reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
he he :0) pisiorki jej w glowie:)
kocham dzieci za takie spontany
moj ostatnio podbiegł z rafaelo i mówi :
-hej mamo odwiń mi tą komórke jajową....nie wspomne , ze jest zawiedziony , ze nie ma macicy....to są skutki ogladania "bylo sobie zycie"
oj ja w szpitalu jak leżalam po porodzie 2 tyg Tomek czarka przemycał to ja beczałam ...nie jak sobie przypomne , szkoda ....

no super KULT , JA MOGE SOBIE POMARZYĆ.....!!!!!!kuźwa!!!

witam się z rana, baaaaardzo rana; poszłam siusiu i już zasąć nie mogę...

Magda - w obu ciążach udało się z trzecim razem :-D tak jak mówią, do trzech razy sztuka!!

Ania ja miałam się Ciebie właśnie pytać czy Nadia też tak pyskuje, no masakra normalnie, wszystkom jest na NIE, koleżanki kocha, chłopak Tyśki ma na imię KUBA, ma tam też przyjaciółkę ZUZIĘ z którą się leją na okrągło :wściekła/y: chłopcy mają siusiaki a S jak łazi w gaciach po domu to non stop mała łapie go za klejnoty!!!!!! :cool2: za to prawie codziennie dostaję jaki.s piękny rysunek albo pracę przez nią zrobioną :-D

miłego dnia dziewczynki

aaaa, Ania ja chciałam kupić Stasiowi bilet pod choinkę na ten koncert, on uwielbia, ale nie wiem bo on teoretycznie będzie wtedy w pracy bo ma swoją zmianę, więc azał jeszcze nie kupować... a Ty z Ł idziesz? to byśmy mogli wszyscy razem się wybrać!! ja jako matka brzemienna mogę kierować :laugh2:

witam się z rana, baaaaardzo rana; poszłam siusiu i już zasąć nie mogę...(...)
ma tam też przyjaciółkę ZUZIĘ z którą się leją na okrągło :wściekła/y: chłopcy mają siusiaki a S jak łazi w gaciach po domu to non stop mała łapie go za klejnoty!!!!!! :cool2: za to prawie codziennie dostaję jaki.s piękny rysunek albo pracę przez nią zrobioną :-D:laugh2:(...)

no na dobry początek dnia:):-D:laugh2::rofl2:
miłego dnia dla wszystkich!!!

Anja pokłady zdrowia dla Gabuni! na szczęście takie maleństwo nie będzie nic pamiętać... Nadia chodzi na judo do T. Chróścielewskiego??

dziuba L to stary dyskobol, nie czai klimatu, kiedy ja szalalam na punkowych koncertach on sluchal take that, porazka:no: wiec zostaje w domu z dzieciarnia, mozemy razem isc:tak::tak::tak:

emkajot, nie mam pojecia jak "pan tom' ma na nazwisko:cool2:

Hej ciotki!

Anja - też życzę dużo zdrówka dla Waszego maleństwa. A teksty Nadusi to niezła beka, nie mogę się doczekać co moja będzie wywijać w temacie :)
Mój men kocha Kult ale ceny biletów ciut dobijające...
Dzięki za cynk.

Nas dziś nawiedzi kolęda, wczoraj wieczorem przechodziłam koło kościoła to zajrzałam i dobrze że to zrobiłam, bo znowu by nas w piżamach zastali ;P

Teraz siedzę i się trzęsę bo mąż mój zadzwonił że jego szkoła szuka wykładowcy na 40 godzin z fotografii cyfrowej i obróbki cyfrowej zdjęć a ja się głupia zgodziłam :((
Jeden raz przez 2.5 h prowadziłam wykład ale skąd ja wiedzę wytrzasnę na 40 godzin???? Raju, co ja zrobiłam brrr.

Iza będziesz musiała te 2,5 godziny robić na 40 heheh... najlepiej włączyć w to jakieś ćwiczenia przy kompie, przewiduję,że każdy ma lapka:) możesz osobno zajmować się danym zagadnieniem na każde zajęcia coś nowego. Takie moje sugestie. Dasz radę kobietko, poza tym możesz też poprosić grupę aby przygotowały zestaw pytań i ty zrobisz następne zajęcia właśnie z odpowiedziami.
Ja tu się głowię ze swoimi zadaniami,bo dostałam już schemat pracy i of course in English , ta architektura:szok: niby proste ale piszą maile ludziki łamaną angielszczyzną i czasem ciężko zrozumieć...
Anja nasz przyjaciel a właściwie prawie rodzina prowadzi zajecia z dziećmi od 3r.ż. dlatego pytam,bo może to on:)

reklama
Iza no błagam Cię, ja jakoś codziennie przez 5godz nawijam dzieciom o propagowaniu ekologii i gatunkach ptaków leżnych, o samochodach produkowanych w USA, Świętach Bożego Narodzenia obchodzonych w Malezji i Argentynie, teraz o horoskopach... myślisz że to wszystko wiem???? WODOLEJSTWO!!!!!!!!!! naucz się tego, przeczytaj "Nad Niemnem" gdzie opis łąki zajmuje 4strony, mów wolno i wyraźnie, a samo pójdzie!! wierzę w Ciebie!!

my też dziś kolędę mieliśmy, oczywiście szanowny S się wyewakuował jak tylko wrócił z pracy i zobaczył krzyż na stole :wściekła/y: i zostałyśmy z Tyśką same... a wielce ksiądz zaszczycił nas swoj ą obecnością dopiero przed 20!!!!!!!! nosz szału można z facetami dostać, jak się okazuje z każdym jednym!! a my mieszkamy w środkowej klatce, to ja nie wiem, chyba jeszcze ten księciulo chodzi po domach!!

mnie dziś pobolewa brzuchol, praktycznie co chwilę albo na środku na dole albo z prawej str jakby jajnik... :-( mam nadzieje że się nic nie dzieje, bo do gina dopiero w przyszły pon...

buziaki lasencje

Do góry