reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

spoko Kasiu zmieścimy się i nawet jeszcze którąś można zabrać, mam 5 osobowy miejski- Iza już jechała i żyje ;)
mam nadzieję,że uda się mi z Wami wyjść, trzymajcie kciuki,bo mam na 99% pewności,że mogę jechać-zawsze ten jeden zostaje...
Dziuba sorki,że tak zaproponowałam ale skoro masz fasolkę to jej nie będziesz alkoholizować więc jesteś idealnym kandydatem na drivera:) buźka za zgodę :)

Ostatnia edycja:
reklama
izabelinda, nie wątpie, że jesteście super babeczki:)
dziuba i was i tańcować:) jakoś pisząc z wlasnego domku to inaczej, szczególnie, że widzę, że wy sie znacie wszystkie:) ale co tam do odważnych świat należy (podobno:) )

Znamy nie znamy to się poznamy...
no i dziś mi się należy mały drinasek, jestem po treningu dętka ale lubię się tak zmęczyć :)))

chodzę do salonu fitness na zajęcia- dla zdrowia, kondycji i urody :) przede wszystkim na takie intensywne - ABT dwa razy w tyg. i raz w tygodniu PILATES-wzmacniające.

Beata Ty terminatorze :D Ech też bym chciała... ale albo nie mam z kim albo kasy brak. Ale taki ruch kilka razy w tygodniu musi super na psychikę wpływać?

Dziewczyny - UWAGA! na Pokład do 21:00 jest wejście za free!

oj impreza sie szykuje ale fajnie, no ja cycole wiec odpadam;-). moze kiedys...jak schudne :eek:bo musze wam powiedziec,ze 3 msc po nadii wygladalam luz, plaski brzuch, 44 kg tak teraz po 2gim dziecku tragedia:no:
macica mi nie zeszla na dol po porodzie, mialam wyciskana...nie bede mowic o tym zajebistym bolu:baffled:
niestety brzuch mam w stanie oplakanym, o cyckach nie wspomne bo rozmiar jakis kosmiczny i wisza jak u malpy. ot i tyle, powialo optymizmmem co:rofl2:, cyklon normalnie lol:-D

bawcie sie do upadlego;-)

czyli co chcecie iść w piatek? ten piątek? :)

anja to ile teraz ważysz? spytam tak z ciekawości bo 44 brzmi malusieńko:) ja tez mam zwisające cycuchy..ale pocieszam się, że za to mam mega super synka:)

musze pochwalić mojego synka, tak się bał nocnika, a dzis usiadł sam, hehe co prawda w pieluszce i piżamce, ale usiadł:) kiedy uczyłyście nocnikowania?

pozdrawiam

reklama
oj impreza sie szykuje ale fajnie, no ja cycole wiec odpadam;-). moze kiedys...jak schudne :eek:bo musze wam powiedziec,ze 3 msc po nadii wygladalam luz, plaski brzuch, 44 kg tak teraz po 2gim dziecku tragedia:no:
macica mi nie zeszla na dol po porodzie, mialam wyciskana...nie bede mowic o tym zajebistym bolu:baffled:
niestety brzuch mam w stanie oplakanym, o cyckach nie wspomne bo rozmiar jakis kosmiczny i wisza jak u malpy. ot i tyle, powialo optymizmmem co:rofl2:, cyklon normalnie lol:-D

bawcie sie do upadlego;-)

no piknie ....u mnie brzuch lezy na kolanach , grunt to dobry kamuflarz...cycorki tez nie takie jak po Czarku ...no chyba juz troche startsze jesteśmy i wszystko inaczej sie schodzi , ogolmie wszystko miekie , grr...

a ja juz w N ....mieszkanko fajne , troche nieprzystosowanre dla Macka , musimy kupic łółeczko , dzisiaj spalismy wszyscy w czwórke>(..no i mały ciągle wyje , chyba nie przyzwyczajomny do nowego miejsca,,,

Do góry