reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Chyba bym takiego księdza zaprosiła nazajutrz i zamknęła drzwi przed nosem hehe. Godziny odwiedzin się skończyły :p

U nas z kolei DD chciał zamknąć drzwi na zasuwę żeby ksiądz sam nie wszedł. No to ja tłumaczę mu że księża nie mają takiego zwyczaju i pukają, nie wchodzą jak do siebie. I ledwo skończyłam mówić - a tu drzwi się otwierają i wchodzi ksiądz jak do siebie hahahaha :D

Dziuba - może Nospę sobie zapodaj? A jak dziś, lepiej?

Dzięki dziewuszki za dobre słowa otuchy :) Okazało się że te 40 godzin dzielimy na dwie grupy, czyli muszę wymyśleć o czym nawijać przez 20 godzin, w tym egzamin na koniec :O I że nie fotografia tylko sama obróbka zdjęć, co jest dla mnie piętą achillesową i ograniczeniem sporym. Pierwsze zajęcia pod koniec stycznia, więc muszę przysiąść fałd.

reklama
Iza ja mam jakieś ksiażki takie ogólne jak nie masz weny to jak znalazł , to jak chcesz to wpadnij po te ściągi :)

Iza ja też myślę, że dasz radę, pozwoliłam sobie obejrzeć foty i są super! hehe niezły ksiądz..my też rok temu mieliśmy smieszna sytuację. chodził ministrant mówił że ksiądz wchodzi juz do naszej klatki dodam, że mieszkamy pod 7, więc mój J szybko wskoczył do wanny, żeby sie wykąpać a tu za 5 minut może puk puk ksiadz:p
dziuba, a może to macica ci się rozciaga i dlatego masz takie bóle?
miłego dnia:)

Ana - dzięki, chętnie wpadnę jak Pati upora się z choróbskiem.

W sumie to jednak się cieszę, że mnie mąż tak wkopał, dziś siedzę nad tutorialami z obróbką i coraz więcej wiem. W końcu ktoś mnie zmusił abym się rozwijała dalej z obróbką, bo chyba do tej pory lekko przysiadłam na laurach. A przecież jest tyle opcji z których nie korzystałam mając je pod ręką praktycznie.

eee niezły księżulek Izus ;-) ja nie wiem kiedy u mnie kolęda, może też zerknę do kapliczki i będzie gdzieś rozpiska, żeby mnie w wannie nie zastał:-D albo z kieliszkiem w ręku :cool2:
Dziuba na takie bóle to no spa, pomaga a nie szkodzi fasolce.

cześć Laseczki, właśnie z pracy się doczłapałam... S i mała zrobili mega pszną zapiekankę, zjadłam cały talerz i wygladam jak by parę mies. do przodu :wściekła/y: dziś już lepiej, brzucholek ok, zjadłam pomarańczkę i banana i jeszcze 3opakowania szkolnych marchewek, zeby dzidzi się zdrowo rosło. I się walnać na wyrko i chyba już nie wyjdę z niego...

miłego wieczorka!

aaa, Iza, widzisz, wyjaśniło się! 20h to nie tak dużo, spokojnie, nawet jeśli nie czaisz klimatu i tak dasz radę, przecież jesteś w tym świetna! ja już zamawiam Cię na początek sierpnia na sesję brzuszkową z Tysią razem, może z S jak da się namówić :-D

My mamy kolede 13.01. Musze w koncu kupic krzyz i swieczniki, bo wczesniej to od mamy pozyczałam. W licheniu chciałam kupic, ale ceny mnie powalały :-D Kupilam tylko kropidło i ten talerzyk na wode (zapomniałam jak sie nazywa).
Iza dasz rade :-) Zdolna z Ciebie bestia. No i ja tez myslalam o jakiejs sesji z brzuszkiem, ale zobaczymy jak to bedzie :-)

Wszystkiego Najlepszego dla Oliwki :tak::tak:
gallery-100711206-500x500.jpg

s5hdeo.jpg

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie ciocia życzy )

reklama
Do góry