reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

wstkd1.jpg
wszystkiego najlepszego dla NADUSI!!!!
wstkd1.jpg

10msmk7.jpg

reklama
Pisze gościnnie...
Moja daleka kuzynka poprosiła mnie o pomoc:

"Mój labrador Sam pilnie poszukuje nowego domu!!! W grudniu skończył rok, jest szczepiony, potrafi chodzić na smyczy, szybko się uczy. Nie niszczy mebli, ani dywanów, nie zanieczyszcza podłóg, ale potrafi robić własne porządki w ogródku... Muszę go oddać ponieważ nie potrafi dogadać się z jamnikiem. Pomóżcie! Nie potrafię zawieźć go do schroniska!!! Jeżeli znacie kogoś kto szuka pieska, dajcie znać 500 181 551-Emilia"

Może ktoś się skusi?

edit: zdjęcia na PW dla zainteresowanych

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam!! widziałam moją fasolkę!! byłam wczoraj u gina, dzidzia ma 4,1mm!!!! :-D widziałam jak bije jej serduszko... normalnie sie zakochałam!! wieczorem Wam ją przedstawię bo muszę uciekać do pracy, taka miła wiadomość z rana - zastępstwo :wściekła/y: chyba przestanę odbierać telefony od szkoły...

miłego dnia!

Nadusiu - sto lat za wczoraj!! pamiętałam, tylko u mamy nie ma neta...

Sto Lat Dla Nadusi :-)

Dziuba gratulacje :-) U mnie w 6tc było widac ładnie pęcherzyk, ale nic wiecej... Dopiero tydzien pozniej była fasolka i bijace serduszko :-)

A ja po wczorajszej wizycie - na moje bóle 3 razy dziennie No-spa (conajmniej przez miesiac), w razie czego doraznie Paracetamol. I jak najmniej ruchu, duzo odpoczywac - ciekawe jak przy małym dziecku... No ale doktor powiedział ze mam sie ograniczyc do tego co musze zrobic przy małym, a tak sie oszczedzac... No ale to nierealne troche... Ehhh
Szyjka na szczescie trzyma... Za to od kilku dni pojawiła mi się siara i mega bolą cycki...
Hmm, a co do No-Spy ja brałam wczesniej doraznie, ale czy w takiej dawce ona naprawde nie ma zadnego wpływu na dziecko??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry