reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

wstkd1.jpg
wszystkiego najlepszego dla NADUSI!!!!
wstkd1.jpg

10msmk7.jpg

reklama
Pisze gościnnie...
Moja daleka kuzynka poprosiła mnie o pomoc:

"Mój labrador Sam pilnie poszukuje nowego domu!!! W grudniu skończył rok, jest szczepiony, potrafi chodzić na smyczy, szybko się uczy. Nie niszczy mebli, ani dywanów, nie zanieczyszcza podłóg, ale potrafi robić własne porządki w ogródku... Muszę go oddać ponieważ nie potrafi dogadać się z jamnikiem. Pomóżcie! Nie potrafię zawieźć go do schroniska!!! Jeżeli znacie kogoś kto szuka pieska, dajcie znać 500 181 551-Emilia"

Może ktoś się skusi?

edit: zdjęcia na PW dla zainteresowanych

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam!! widziałam moją fasolkę!! byłam wczoraj u gina, dzidzia ma 4,1mm!!!! :-D widziałam jak bije jej serduszko... normalnie sie zakochałam!! wieczorem Wam ją przedstawię bo muszę uciekać do pracy, taka miła wiadomość z rana - zastępstwo :wściekła/y: chyba przestanę odbierać telefony od szkoły...

miłego dnia!

Nadusiu - sto lat za wczoraj!! pamiętałam, tylko u mamy nie ma neta...

Sto Lat Dla Nadusi :-)

Dziuba gratulacje :-) U mnie w 6tc było widac ładnie pęcherzyk, ale nic wiecej... Dopiero tydzien pozniej była fasolka i bijace serduszko :-)

A ja po wczorajszej wizycie - na moje bóle 3 razy dziennie No-spa (conajmniej przez miesiac), w razie czego doraznie Paracetamol. I jak najmniej ruchu, duzo odpoczywac - ciekawe jak przy małym dziecku... No ale doktor powiedział ze mam sie ograniczyc do tego co musze zrobic przy małym, a tak sie oszczedzac... No ale to nierealne troche... Ehhh
Szyjka na szczescie trzyma... Za to od kilku dni pojawiła mi się siara i mega bolą cycki...
Hmm, a co do No-Spy ja brałam wczesniej doraznie, ale czy w takiej dawce ona naprawde nie ma zadnego wpływu na dziecko??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry