reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witajcie mamuśki :)
ale na dworzu szklaneczka

Ana zdróweczka duzo wam życzę
emkajot oby to ie było uczulenie na basen bo chyba sprawiał wam fajna zabawę

ja zaprowadziłam dzieci ogernełam lekko i za obiad sie wziełam żeberka sie duszą i dumam czy nie zrobic placów ziemniaczanych chodzą za mną

reklama
Agatulka zobaczymy, robimy 3miesięczną przerwę i będę wiedzieć. Szkoda byłoby gdyby okazało się,że znalazłam źródło uczulenia, pocieszam się tym,że dzieci z pewnych alergii wyrastają.

Agatulka zobaczymy, robimy 3miesięczną przerwę i będę wiedzieć. Szkoda byłoby gdyby okazało się,że znalazłam źródło uczulenia, pocieszam się tym,że dzieci z pewnych alergii wyrastają.

oby oby
tak to prawda z uczuleń się wyasta moje oba szkraby miały nadwrazliwość na białko teraz jedza normalnie u starszej czasem wyskoczy kaszka na policzkach jak zje za dużo mleka ale dermatolog nam powiedziała że tak czasem może byc

odkurzone łóżka złozone owoce na sok obrane a dzieci sporo na mikołaja podostawały marchew swoją dodałam i będzie witaminowa bomba
żeberka gotowe ale z plcków rezygnuje hehhe zwykłe z sosikiem będą

a na zewnątrz tak miło nie za mroźno i nie pada

Beata kurcze noe nie przypuszczałam , że to moze byc uczulenie ...ale przejdzie mu nie martw sie Czarek tez uczulony na pare rzeczy i powoli mu wszystko przechodzi:)no co do inhalacji to wiem cos o tym ....he he :) wez z nimi walcz:)

Agatulka smaka mi robisz:)

ja was podczytuje, ale jakos weny pisac nie mam, moj szkrabus wlasnie kimna, a na 11 jestesmy na spacerek umowieni z sasiadka, wiec ide sie szykowac, sloneczka za oknem tylko mi brak, oj jakos jesienno zimowy nastroj mnie naszedl

ja tak jak Margerrita poczytuje i troszke zazdroszcze ze sie spotykacie i milo spedzacie czas z maluszkami:)ja niestety nie mam takiej mozliwosci tutaj:(ale mam nadzieje ze jak przyjade do gdyni na dluzej to bede mogla sie pochwalic swoim malutkim szczesciem:)pozdrawiam i zycze milego dnia:)
Zobacz załącznik 307871to moje dwa lysole:)Casperek z tatusiem:)

ja was podczytuje, ale jakos weny pisac nie mam, moj szkrabus wlasnie kimna, a na 11 jestesmy na spacerek umowieni z sasiadka, wiec ide sie szykowac, sloneczka za oknem tylko mi brak, oj jakos jesienno zimowy nastroj mnie naszedl
hej , a co to za depresyjne nastroje , :)wpadaj częściej na ploteczki :)
ja tak jak Margerrita poczytuje i troszke zazdroszcze ze sie spotykacie i milo spedzacie czas z maluszkami:)ja niestety nie mam takiej mozliwosci tutaj:(ale mam nadzieje ze jak przyjade do gdyni na dluzej to bede mogla sie pochwalic swoim malutkim szczesciem:)pozdrawiam i zycze milego dnia:)
Zobacz załącznik 307871to moje dwa lysole:)Casperek z tatusiem:)
witaj , no wlasnei dzisija bylo super spotkanko , zorganizowane przez forum BB, miejsce specjalnie przystosowane dla dziecie , bardzo atrakcyjne zajęcia...dobra odskocznia szczegolnie dla mnie jak siedze w domu i gadam juz do siebie:)...super fota a ty z gdyni jesteś?

Izuś czekam na fotki naszego nadwornego fotografa:)
dzięki wszystkim za mile spędzony czas i zapraszam nowo poznane mamusie z babycafe:)

ana79 tak jestem z gdyni urodzilam sie i wychowalam:)ale zycie zmusilo do wyjazdu do danii:)zreszta moj A tez jest z gdyni:)moze na poczatku przyszlego roku wybiore sie na dluzej do gdyni jesli nic sie nie zmieni:)szkoda ze dunki nie chca organizowac takich spotkan jak wy:(chyba bedzie trzeba zrobic tu mala rewolucje:)zycze milego wieczoru

reklama
Do góry