reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

spoko Kasiu zmieścimy się i nawet jeszcze którąś można zabrać, mam 5 osobowy miejski- Iza już jechała i żyje ;)
mam nadzieję,że uda się mi z Wami wyjść, trzymajcie kciuki,bo mam na 99% pewności,że mogę jechać-zawsze ten jeden zostaje...
Dziuba sorki,że tak zaproponowałam ale skoro masz fasolkę to jej nie będziesz alkoholizować więc jesteś idealnym kandydatem na drivera:) buźka za zgodę :)

Ostatnia edycja:
reklama
izabelinda, nie wątpie, że jesteście super babeczki:)
dziuba i was i tańcować:) jakoś pisząc z wlasnego domku to inaczej, szczególnie, że widzę, że wy sie znacie wszystkie:) ale co tam do odważnych świat należy (podobno:) )

Znamy nie znamy to się poznamy...
no i dziś mi się należy mały drinasek, jestem po treningu dętka ale lubię się tak zmęczyć :)))

chodzę do salonu fitness na zajęcia- dla zdrowia, kondycji i urody :) przede wszystkim na takie intensywne - ABT dwa razy w tyg. i raz w tygodniu PILATES-wzmacniające.

Beata Ty terminatorze :D Ech też bym chciała... ale albo nie mam z kim albo kasy brak. Ale taki ruch kilka razy w tygodniu musi super na psychikę wpływać?

Dziewczyny - UWAGA! na Pokład do 21:00 jest wejście za free!

oj impreza sie szykuje ale fajnie, no ja cycole wiec odpadam;-). moze kiedys...jak schudne :eek:bo musze wam powiedziec,ze 3 msc po nadii wygladalam luz, plaski brzuch, 44 kg tak teraz po 2gim dziecku tragedia:no:
macica mi nie zeszla na dol po porodzie, mialam wyciskana...nie bede mowic o tym zajebistym bolu:baffled:
niestety brzuch mam w stanie oplakanym, o cyckach nie wspomne bo rozmiar jakis kosmiczny i wisza jak u malpy. ot i tyle, powialo optymizmmem co:rofl2:, cyklon normalnie lol:-D

bawcie sie do upadlego;-)

czyli co chcecie iść w piatek? ten piątek? :)

anja to ile teraz ważysz? spytam tak z ciekawości bo 44 brzmi malusieńko:) ja tez mam zwisające cycuchy..ale pocieszam się, że za to mam mega super synka:)

musze pochwalić mojego synka, tak się bał nocnika, a dzis usiadł sam, hehe co prawda w pieluszce i piżamce, ale usiadł:) kiedy uczyłyście nocnikowania?

pozdrawiam

reklama
oj impreza sie szykuje ale fajnie, no ja cycole wiec odpadam;-). moze kiedys...jak schudne :eek:bo musze wam powiedziec,ze 3 msc po nadii wygladalam luz, plaski brzuch, 44 kg tak teraz po 2gim dziecku tragedia:no:
macica mi nie zeszla na dol po porodzie, mialam wyciskana...nie bede mowic o tym zajebistym bolu:baffled:
niestety brzuch mam w stanie oplakanym, o cyckach nie wspomne bo rozmiar jakis kosmiczny i wisza jak u malpy. ot i tyle, powialo optymizmmem co:rofl2:, cyklon normalnie lol:-D

bawcie sie do upadlego;-)

no piknie ....u mnie brzuch lezy na kolanach , grunt to dobry kamuflarz...cycorki tez nie takie jak po Czarku ...no chyba juz troche startsze jesteśmy i wszystko inaczej sie schodzi , ogolmie wszystko miekie , grr...

a ja juz w N ....mieszkanko fajne , troche nieprzystosowanre dla Macka , musimy kupic łółeczko , dzisiaj spalismy wszyscy w czwórke>(..no i mały ciągle wyje , chyba nie przyzwyczajomny do nowego miejsca,,,

Do góry