reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ja tez na chwile,bo robię mega demolke w domu...

Chyba jestem na etapie emeryta w wieku 70 lat,bo trzymam rzeczy w domu nie wiadomo po co i poza tym że leżą na nic się nie przydają.Już 6 worków uzbierałam zbędnych rzeczy,śmieci ... Mam nadzieję,ze do końca weekendu się wyrobie :)

Wczoraj mieliśmy akcje,bo poszliśmy całą trójką wywiesić pranie w suszarni Grzesiek przy okazji schował choinkę do piwnicy i ją zamknął a tam klucze od domu zostawił :) Musiał drzwi rozwalić żeby klucze ściągnąć bo inaczej byśmy w piwnicy nocowali...

Oliwka jakoś od dwóch dni ładnie je.Problem jedynie mam z kolacją,ale może też uda się to jakoś poukładać i nie dostane opr że młoda przytyła w rok niecały kg...

Miłego wieczoru

reklama
przecież Oliwka bardzo dobrze wygląda! mi dr mówiła,że każde dziecko je ile potrzebuje, jedne więcej inne mniej i nie wolno zmuszać do jedzenia, kolację nie zawsze dostaje - zależy ile zje i o której godzinie, kiwa głową na nie i macha rączkami,że nie chce i mu nie wciskam. Bedzie dobrze Marcia. Mnie czeka "przegląd gratów" przy przeprowadzce,nie bede targać niepotrzebnych rzeczy.

pewnie ja tez jestem tego zdania...ile moze tyle je , i Oliwka dobrze wyglada:)

Beata pamiętaj o mnie jak znajdziesz jakis obrusik recznie robiony :)

ja wciskam mojej obiady, bo dla niej mogłaby istnieć tylko czekolada :-D ale Oliwka nie jest ani przesadnie duża ani zbyt szczuplutka, wiec spoko, najważniejsze żeby dużo owoców i warzyw jadła!

birthday.jpg

MARTYNKA 4 U:)
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy ciocia Ania

birthday.jpg

Wszystkiego Najlepszego dla mojej małej imienniczki :-)

Rafał ostatnio strasznie kiepsko je, nie usiadzie nawet na 5min zeby zjesc... Kiedys ladnie i sporo jadł, a teraz to męczarnia normalnie... Ja tam czasem wciskam, ale tez bez przesady.

Ja mam jutro ostatni egzamin, Rafał dopiero niedawno zasnał, a mi sie juz nic nie chce. Zaraz mamy film obejrzec, ale nie wiem czy nie zasne...

reklama
Martynko słodziutka - wszystkiego najlepszego z okazji 3 urodzinek!!!

Pati jadła pięknie przez pierwsze półtorej roku, teraz bywa różnie, kwadratowo i podłużnie ;) Na ogół też nie wciskam, potem na spacerze "dopycham" suchą bułą, albo banankiem, bo podczas spacerków ma napady "małego głoda".

Chyba zrobię dziś pączusie, Kasi mąż zrobił mi smaka swego czasu i chodzą za mną takie samorobne....

Martyna - powodzenia na egzaminie, chociaż jesteś taka zdolna że na bank będzie pozytywny wynik :)

EDIT:

Zostanę przy faworkach następnym razem, jakoś lepiej mi wyszły. Pączki są surowe w środku mimo że trzymam je chyba kwadrans zamiast przepisowych 5min a jak mocniejszy ogień daję to się przypalają :/

Ostatnia edycja:
Do góry