reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Spóźnione sto lat dla Nadii

Dziuba piękne zdjęcie.Następnym razem maluszek Wam pomacha :)

Martyna lepszej brać nospę niż wcześniej urodzić...Ja też brałam nospe ale nospe forte miałam brać przez tydzień bo mnie tak wszystko bolało,że nawet ciężko mi się przewrócić było...Małej nic nie będzie :)

reklama
no Dziuba cud malina twoja fasoleczka ,ah aż sie buzia śmieje !!!

Martynka nie przejmuj sie to pomoże jak boli cie podbrzusze , wszystko te cholerne stresy....i oszczędzaj się , bo pomysl sobie , że jak bedziesz miala naprawde zagrożoną ciąże to tylko szpital , wiec leż nie dzwigaj kochana . buziaki dla twojej fasolki:)

dziewczyny zaczęło się... świeżutka bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i cebulka - kibel; pomarańcza - kibel. I jak ja mam iść do pracy, d dzieci???? :szok:

Dziuba pociesze Cie, ja mam do tej pory czasem mdłosci, na szczescie raczej bez zaliczania kibelka, do tego wieczorem zgaga... ehh
No wiec zycze żeby u Ciebie jak najszybciej sie skonczyły... Ehhh a z Rafałem do 8 miesiaca mialam taki spokoj...

No i witam się w ten pochmurny, szary, ciemny dzien... Az sie nic nie chce... Tylko spac...

A moje dziecko dalej ma kaszel, szczegolnie nad ranem, pewnie mu sie zbiera po nocy... W dzien jest znosnie, za to Patryk przedwczoraj przyszedł z pracy z gorączką, ale juz działa coldrexami itd, wiec mam nadzieje ze szybko wroci do formy, mimo pracy na dworzu... A ja sie jakos o dziwo jeszcze trzymam... Zobaczymy jak długo...
Która wpadnie do mnie posprzatac, bo nie mam na nic siły?? A jutro koleda... eehhh
Na szczescie obiad dla Rafała mam od wczoraj, a dla nas mrożone pierogi beda :-D hehe LEŃ :-D

Ostatnia edycja:
Martyna - i dobrze że leń, przecież miałaś odpoczywać!!

my se właśnie frytki zrobiłyśmy z małą i modlę się żeby zaraz nie znalazły sie z powrotem poza mną... a ogólnie to już po pracy, miałam mega dołujący dzień :-(

dziuba straszne sa te mdlości , oj jak sobie przypomne , ale podobno dobry znak :)

ja dzisiaj padam na mordkę ...pobudka 4.55 ciągle cos do załatwienia , popołudniu szczepienie małego potem szybko Czarka odebrac z przedszkola tam afera bo siedział w koncie obrażony i jeszcze ja spóźniłam sie 15 minut po niego , oj oj ale sie nasłuchałam ...no a mały jakies taki płaczliwy , w sumie od wczoraj ale nie wiem czy to sie wzmożyło bo szczepienie czy jest chory bo jakos sapie czy brzuch boli czy zęby ...nie mam siły , dobrze , ż4e jeszcze jako tako cierpliwość mnie nie opuściła i z Czarusiem się pobawiłam ...a mały dopiero usnął ....jak nigdy bo o 19 juz chrapie ...ale co go odłożyłam to ryk i tak przez kilka godzin tylko nosić i nosić ...help

reklama
Hej,
ja tylko na chwilkę... Przeczytałam co nieco (ale niestety nie wszystko) co u Was...

Dziuba - gratuluję super fasolki! Niech rośnie zdrowo!

Iza - zdrówka dla Was Wszystkich!

Ana - wytrwałości!

Wszystkie brzuchatki - całuski dla Waszych przyszłych dzieciątek!

No i serdecznie witam nowe Koleżanki :)

A u nas... Jestem już kompletnie zakręcona i totalnie nie wiem co jest grane... Maciek rozregulował się całkowicie i zupełnie nie wiem już o jakich godzinach robić mu drzemkę, a o jakich dawać jeść... załamka :/
Wczoraj byliśmy i pediatry, Młody waży 11,090 kg i ma 78cm (w porywach do 79 :D ). Babka powiedziała, że jest duży, ale bardzo proporcjonalny (w centylach super!).

Zmykam, bo przed chwilą udało mi się go jakoś uśpić, więc mam chwilę (ciekawe jak długą), aby zrobić wszystko co mi zalega...

Ściskam mocno

Do góry