reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziuba biedaku, musisz byc dzielna! tak jak pisze ana jeszcze troche!
odpowiadając na twoje pytanie, to chodze do pediatry do szpitala na Zaspę, do doktor Kondery. to jest dobra lekarka, polecona przez mojego wujka, który ją zna. nie wiem tylko czemu tak zrobiła..ale pisałam na grudniówkach i kilka dziecwzyn miało podobna sytuację..tzn najpierw nie ruszać, a teraz a czemu pani nie odciąga:/? ehh..ale tak sama jest z kapciami, jedni powiedza nosic kapcie, drudzy, że na boso..

reklama
oo to ja też znam, moich dwóch kuzynek dzieci do niej chodzą i obie zadowolone, jedna ma synka to się chyba z ciekawości jej zapytam co jej powiedziała!
ja na dziś się żegnam, ledwo co z pracy wróciłam i już w piżamie buszuję po domu :szok: zaraz wpakuję małą pod prysznic, zrobimy se kakao gorące i czekamy na dwójkowe seriale! miłego wieczorka!

ja na chwilkę :) pozdrówka ślę, mam masę pracy,bo dostałam konkretne zlecenie od szefa i chyba po nocach będę robić ale sama chciałam to mam, bo taaaak się w domu nudziłam...

Siusiaka odciągamy- pisałam, z bucikami to jak najmniej, skarpety albo boso- to zdanie mojej dobrej koleżanki rehabilitantki więc jej wierzę- też ma niespełna dwuletnie dziecko. Trzeba jakoś wypośrodkować opinie i tyle.

dziewczyny zwymiotowałam w pracy!!!!! :szok::szok: całe szczęście mało dzieci było i złączyłyśmy z koleżanką klasy wcześniej, siedze sobie siedze z dziećmi coś wycinaliśmy, nagle słabo mi się zrobiło i musiałam pędzić do kibelka i... rozumiecie... masakra :szok::szok: byle do wiosny...

a ja z kolei ciągle ganiam za małą bo ona w skarpetach samych ciągle się wywala, ale założyć nie, a jak już założy to po dwóch min już nie ma... ee tam...

hej ,
Dziuba wspólczuje:)
..ja kiedys jak mi chlopaki przyszli do biura ... to przez okno...nie dałam rady....przyszli zalkoholizowani i jeszcze naszpikowania czosnkiem !!!!!ochyda ..no ale bywa na budowie, he he:)

Emka pracusiu jesteś???oddalam misia Mince , bo nie miałabym kiedy do Ciebie wdepnąc...szkoda z ta bransoletka , ale weź ją dla mnie to chociaż u Ciebie bedzie, oki?

ja dzisija po zakupach chrzcinowych ..oh prtfel schudł ..kuźwa jakie to wszystko drogie i to ubranko na jeden raz!!!a dla dziewczynek jakie cudne a dla chlopakow ..jakieś takie brzydkie te materiały....kupilam kurteczke i spodenki z takiego welurku ocieplanego buciki i jeszze cosik eleganckiego pod spod , ale to juz moze byc i na codzień....no i poszlam z Czarusiem prywatnie do laryngologa bo normalnie- państwowo to mnie kobieta w rejstracji uswiadomola : co pani dwa miesiące proszę czekac!!!!Cezary ma przyrost trzeciego migdałka...wogole mnie bardziej trapilo , czemu ciągle nasłu****e i głośno mówi od pewnego czasu ale sprawa jego częstego chorowania jest z tym też związana...wszystko zaczęło mi się zgadzac jak pytała czy oddycha buzia czy chrapie i takie tam , w związku , że oddycha buzią , wdycha zimne i suche powietrze, skutkiem czego często choruje na zapl. dróg oddechowych!!!ponadto slyszy mniej o 20 decybeli....stąd to ciągle "SLUCHAM SŁUCHAM !!!"PANI DOKTOR POWIEDZIALA , ZE AŻ TAKIEJ TRAGEDII NIE MA WIĘC NA RAZIE LEKI PRZEZ KILKA MIESIECY , a potem badanie czy sie pozbyl plynu z uszu a jak nie pomoga to usuwanie ...

W ciąży to można wszystko , nawet pawki puszczać więc luzik;-)
Aniu kombinezon miałaś sobie mieć aż Maciuś wyrośnie, może uda mi się podrzucić Ci go( jak chcesz jeszcze go na wiosnę) i bransoletkę przed wyjazdem (jutro ją wezmę,bo będę we Wrzeszczu), dobrze,że napisałaś o niej ,bo ja sklerotyczka zapomniałam. Pracy mam w pip a jedną myszkę- kabel kotka przegryzła, drugą dziś młody załatwił ( wziął też mój nowy komp w ręce i szedł z nim gdzieś, na szczęscie go odebrałam bez szkody) więc dziś mam wolne i nie pracuję ;p jutro kupie nową ....
Ana jakie szczęście,że byłaś u lekarza- widzisz jakiego masz nosa! Młody na chrzciny miał koszulę ,jeansy i marynarkę sportową- dla mnie te gotowe mundurki na chrzest jakieś dziwne były i nie w moim guście.

dzieki Emka , wiesz co z tym kombinezonem bardzo dziekuje:) w Bergen ciągle pada i pada i wieje to skoczymy w taki lekko przyduzy tylko materiał odpowiedni na ta częśc świta:)))
co do tych garniturków to to samo mam!!! .... prosze jak dotknęłm materiał to zbaladłam , weź okropieństwo!!!!i jeszcz koło stówki sobie licza za nie a tez odpusciłam te gotowce...i mam spodenki sztruksowe i tez kamizelka biała koszulka z dł rękawem.
dobra zmykam ..pa

Ana to może ja już grzać do Was nie będę - weź sobie ten kombinezon od Minki, bo masz do niej bliżej niż ja :)))) a bransoletkę to ja po prostu u siebie przechowam :)

Hej dziewczynki!

Natalia - u mnie w 1 trymestrze z DD też było normą pawiowanie w pracy. A jeszcze nie chciałam zbyt szybko mówić, że w ciąży jestem to udawałam że się strułam albo grypa czy cuś ;) Także niczym się nie przejmuj :)

Carola - puk puk, jesteś tam? :)

Brrr co to za oknem jest, mam dziś w takich warunkach jeździć... Jakby nie wystarczyło że zapominam o kierunkowskazach i co chwilę mi gaśnie auto ;) A wczoraj była połowa jazd, coraz bliżej egzamin a ja ciągle jeżdżę jak dupsko wołowe :))

Beatka - mi też padł monitor w związku z czym robię sobie przerwę w obróbce (bo teraz piszę na małym starym monitorku od DD).

Dziewczyny gadałam z Jolcią i tak się zastanawiamy czy dacie się wyciągnąć na babskie tańcowanie?

reklama
kurna, zachciało mi się kremu do chleba, takiego biało-czekoladowego, w nocy zjadłam z pół słoika, na śniadanie bułka z kremem, potem żeśmy się z małą dobrały i do reszty obaliłyśmy... blleeeee, cały dzień w łóżku z bólem brzucha i mdłości...

Iza - ja na tańce pierwsza chętna!!!!!! brzuch nie brzuch, rozrywka musi być!!

Do góry