reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hello :-)
Ostatni egzamin zaliczony, co prawda na 3, ale dobre i to :-) Ciekawe jak przyszły semestr ogarne i te cholerne praktyki...
Mały został u dziadków, bo nie chciał z nami wyjsc, wiec sie jutro wyspie :-) hihi

reklama
witam w nowym tygodniu, my po imprezie urodzinowej, w domu wygląda jak na placu wojny, wczoraj tylko pozmywałam naczynia, dziś czeka mnie odkurzanie, sprzątanie zabawek, chowanie wszystkiego itp... ale, jak na pierwszy dzień ferii przystało - jezcze leżymy w łóżku z małą i oglądamy bajki :-D Martynia też bardzo zadowolona, była szóstka piątka dzieci więc miała się z kim bawić, tort był, z jedzeniem pomogła mama, więc wszystko wyszło super! :-D dziś na spokojnie będę sobie wszystko układać, małż już oczywiście wybył z domu do garażu grzebać coś przy aucie...

Martynka - gratulacje! abba ferie! my też się lenimy...

dziewczyny u mnie na termometrze 7st!! słońce w pełni, zaraz sie ubieramy i zamiast sprzątać - na spacerek!

dziewczyny która z Was będzie miała na wakacje czy na ten mój magiczny wrzesień fotelik Maxi Cosi sprzedać, pożyczyć...? odkładam kasę na wózek (juz wybrany raczej na 100%, po Martynie mam tylko parasolkę Chicco która się rozkłada tylko do pół-leżenia), to może bym mogła chociaż odrobinę zaoszczędzić na foteliku...

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
My też mamy maxi cosi cabrio z bazą isofix i zostawiamy na następne. Ten fotelik jest niby do 13kg ale to zależy też czy dziecko jest długie-bo Tymo nie osiągnął 13kg, wystawała trochę główka i nogi bardzo więc kupiliśmy ten: BeSafe - Fotelik Samochodowy BeSafe iZi Combi ISO fix czarny(66) | W podróży, na spacerze | Foteliki samochodowe | 9-18 kg | BabyClub - Sklep dla dzieci | wózki | akcesoria dla niemowląt | laktator | wyprawka dla noworodka tyłem do kierunku jazdy i też jestem bardzo zadowolona. Kupiliśmy w lutym zeszłego roku czyli miał jakoś 7 miesięcy.

dzięki:) my też mamy be safe tylko nie pamietam jaki model, kupowalośmy w mama i ja, płaciliśmy koło 1500. tylko my mamy do 18 kilo od 9 zdaje sie. muszę zobaczyc na foteliku, ale auto teraz w servisie.

reklama
jest kilka modeli tego be safe, generalnie solidne foteliki,każdy wybierze co uważa za dobre, mi pasuje najbardziej fakt,że mogę zamienić kierunki ustawienia fotelika ale będę korzystać z opcji tyłem do kierunku jazdy jak najdłużej się da, pozdrawiam:)

Do góry