reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

właśnie wiem, że najbezpieczniej jest jak najdłuzej tylem:) dlatego zastanawiam sie czy może i nasz fotelik da sie tak amontowac?? choć pani w mama i ja sadziła, że nie.

reklama
dziewczyny ja już teraz tak jak zaczynam przeglądać te wszystkie cholerne oferty (teraz ferie to mam czas) to zaczynam myśleć czy na tą jesień/zimę nie kupic tylko spacerówki montowanej w obu kierunkach, rozłożyć na płasko na te pierwsze miesiące i dokupić miękką gondolę do środka to i ciepło będzie maluchowi, a zimą ile się tak naprawdę jeździ na spacery, jeśli nawet codziennie to na chwilę i do domu. A na wiosnę to już przecież wyłącznie spacerówka... ale zależało mi na tym foteliku Maxi Cosi, niby jest dużo wózków do których pasuje, a jednak nie ma jeszcze takiego, który byłby idealny... my dla Martyny mieliśmy Romera Fotelik Romer King Plus Trend Line! NEW 2011(9-18) (1403292865) - Aukcje internetowe Allegro i był rewelacyjny, niestety zginął śmiercią tragiczną, tzn. jak nam w zeszłym roku ukradli Passata to razem z fotelikiem i moim mp3 :wściekła/y: więc kupiliśmy wtedy już fotelik 9-36kg i teraz młoda jeździ w takim BRITAX Evolva 123 (3-kolory) +GRATIS +KURIER 0zl (1421520574) - Aukcje internetowe Allegro, więc zostało tylko tak naprawdę dokupić ten najmniejszy...

Hej dziewczyny!

Wczoraj pierwszy raz jeździłam, dziś będzie drugi :) Na razie na jakiejś zadupiastej drodze, gdzie byłam tylko ja, jakiś dziadzio, czarny kot (dwa razy mi drogę przebiegł) i inne dwie elki.
Ogólnie to Kubicą w spódnicy chyba nie zostanę :p

Też mam ferie i się lenimy na maxa... Mąż i syn grają sobie w starcrafta II, wreszcie mają wspólny język.

Iza witaj w klubie ja napewno też:)...patrz WZ...

Mam nadzieje , że juz wszyscy zdrowi ...jak to wyglada?

laseczki miało jakieś bejbiatko wasze zgrubienie pod skórą po szczepionce?

Iza gratki!! byle przetrwać do egzaminu, potem sama sie wszystkiego nauczysz!

Ana - moja miała nieraz, ale zawsze parę dni i się wchłaniało...

Hej hej,
Iza najważniejsze to się nie stresować, początki są zawsze ciężkie ,bo natłok nowych informacji itd, następne są o niebo łatwiejsze! Zanim się obejrzysz będziesz robić wszystko z automatu:)
Ana my nie mieliśmy ale słyszałam,że to się zdarza i jak Dziuba napisała :)
Dziuba sama wiesz jakie będziesz mieć potrzeby wózkowe, my dużo podróżujemy więc gondola była zbawienna jako łóżeczko - zabierałam do pokoju samą gondolę i mały w niej sobie bezpiecznie spał.

dziuba ja Ci pisałam juz o foteliku, moge pozyczyc, tylko wiesz ze tam nie ma jednego ochrniacza:p ale ty juz wiesz jak go zdobyc:)
my idziemy teraz 24 na szczepienie w 13 miesiacu.
laski skoro tyle nas ma wolen to może gdzieś sie umowimy?
ja jestem napełniona optymizmem:) bo moje dziecko wczotaj jeździło wózkiem:D i było grzeczne!!

Ostatnia edycja:
reklama
heh niczym wlaśnie:) Damian na spacerze akceptował TYLKO swoje nogi..więc o dalszym wyjściu albo zakupach nie było mowy, a wczoraj nastapił jakis przełom dzis też bylismy wózkiem:)!!

Do góry