reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Anja Ty szkieletorze!! nie wywiało Cię z tą wichurą?? Ty się w ogóle nie przejmuj, pamiętasz jak myśmy skakały za dziewczynami? toć to były takie ćwiczenia - bieganie, podnoszenie cieżarów, gotowanie na czas, mycie się na czas, gonitwy do samochodu - to ja też normalnie wyglądałam! a teraz 11tc i 4kg na plusie,b oję się co to będzie dalej... jak się zrobi cieplej trochę to zapowiadam że robie Ci nalot i wyciągam standardowo na spacer nad morze!!

Magda gratki dla Damianosa!! ja uczyłam od kiedy młoda miała trochę ponad rok, na wiosnę jak się cieplej zrobiło, ale efektów zero, uczyła się przez rok prawie, po drugich urodzinach powiedziałam koniec i od razu na kibelek szła, na nocnik nie chciała siadać...

Ana - przyzwyczai się, toć to inny klimat, inne warunki, nowe miejsce, nie dziw się maluszkowi... dasz radę!

moja mała ma tak zaropiałe oczy ze w nocy się obudziła z płaczem że nie może otworzyć... przemywamy herbatą i nic... to chyba od tego kataru, masakraaaaa!! znowu nie przespałam całą noc, dobre tylko to że dziś i jutro i weekend!!!!

Marta - byłaś na badaniach?? pisz koniecznie co jest grane!!

reklama
Na badaniach nie była,bo od wczoraj mam mega stresy,ale dzisiaj zrobiłam drugi test...Tak jestem w ciąży Termin mam na 10.10.2011

Ania Maciek się przyzwyczai od małego miał swoje łóżeczko swój materac a tutaj taka zmiana.Jeszcze lot samolotem :)

Ostatnia edycja:
Ja też się cieszę :) Oliwka też zresztą ona już dzieci chciała do domu zabierać a jak przejeżdżamy koło galerii to młoda zawsze mówi ocia ania dzidzi w domu ;) a Grzesiek jeszcze nie wie :)

wiem wiem :D Trochę mnie przeraża to,że w lato będę z takim brzuchem dość sporym,ale teraz to już za późno :)

Przynajmniej z ciuchami łatwiej, bo teraz mam problem ze spodniami czy kurtka, a latem to biegasz w tunikach czy sukienkach i luzik :-)

Hello,
Marcia Gratulacje raz jeszcze :) teraz się nie stresuj durnymi i niewiele znaczącymi sytuacjami! jak będziesz mieć spokojną ciążę to i maleństwo urodzi się spokojne...
Anja nie jesteśmy młodsze więc niestety inaczej organizm się zachowuje, dlatego najlepszy czas na porody to ok.25l- z kosmosu tego nie biorą :-D po 30tce się nie regenerujemy jak wcześniej, zresztą z pępkiem na wierzchu latać nie będziesz,bo nie wypada więc luzik:) ważne żeby nie wyglądać jak smoczyca :) a Tobie to nie grozi przecież!
Iza jaki terminator :-D takie zmęczenie jest przyjemne:)
Dziuba nie dobrze, jakieś zapalenie jej się mogło zrobić , przedzwoń może do pediatry i skonsultuj.Zdrówka!
Ana jak lot? Maciuś jest delikatny więc zmiana klimatu i otoczenia widocznie tak wpływa na niego.
Magda my jeszcze nie nocnikujemy, czekam na cieplejsze dni , jak na razie to krzyczy i ucieka jak go sadzamy na nocnik - lubił go jako zabawkę ale siusiu to nie więc poczekam jeszcze trochę. Może będzie u nas tak jak u Dziuby.

Ja w wigilie już jeden dzień po terminie jak zjadłam kolacje a wcale dużo nie jadłam to się nie mogłam w kurtkę dopiąć :D

No zobaczymy jak będzie.Wydaje mi się,że gorzej będę ciążę znosić,ale czas pokaże

Natalia jak Martynka?Lepiej z oczkami?

U nas Oliwka już ładnie wołała,że chce siusiu kupkę,a teraz jej się wszystko pomieszało ja ma kupe to twierdzi,że jej nie ma i ucieka jak chcemy jej pieluche zmienić...Muszę się za to konkretniej zabrać...

Zmykam...Czekam na Grześka i jedziemy na zakupy do bomiego bo lodówka wyludniona :)

reklama
Marta gratulacje!! cudowne wieści!!!!! nareszcie się któraś skusiła, to nie będę sama z wielkim brzuchem latać!!!! pisz koniecznie jak Grześ zareagował!! znowuż sie może w szpitalu spotkamy :-D:-D i nie pocieszę Cię, bo ja drugą ciążę też gorzej znoszę, ale co tam, przecież to dla kruszyneczki!!
ja dopiero co z pracy wróciłam, S oczywiście ani razu nie przemył małej oczu w ciągu dnia :wściekła/y: i w ogóle moje dziecko cały dzień bez gumki na włosach, czyt. cały dzień z włosami w oczach, a za pół roku będę po optykach biegać :wściekła/y: nosz cholera jasna z tymi chłopami!! w ogóle wysłałam Go po zakupy, to se wziął kolegę i pojechali do Auchan, miał kupić coś na obiad, herbatę i jakieś tam duperele, napisałam mu wszystko na kartce, oczywiście zakupów z całej listy kupił może ze 3szt, za to 2kilo krewetek których ja nie cierpię, wycieraczki do samochodu, płyn do spryskiwaczy, nową Barbie dla małej i ogólnie zostawił w sklepie ponad 200zł, a w lodówce dalej hula wiatr, także Marta nie puszczaj szanownego małża samego do sklepu!!

Do góry