reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

u nas działa i on doskonale wie kiedy idzie spać do łóżeczka a kiedy ma karę , nie ma problemu z zasypianiem i sam zasypia w swoim pokoju bez nas. stanie w kącie czy na jeżyku to nie dla niego,bo on nie będzie stał hahahhaha :)

reklama
moja by też nigdy nie ustała nawet 3sekund, jak ma atak złości to mogę nią rzucać o ścianę i nie robi wrażenia :-D

Magda - widzę że mamy podobny problem, fajnie wiedzieć, ze się nie jest samemu... ja mam tan na co dzień 75E, to panie w sklepie zawsze patrzą z zazdrością, a ja cholera z chęcią oddam połowę, jeszcze dopłacę!! całe szczęście to nie mój tata Ci pukał nad głową, rodzice mieszkają po drugiej stronie, na Młyńcu, uff, bo już go chciałam ochrzanić!

ja właśnie zrobiłam tosta Martynie i przy okazji sama se też zrobiłam, ale to był okropny pomysł, blleeeeee...
może uda mi sie też wyciągnac S na zakupy, do jakiejs Castoramy, chce kupić w końcu karnisz, firany, doniczki, kwiaty, ramki do zdjęć... co by w końcu wykończyć to nasze własne M...

U nas Oliwia też nie chce stać,ale wie co to kara :D

Dzisiaj z jedzeniem już lepiej,ale i tak niewiele zjadłam na śniadanie.Szczerze mówiąc to odrzuca mnie od mięsa które uwielbiam.

Miłego weekendu

marcia gratuluje, bedziesz miala podobna roznice wieku. fajna jest. ale dzis szogun dal czadu, aaaahhh kochane dzieciaczki tylko mozna osiwiec czesto gesto. bunt 2latka to pryszcz przy buncie 3latka. lol

tak jak z nadia czulam sie swietnie, tak z gabriela haftowalm do 4msc okropnie, w domu, na ulicy. nic nie moglam jesc, zupelnie inaczej tez wygladalam. chodzilam w swoich dzinsach rozmiar 36 do 20 tygodnia, biodrowki zapinalam na gumke luzik, a z nadia w 10tyg jzu sie nie moglam zapiac, niestety porody i polog tez inne...na niekorzysc. tak czy siak bardzo lubie byc w ciazy nawet tej haftowanej, niestety dzieci juz mec raczej nie bede.

zycze spokojnej i szczesliwej ciazy

emka to nie chodzi o wage bo z tym nie ma problemu ale skore jest wiszaca bez elektowstasow AURUM, salon odnowy biologicznej Gdask, salon kosmetyczny Gdask, gabinet masau Gdask, gabinet kosmetyczny Gdask, gabinet odnowy Gdask, laseroterapia Gdask, SPA Gdask nie da rady, ale jak karmie to nie moge , jak skoncze to funduje sobie 10zabiegow plus rollmasaze AURUM, salon odnowy biologicznej Gdask, salon kosmetyczny Gdask, gabinet masau Gdask, gabinet kosmetyczny Gdask, gabinet odnowy Gdask, laseroterapia Gdask, SPA Gdask, polaczone z bieganiem powinno dac mi w miare dobry efekt. basen bylby rewelacja ale ja nie trawie chlorowanej wody.

jezeli chodzi o rodzenie dzieci i wyglad ciala to kwestia wzgledna, moja sis rodzila po 40stce a cialo ma lepsze niz niejedna 20 bez rodzenia, szok.ja siebie nie wyobrazam 7lat temu w ciazy czy z dzieckiem, totalna abstrakcja.

Ostatnia edycja:
Anja ale sis w stanach i wiesz sama jak tam jest:) no i ona musi wyglądać z racji zawodowych ;
elektrostymulacje - spotkałam się z tym jakoś 10 lat temu w Abacosunie, babeczki mówiły,że bez diety i dość regularnych ćwiczeń to się nie opłaca (ale fajnie się na tym zarabia-ich słowa), same sobie robiły i generalnie nie widziały efektów, za to były efekty przy rozbijaniu cellulitu- drenaż limfatyczny połączony z zabiegami elektrolipolizy. Aniu działaj i mam nadzieję,że będą efekty.

Zgodzę się z Tobą co do rodzenia w młodym wieku- dziecko przy 24-25 lat to abstrakcja dla mnie :) trudno-będę starą mamą na wywiadówkach :-D

Ostatnia edycja:
Anja - nie strasz, przecież sie mówi ze drugi poród łatwiejszy!!

dziewczyny - ja gdybym nie miała Martysi to na pewno nie byłabym juz z S, nie bylibyśmy małżeństwem, itd...

ja ogólnie mega zdołowana i ryczę :/ pokłóciłam sie z mamą, z S, bez sensu...

Aaaa to ja jakas abstrakcyjna, mam 24 lata, a juz drugie dziecko :-D hehe

Ja po szkole jakas zmeczona... A niby tam tylko sie siedzi, ehhh ale te krzesła takie niewygodne...

Ja ta ciaze znosze strasznie. Mam dosc naprawde. Czuje sie jak słon, ledwo chodze, z Rafałem przed samym porodem miałam wiecej siły niz teraz, brzuch mam wielki jak balon a tu jeszcze 2,5 miesiaca.... Jakas paranoja... Wszyscy co sie pytaja ktory miesiac twierdza ze wygladam jakbym zaraz rodzic miala, nawet polozne wtedy jak w szpitalu byłam to wielkie oczy robiły jak mowilam ze to 27 tydzien... Ehhh
A o wadze lepiej nie mowic. Juz mam 12 kg na plusie...

Ostatnia edycja:
hej laseczkI:)
ja ciąże z Damianosem tez super znosilam, miałam może z 4 dni mdłości. przytyłam 18 kilo:( i dopiero od niedawna wzięłam się za siebie i zrzuciłam te 7 kilo, które mi zostały:) ale gdzie mi do 44kg..hihihi poród tez miałam ok:) był to czas panowania świńskiej grypy, ja byłam przeziebiona i kazali mi rodzić w maseczce..kumacie???? ale w połowie czyli po godzinie ją zdjęłam:)
my wczoraj bylismy w yesterdayu, ale ja się chyba starzeje..wolę jakieś takie bardziej hmm ładne:) miejsca. przed imprezą bylismy w brovarni na obiedzie i tak było super:) kultura 6to to czego mi brakowało w yesterdayu:)
dziubasku hormony szaleja czy co sie stało? jakis gorszy dzień? trzymaj się kochana:)
co do wyglądu po ciąży mnie najbardziej smuca rozstępy i cyce..mąż mówi, że je kocha hihi, ale co ma powiedzieć:p?
to co z ta przyszłą sobotą?:)

Martynko wiesz to zawsze zależy od punktu siedzenia:) ja w wieku 22 lat w życiu nie zdecydowałabym się na dziecko...
Dziuba :*
Magda jak się będziemy zbierać to dostaniesz mail na priv. wstępnie jedziemy więc luzik.

reklama
Hello!
Happy valentine's day for you! :*
117771_th.gif

Do góry