reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

właśnie wiem, że najbezpieczniej jest jak najdłuzej tylem:) dlatego zastanawiam sie czy może i nasz fotelik da sie tak amontowac?? choć pani w mama i ja sadziła, że nie.

reklama
dziewczyny ja już teraz tak jak zaczynam przeglądać te wszystkie cholerne oferty (teraz ferie to mam czas) to zaczynam myśleć czy na tą jesień/zimę nie kupic tylko spacerówki montowanej w obu kierunkach, rozłożyć na płasko na te pierwsze miesiące i dokupić miękką gondolę do środka to i ciepło będzie maluchowi, a zimą ile się tak naprawdę jeździ na spacery, jeśli nawet codziennie to na chwilę i do domu. A na wiosnę to już przecież wyłącznie spacerówka... ale zależało mi na tym foteliku Maxi Cosi, niby jest dużo wózków do których pasuje, a jednak nie ma jeszcze takiego, który byłby idealny... my dla Martyny mieliśmy Romera Fotelik Romer King Plus Trend Line! NEW 2011(9-18) (1403292865) - Aukcje internetowe Allegro i był rewelacyjny, niestety zginął śmiercią tragiczną, tzn. jak nam w zeszłym roku ukradli Passata to razem z fotelikiem i moim mp3 :wściekła/y: więc kupiliśmy wtedy już fotelik 9-36kg i teraz młoda jeździ w takim BRITAX Evolva 123 (3-kolory) +GRATIS +KURIER 0zl (1421520574) - Aukcje internetowe Allegro, więc zostało tylko tak naprawdę dokupić ten najmniejszy...

Hej dziewczyny!

Wczoraj pierwszy raz jeździłam, dziś będzie drugi :) Na razie na jakiejś zadupiastej drodze, gdzie byłam tylko ja, jakiś dziadzio, czarny kot (dwa razy mi drogę przebiegł) i inne dwie elki.
Ogólnie to Kubicą w spódnicy chyba nie zostanę :p

Też mam ferie i się lenimy na maxa... Mąż i syn grają sobie w starcrafta II, wreszcie mają wspólny język.

Iza witaj w klubie ja napewno też:)...patrz WZ...

Mam nadzieje , że juz wszyscy zdrowi ...jak to wyglada?

laseczki miało jakieś bejbiatko wasze zgrubienie pod skórą po szczepionce?

Iza gratki!! byle przetrwać do egzaminu, potem sama sie wszystkiego nauczysz!

Ana - moja miała nieraz, ale zawsze parę dni i się wchłaniało...

Hej hej,
Iza najważniejsze to się nie stresować, początki są zawsze ciężkie ,bo natłok nowych informacji itd, następne są o niebo łatwiejsze! Zanim się obejrzysz będziesz robić wszystko z automatu:)
Ana my nie mieliśmy ale słyszałam,że to się zdarza i jak Dziuba napisała :)
Dziuba sama wiesz jakie będziesz mieć potrzeby wózkowe, my dużo podróżujemy więc gondola była zbawienna jako łóżeczko - zabierałam do pokoju samą gondolę i mały w niej sobie bezpiecznie spał.

dziuba ja Ci pisałam juz o foteliku, moge pozyczyc, tylko wiesz ze tam nie ma jednego ochrniacza:p ale ty juz wiesz jak go zdobyc:)
my idziemy teraz 24 na szczepienie w 13 miesiacu.
laski skoro tyle nas ma wolen to może gdzieś sie umowimy?
ja jestem napełniona optymizmem:) bo moje dziecko wczotaj jeździło wózkiem:D i było grzeczne!!

Ostatnia edycja:
reklama
heh niczym wlaśnie:) Damian na spacerze akceptował TYLKO swoje nogi..więc o dalszym wyjściu albo zakupach nie było mowy, a wczoraj nastapił jakis przełom dzis też bylismy wózkiem:)!!

Do góry