reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hello :-)
Ostatni egzamin zaliczony, co prawda na 3, ale dobre i to :-) Ciekawe jak przyszły semestr ogarne i te cholerne praktyki...
Mały został u dziadków, bo nie chciał z nami wyjsc, wiec sie jutro wyspie :-) hihi

reklama
witam w nowym tygodniu, my po imprezie urodzinowej, w domu wygląda jak na placu wojny, wczoraj tylko pozmywałam naczynia, dziś czeka mnie odkurzanie, sprzątanie zabawek, chowanie wszystkiego itp... ale, jak na pierwszy dzień ferii przystało - jezcze leżymy w łóżku z małą i oglądamy bajki :-D Martynia też bardzo zadowolona, była szóstka piątka dzieci więc miała się z kim bawić, tort był, z jedzeniem pomogła mama, więc wszystko wyszło super! :-D dziś na spokojnie będę sobie wszystko układać, małż już oczywiście wybył z domu do garażu grzebać coś przy aucie...

Martynka - gratulacje! abba ferie! my też się lenimy...

dziewczyny u mnie na termometrze 7st!! słońce w pełni, zaraz sie ubieramy i zamiast sprzątać - na spacerek!

dziewczyny która z Was będzie miała na wakacje czy na ten mój magiczny wrzesień fotelik Maxi Cosi sprzedać, pożyczyć...? odkładam kasę na wózek (juz wybrany raczej na 100%, po Martynie mam tylko parasolkę Chicco która się rozkłada tylko do pół-leżenia), to może bym mogła chociaż odrobinę zaoszczędzić na foteliku...

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
My też mamy maxi cosi cabrio z bazą isofix i zostawiamy na następne. Ten fotelik jest niby do 13kg ale to zależy też czy dziecko jest długie-bo Tymo nie osiągnął 13kg, wystawała trochę główka i nogi bardzo więc kupiliśmy ten: BeSafe - Fotelik Samochodowy BeSafe iZi Combi ISO fix czarny(66) | W podróży, na spacerze | Foteliki samochodowe | 9-18 kg | BabyClub - Sklep dla dzieci | wózki | akcesoria dla niemowląt | laktator | wyprawka dla noworodka tyłem do kierunku jazdy i też jestem bardzo zadowolona. Kupiliśmy w lutym zeszłego roku czyli miał jakoś 7 miesięcy.

dzięki:) my też mamy be safe tylko nie pamietam jaki model, kupowalośmy w mama i ja, płaciliśmy koło 1500. tylko my mamy do 18 kilo od 9 zdaje sie. muszę zobaczyc na foteliku, ale auto teraz w servisie.

reklama
jest kilka modeli tego be safe, generalnie solidne foteliki,każdy wybierze co uważa za dobre, mi pasuje najbardziej fakt,że mogę zamienić kierunki ustawienia fotelika ale będę korzystać z opcji tyłem do kierunku jazdy jak najdłużej się da, pozdrawiam:)

Do góry