reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Dzisiaj mega leniwy dzien, normalnie niedziela... Ja wczoraj musiałam zalatwic kilka rzeczy, Patryk byl w pracy, wiec maly u dziadkow, wieczorem P po niego pojechał, a młody zrobil taką afere, że nigdzie nie jedzie i zostaje u baby, ze P go w koncu tam zostawił i dzis po niego pojechał, ale juz mu zapowiedziałam ze bez małego ma sie nie pokazywac... hehe
Ja juz mam spory brzuszek. W zadne spodnie sie nie mieszcze. Nosze 2 pary ktore kupowałam krotko po urodzeniu Rafała, ale pewnie za krotki czas tez nie wejde, wiec trzeba zakupic chociaz jedne ciazowe... A moze ma ktoras jakies w które bym weszła :-)??

Ja juz mam spory brzuszek. W zadne spodnie sie nie mieszcze. Nosze 2 pary ktore kupowałam krotko po urodzeniu Rafała, ale pewnie za krotki czas tez nie wejde, wiec trzeba zakupic chociaz jedne ciazowe... A moze ma ktoras jakies w które bym weszła :-)??

ja mam ogrodniczki :) z kubisiem puchatkiem i tygryskiem :)

Magda, no byłam na Zaspie, ale tam nie mam komputera... jutro jadę na noc do rodziców, S idzie na 24h do pracy, to akurat się wyleżę u nich w wannie :-D
Martynka - trzymaj te ciuchy, ja jak coś przejmę potem!!!!!

w moje się chyba nie zmiescisz więc nawet nie proponuję...tak o ciąży rozmawiacie a ja natrafiłam na swoje zdjęcie jak na kilka dni przed porodem pucowałam okna- że mi się chciało:-D chyba Wam wrzucę do śmiechu

ja sie w tym tygodniu na zapse wybiore, to na wspolny spacerek jak najbardziej sie pisze, tylko jeszcze nie wiem dokladnie kiedy bedziemy, dam znac wczesniej :)
izus ty masz sliczne te zdjecie i napewno sobie z zajeciami poradzisz
tak piszecie o tych brzuszkach az mi tak teskno... no na razie drugiego babla nie planujemy, choc bysmy chcieli.
poza tym mezczyzni na spacerze a mnie pochlonal internet, choc lepiej by bylo dla wszystkich jak bym sie zdrzemnela na chwilke, kiedy ja przespie cala noc???

Ja tylko na chwilkę poinformować, że u nas zaraza na dobre się rozpanoszyła. Pat, ja i Jarek smarkamy, kaszlemy, kichamy a DD dziś ze szkoły przyprowadziła nauczycielka bo zwymiotował i twierdzi, że mu słabo.
Teraz oboje w pokoju dzieci bawią sie na dobre a ja idę do łóżka dalej umierać ;)

Dobrego dnia i duuużo zdrówka, nie dajcie się chorobom bo to paskudne.

reklama
Iza zdrówka dla całej rodzinki!
my po piatkowej imprezie:) hihi było super, najpierw rock potem yesterday:) mąż biedak w życiu takie kaca nie miał:p ale to hya dlatego, że odkąd jest mały to nie trenuje zbyt duzo:p mi weszło oś w plecy. miałam dosyć duzy obcas, nie wiem czy to od tego..w każdym razie w sobote płakałam z bólu..nawet poród mnie tak nie bolał.
pozdrawiam.
ps: plecy juz lepiej, więc jak nie jest za późno, to j chetna na spacer:)

Do góry