reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Dzięki :)

Natalia ja krewetek też nie znoszę a Grzesiek raczej sam na zakupy nie jeździ,bo mimo,że ma liste to non stop dzwoni :)

Mi znowu niedobrze.Obejrzę dr House-a i może usnę.Dzisiaj prawie nic nie jadłam.Byliśmy w BOMI,ale szybko się ewakuowałam,bo nawet zapach świeżo pieczonych bułeczek mi nie odpowiadał...Czarno widzę te pierwsze miesiące.

Miłej nocki

marta ja tez gratuluje:) spokojnej ciąży:)
zadna mi nie odpisała co do jutra i teraz nie wiem:(
u nas dzień jakos zleciał chociaż młodzian pospał w dzień tylko 40minut, na niego to mało, bardzo mało, ale dzielnie dał rade.

Mam nadzieje,że będę chyba,że będę się źle czuć.Na razie rewelacji nie ma.Trzeci dzień prawie nic nie jem pić też jakoś specjalnie mi się nie chce.Dzisiaj po 14 zadzwonię umówić się na wizytę do lekarza który prowadził moją ciążę z Oliwką i jak się uda zarejestruj się na NFZ żeby badania mieć chociaż gratis,bo majątek na nie wydałam z Oliwką.Nie oszczędzam na dziecku,ale jak mogę mieć za darmo zresztą i tak płacę złodziejski zus i nic z tego nie mam,bo muszę wstawać z kurami żeby Oliwkę do lekarza umówić jak jest chora.

czyli za tydzień w sobote:) dzieki za odpowiedź:)
ciekawe co mój luby na to;) długo chcecie być?

marcia, tez uważam, że jak moznacos dostac za free to trzeba brac. jak byłam w ciązy to chodziłam prywatnie i do lekarza i na badania. a badania krwi i moczu miała co miesiąc robić, także wiem jaka to kasa.

Ostatnia edycja:
Magda to miałaś tak jak ja :) U nas przychodni chyba dwie kobiety są ginekologami i różne opinie słyszałam na ich temat,a swojego lekarza znam i wiem jak prowadził moją ciążę z Oliwką,a problemy mniejsze większe były i zdał egzamin :D Kiedyś wizyta 80zł z usg kosztowała ciekawe jak teraz.Po 14 będę dzwonić i się umawiać to zapytam :)

Zmykamy z Oliwką do rybnego po łososia może skuszę się na kawałek,bo nie mogę nie jeść :(

ja jestem na diecie i ryby tez są częste w naszym menu;) my dzis mamy klopsiki z miesa mielonego w sosie koperkowo jogurtowym:)
nie pisałam wam jeszcze dziś w nocy o 3:19 nasz sąsiad zaczął przybijać gwoździe..masakra jakaś. mega szok przeżyłam jak sie obudziłam i sobie uswiadomiłam co to za dźwięk:p
laseczki wasze szkraby tez są takie pomocne? mój chce we wszystkim uczestniczyc. najbardziej lubi odkurzanie. powiedzcie, że mu tak zostanie i kiedyś bedzie mamke wyręczał w obowiązkach domowych:)

reklama
Młoda właśnie wpadła na genialny pomysł jak się ubierałam w łazienki postawiła wózek dla lalki na naszym stoliku takim kawowym weszła na niego wsiadła do wózka i pojechała do tyłu i bach na ziemie ryk taki,ze głowa mała,ale nic jej nie jest.Pewnie tylko się przestraszyła teraz chwilę się pobawi i w końcu idziemy do tego rybnego

Magda Oliwka też mi pomaga,ale czasami wolałabym żeby się bawiła,bo jak odkurza to macha wszędzie tą rurą jak się uprze to odkurza w jednym miejscu non stop albo włącza i wyłącza odkurzacz bo włącznik mamy w rączce odkurzacza przestawia moc ssania i takie tak :D

Do góry