reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
dziuba, ja chetnie jestes jezcze u rodziców??
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Dzisiaj mega leniwy dzien, normalnie niedziela... Ja wczoraj musiałam zalatwic kilka rzeczy, Patryk byl w pracy, wiec maly u dziadkow, wieczorem P po niego pojechał, a młody zrobil taką afere, że nigdzie nie jedzie i zostaje u baby, ze P go w koncu tam zostawił i dzis po niego pojechał, ale juz mu zapowiedziałam ze bez małego ma sie nie pokazywac... hehe
Ja juz mam spory brzuszek. W zadne spodnie sie nie mieszcze. Nosze 2 pary ktore kupowałam krotko po urodzeniu Rafała, ale pewnie za krotki czas tez nie wejde, wiec trzeba zakupic chociaz jedne ciazowe... A moze ma ktoras jakies w które bym weszła :-)??
Ja juz mam spory brzuszek. W zadne spodnie sie nie mieszcze. Nosze 2 pary ktore kupowałam krotko po urodzeniu Rafała, ale pewnie za krotki czas tez nie wejde, wiec trzeba zakupic chociaz jedne ciazowe... A moze ma ktoras jakies w które bym weszła :-)??
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
ja mam ogrodniczki z kubisiem puchatkiem i tygryskiem
Magda, no byłam na Zaspie, ale tam nie mam komputera... jutro jadę na noc do rodziców, S idzie na 24h do pracy, to akurat się wyleżę u nich w wannie
Martynka - trzymaj te ciuchy, ja jak coś przejmę potem!!!!!
Martynka - trzymaj te ciuchy, ja jak coś przejmę potem!!!!!
margerrita
ja sie w tym tygodniu na zapse wybiore, to na wspolny spacerek jak najbardziej sie pisze, tylko jeszcze nie wiem dokladnie kiedy bedziemy, dam znac wczesniej
izus ty masz sliczne te zdjecie i napewno sobie z zajeciami poradzisz
tak piszecie o tych brzuszkach az mi tak teskno... no na razie drugiego babla nie planujemy, choc bysmy chcieli.
poza tym mezczyzni na spacerze a mnie pochlonal internet, choc lepiej by bylo dla wszystkich jak bym sie zdrzemnela na chwilke, kiedy ja przespie cala noc???
izus ty masz sliczne te zdjecie i napewno sobie z zajeciami poradzisz
tak piszecie o tych brzuszkach az mi tak teskno... no na razie drugiego babla nie planujemy, choc bysmy chcieli.
poza tym mezczyzni na spacerze a mnie pochlonal internet, choc lepiej by bylo dla wszystkich jak bym sie zdrzemnela na chwilke, kiedy ja przespie cala noc???
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Ja tylko na chwilkę poinformować, że u nas zaraza na dobre się rozpanoszyła. Pat, ja i Jarek smarkamy, kaszlemy, kichamy a DD dziś ze szkoły przyprowadziła nauczycielka bo zwymiotował i twierdzi, że mu słabo.
Teraz oboje w pokoju dzieci bawią sie na dobre a ja idę do łóżka dalej umierać
Dobrego dnia i duuużo zdrówka, nie dajcie się chorobom bo to paskudne.
Teraz oboje w pokoju dzieci bawią sie na dobre a ja idę do łóżka dalej umierać
Dobrego dnia i duuużo zdrówka, nie dajcie się chorobom bo to paskudne.
reklama
magda85-gdańsk
Iza zdrówka dla całej rodzinki!
my po piatkowej imprezie hihi było super, najpierw rock potem yesterday mąż biedak w życiu takie kaca nie miał ale to hya dlatego, że odkąd jest mały to nie trenuje zbyt duzo mi weszło oś w plecy. miałam dosyć duzy obcas, nie wiem czy to od tego..w każdym razie w sobote płakałam z bólu..nawet poród mnie tak nie bolał.
pozdrawiam.
ps: plecy juz lepiej, więc jak nie jest za późno, to j chetna na spacer
my po piatkowej imprezie hihi było super, najpierw rock potem yesterday mąż biedak w życiu takie kaca nie miał ale to hya dlatego, że odkąd jest mały to nie trenuje zbyt duzo mi weszło oś w plecy. miałam dosyć duzy obcas, nie wiem czy to od tego..w każdym razie w sobote płakałam z bólu..nawet poród mnie tak nie bolał.
pozdrawiam.
ps: plecy juz lepiej, więc jak nie jest za późno, to j chetna na spacer
Podziel się: