ca starszego. chłopaki się wybawili my wygadałyśmy i dzień jakoś zlecał
cieszę się, że dziewczyny zadowolone z filmów
Iza!! mój tez ciągle przeciera spodnie na tyłku, więc uwazam, że twoja teoria jest słuszna
Marcia o co chodzi z policją? nie wiedziałam, że mamy przestepce na forum hihihih
Martyna mi tez lekarz mówił, że mam duży brzuch..pisałam juz przytyłam 18kg. mi się wydaję, że to sprawa indywidualna i każda dziewczyna inaczej tyje..ważne zdrowo sie odżywiać.
Dziuba, ja też pamietam, że chciałaś mieć dwie córy
pozdrawiam Was wszytkie
mam nadzieje, że każdej odpisałam, jak nie - obiecuje poprawę
dobrej nocki!
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Wstałam 
Magda uciekłam na Hawaje i się wygrzewam w ciepłym słoneczku
)) a ta Pani nie dość,że dostała ubranka to jeszcze zwrot kasy no ale to ją będę ścigać 
Dzisiaj mam dzień sprzątania w domu
Niestety w nocy się nie wyspałam.Strasznie drętwiały mi ręce.Przy Oliwce też tak miałam,ale pod koniec ciąży.Na dodatek Oliwce chyba coś się przyśniło i przyleciała do nas w nocy z krzykiem i nie dało się jej przenieść do łóżeczka 
Idę zjeść śniadanko
Magda uciekłam na Hawaje i się wygrzewam w ciepłym słoneczku
Dzisiaj mam dzień sprzątania w domu
Idę zjeść śniadanko
Marta - ja do tej pory od początku ciąży się budzę bo mi ręce nogi drętwieją... a potem nie mogę spać... ale dziś już byłam chyba tak zmęczona tym parodniowym niespaniem i w ogóle chorobą, że dziś co się budziłam to dalej zasypiałam, a zasnełam w ogóle przed M jak miłość 
Magda - dobrze że wychodzisz do ludzi z małym, w domu to można zgrzybnąć całe dnie siedząc!!
ja czekam na mame, może uda nam się dogadać, S wieczorem do pracy jedzie, porządek w domu jest, barszczyk się zaraz zrobi, jest ok, zaczynam swój relaks
no i zamówiłam sobie u męża truskawki mrożone, te świeże mają niewiele wspólnego z truskawkami i kosztują 18zł/kg, więc trochę nie teges, wystarczą mrożone, coś z nich wykombinuję, mniaaaaaam!!
miłego dnia!

Magda - dobrze że wychodzisz do ludzi z małym, w domu to można zgrzybnąć całe dnie siedząc!!
ja czekam na mame, może uda nam się dogadać, S wieczorem do pracy jedzie, porządek w domu jest, barszczyk się zaraz zrobi, jest ok, zaczynam swój relaks

miłego dnia!
Cześć. Nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta tutaj
W każdym razie pisałam chwilkę kiedyś..
Majowa mama 2010 z Gdyni
Wiecie gdzie można się umawiać na spotkanie w Gdyni? Jakieś miejsce przyjazne dzieciom?
Raz byłam z moim małym w pizzahut i nie było zbyt miło. Najwyraźniej ludziom przeszkadzała obecność dziecka bo nawet nie płakał. Grzecznie sobie leżał w wózeczku.. Po 9 miesiącach w domu aż się chce gdzieś wyjść.
Majowa mama 2010 z Gdyni
Wiecie gdzie można się umawiać na spotkanie w Gdyni? Jakieś miejsce przyjazne dzieciom?
magda85-gdańsk
marcia, to o co chodzi tej pani? ma pretensje, że ferrafi czerwonego jej nie dodałaś gratis czy co?
dziuba tylko spokojnie
dogadasz się z mamka, wierze w Ciebie
! zazdroszcze takich pogaduch moja mamka odeszła, w sierpniu będą 3 lata
tez mi narobiłaś ochoty na truskawy mniam mniam
! a;e jest dieta i owoców nie jem
melodie, ja Cie na pewno nie znam, bo pisze tu od niedawna, ale miło mi
koleżanka juz poszła, mały zasypia chwila dla siebie jest
dziuba tylko spokojnie
melodie, ja Cie na pewno nie znam, bo pisze tu od niedawna, ale miło mi
koleżanka juz poszła, mały zasypia chwila dla siebie jest
hej
Dziewczyny wspołczuje tych dolegliwości ciążowych ....fajnie , że dogadzacie sobie kulinarnie , buxka dla brzuszka!!!
ja mam nocke nieprzespana , mały budzil sie co godzine , potem juz o 4 nie chcial spać ...albo ząbki albo moja zapiekanka z serem i sosem śmietanowym...czasem juz mam dosyc cyckowania i tej diety...mój mąż udawał , że nic nie słyszał myslałam , że rozsadze chate ...spał w najlepsze , ma szczęście , że obiad zrobił , więc dzisiaj mam lenia i nic nie robię !!!
Melodi witaj!
polecam Galerie malucha , mamy tam zaliczone urodzinki i spotykamy się z cioteczkami z BB na kawce i ciachu, w elefunie na pogorzu tez mozna sie spotkać bo jest kawiarnia, tam dziecko ma raj i mama też!no w gdańsku babaycafe,w kosakowie biancas
Dziewczyny wspołczuje tych dolegliwości ciążowych ....fajnie , że dogadzacie sobie kulinarnie , buxka dla brzuszka!!!
ja mam nocke nieprzespana , mały budzil sie co godzine , potem juz o 4 nie chcial spać ...albo ząbki albo moja zapiekanka z serem i sosem śmietanowym...czasem juz mam dosyc cyckowania i tej diety...mój mąż udawał , że nic nie słyszał myslałam , że rozsadze chate ...spał w najlepsze , ma szczęście , że obiad zrobił , więc dzisiaj mam lenia i nic nie robię !!!
Melodi witaj!
polecam Galerie malucha , mamy tam zaliczone urodzinki i spotykamy się z cioteczkami z BB na kawce i ciachu, w elefunie na pogorzu tez mozna sie spotkać bo jest kawiarnia, tam dziecko ma raj i mama też!no w gdańsku babaycafe,w kosakowie biancas
Ostatnia edycja:
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Kiedy było też spotkanie dla mam w Mindze na Bulwarze.
Wróciłam z jazdy, lepiej niż wczoraj, zgasł tylko 2 razy, za to stop przejechałam, jakby akurat pociąg jechał to bym tu teraz nie pisała, brrr. No i jakoś tak strasznie szarpałam tym autem, za to parkowanie równoległe prawie idealnie
Teraz czas na obiadek, może też sushi walnę jak mi wena nie odejdzie
Ana - mój nie dość, że nie udaje nawet że nie słyszy, a nawet mnie lokciem szturcha haha
Wróciłam z jazdy, lepiej niż wczoraj, zgasł tylko 2 razy, za to stop przejechałam, jakby akurat pociąg jechał to bym tu teraz nie pisała, brrr. No i jakoś tak strasznie szarpałam tym autem, za to parkowanie równoległe prawie idealnie
Teraz czas na obiadek, może też sushi walnę jak mi wena nie odejdzie
Ana - mój nie dość, że nie udaje nawet że nie słyszy, a nawet mnie lokciem szturcha haha
reklama
magda85-gdańsk
ana mnie też wkurza to udawanie, w zasadzie to nie jest udawanie, bo mój naprawde nie słyszy płaczu Damiana. jakies badania robili i podobno faceta szybciej zbudziłby alarm jego samochodu niz płacz jego dziecka.. chociaz zdaży się, że ja słyszę, że Damian sie obudził, ale czekam aż mąż wstanie. jednak taka zła jestem tylko czasami w weekendy
co do cyckowania, to ja karmiłam do 11 miesiąca i przestałam, mały uzależniał się od cyca. w nocy ciągle się budził i szukał suta, powiedziałam dość
myślę, że twoję rozterki zrozumie tylko inna mama..facetom nie ma co sie skarżyć
bo i tak nie skumają..mój chciał juz sie starać o druga dzidzie, powiedziałam, ok, ale nie pijesz razem ze mna cała ciążę i okres karmienia
P jakoś daaaawno nie poruszał tego tematu
wiadomo, że nie pjemy po litra na łeb dziennie, ale piwko wieczorem czemu nie
chociaz ja mam dietę to staram sie nie pić
Iza hehe powaliłaś mnie tym tektem o łokciu
super, że dzis auto bardziej cie słuchało i nie gasło
co do cyckowania, to ja karmiłam do 11 miesiąca i przestałam, mały uzależniał się od cyca. w nocy ciągle się budził i szukał suta, powiedziałam dość
Iza hehe powaliłaś mnie tym tektem o łokciu
Podziel się: