reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Napiszę więcej szczegółów na naszym wątku. Wbijajcie wszystkie najlepiej :))

Dziuba - a tam brzuch ;) Martyna też w Hormonie z brzuszkiem się bujała. Tym bardziej że teraz nie wolno palić w klubach to atmosfera dla przyszłych mamusiek jest przyjaźniejsza i też mogą sobie troszkę poskakać.

Właśnie Martynka - jak tam samopoczucie?

hej laseczki my po udanym urlopie. tylko teraz tak dziwnie J był z nami 1,5 tygodnia a teraz znów sami..no ale dajemy rade:)
ja tez chetnie bym sie z wami spotkała:)tylko ja to w Gdańsk celuje..bo ja boidupa jestem i bym sie bała wracać:p
odciagam młodemu tego siusiaka, tylko jak sciagam napletek to siusiak sie robi taki hmm..szpiczasty? jej ale jazda z tym siusiakiem!
POZDRAWIAM

Witam!!Mam pytanko...siedze sobie na internecie i szukam ginekologa na wizyte(dodatkowa wizyte)bylam kiedys w Klinice Medice na grabówku i byłam zadowolona .nie pamietam lekarza ,ale chyba zapisze sie do A.Szerle.Czy w medice jest usg genetyczne,lub 3d???dzieki.

Hej.
Ja robiłam połówkowe USG u dr Katarzyny Leszczyńskiej. Ma super sprzet, zrobiła wszystkie pomiary, sprawdziła serduszko itd, mam mnostwo zdjec i plytke z filmem, 3d tez ma. Za wizyte placiłam 200zł, ale naprawde warto. Polecił mi ją moj ginekolog, a ostatnio jak w szpitalu byłam też ją chwalili inni lekarze.
Ja byłam na wizycie na ul. Wrocławskiej 63, a tu numer do dr 604 251 243.

A ja dalej przeziebiona, normalnie masakra... Padam na cycki...

a tu wiejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie wychodzę z domu:(
Magda my z Dziubą jesteśmy z Gdańska więc jak się spikniemy i będziemy jechać to damy znać na priv. Ja muszę mieć opiekunkę dla dziecka wiec jak nie będę miała to nie jadę. Dziuba będzie kierowczyni,bo nie pijąca( jak się zgodzi hihi- ja mogę auto udostępnić jak cuś) więc zrobimy zrzutę na wachę i pod dom dupeczki podwieziemy:)

martyna zdrowiej!!
emkajot:) super, sie dozekać nie mogę:) chociaż mam mega stresa, bo wstydzioch jestem:p
u nas tez pizga!!!!! mega!!! mieszkamy na 3cim pietrze i jest ciężko nie wiem jak to znoszą ci którzy mieszkaja jeszcze wyzej!! ja co chwile mam wrazenie, że okno mi do domu wpadnie, dobrze, że mały ma łóżeczko na końcu pokoju:p

Ja czwarte piętro i świszcze mi strasznie przez okna, mimo że zamknięte.
Ale jakoś mi się fajnie dziś spacerowało, prawie leciałam, jak na skrzydłach :)

Magda - nie pękaj, my jesteśmy spoko babki :D

rety, co za wiaaaaateeeer!!!! jeszcze S zostawił rozszczelnienie na noc, no myślałam że mi wygwiżdże uszy!!!!
zgadzam sie z Beatą, ja mogę auto wziąć o ile S będzie w domu i nie będzie potrzebować, jak coś wbijam się w emki auto (pod warunkiem że nie jeździcie jakąś ciężarówą!!!!) :-D
Magda - ee tam wstydzioch, nas się wstydzisz czy tańcować? toć młode jesteśmy, piękne, to trzeba się bawić!!

reklama
Do góry