reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej dziewuszki!

Spotkanie było super, dzięki za przemiłe jak zwykle towarzystwo :)

Anju - zdrówka dla malutkiej! Oby szybko nadszedł ten next time, bo chciałabym poznać Twoją Gabi :)

Beatka - no to szufla i jedziesz :) Ja dziś rano o 8:00 męża z zaspy odkopywałam. Od razu się obudziłam hehe :))

Zdjęcia będą na bank, ale priorytetem jest dla mnie ślub który muszę w weekend oddać. Sorki że tak Was zaniedbuję, ale same rozumiecie, depresja poporodowa w pełni ;)))) hihihi.

ja mialam byc,ale gabunia chora....buuu.next time
Ania oj te nasze chorowitki , czemu musza cos zalapac ...zdrówka dla Gabrysi:)mam nadzieje , że będe miala okazję szybko ja zobaczyc:)

Hej dziewuszki!

Spotkanie było super, dzięki za przemiłe jak zwykle towarzystwo :)

Anju - zdrówka dla malutkiej! Oby szybko nadszedł ten next time, bo chciałabym poznać Twoją Gabi :)

Beatka - no to szufla i jedziesz :) Ja dziś rano o 8:00 męża z zaspy odkopywałam. Od razu się obudziłam hehe :))

Zdjęcia będą na bank, ale priorytetem jest dla mnie ślub który muszę w weekend oddać. Sorki że tak Was zaniedbuję, ale same rozumiecie, depresja poporodowa w pełni ;)))) hihihi.
he he no to mnie teraz ty rozbawiłaś:)fenks
a co do fotek ja rozumiem , spoko:)

ja dalej ogarniam sytuacje globalną w domu, bo podłoga sie lepi ....pranie samo wychodzi...jeszcze dzisiaj jadę po prezent bo teściu ma urodzinki.
ps .
wnastepnym tygodniu jak choroba nas nie dopadnie zapraszama mamusie i dzieciaczki , ktore lubia kleic babarac sie malowac i majsterkowac , robimy z czarkiem ozdoby choinkowe, więc żadnych kaw i ploteczek , pełna mobilizacja twórcza i nozyczkowa , kto ma chęc???

życzę wszystkim miłego dnia , aby śnieg nie niósł szkód tylko zabawę

ja juz widziałam , lodzio-miodzio!!!!

ja sobie troche odpusciłam sprzątanko...no i wczoraj wpadł szwagier z zona na pizze (wegetariane)he he:) to sie przerazili , ale oni też lubia sobie dawac na luz , mieszkanie to nie muzeum, no ale dzisja teściu przyjechal po czarka po 9 a ja w piżamie czarek nagi biegał , bety na łóżku i syf....totalny, he he ja to zawsze mam pecha :)i znów depresja ;)

Iza z wzajemnością dla Pati , lubie takie dzieci , które nie trują ....zazdroszczę:)

Sanki, bosko! Sama bym sobie poszalała z górek:) oj dziecko ze mnie !
Muszę kupić małemu sanki w tym tygodniu, byłam w decathlonie ale nie mieli takich , które chcialam. Wyjdzie na to,że kupię takie normalne drewniane z odpinanym oparciem (w decathlonie były solidne za 125zł plus 50zł za oparcie) i będzie na kilka lat.

My mamy w tym roku sanki plastikowe - drewniano-metalowe u nas się nie sprawdziły - miały tendencje do wywracania się. Plastikowe na ziemi jadą i są stabilniejsze o dziwo.
:tak: A kupowaliśmy w necie - w sklepach jakoś nie było dwuosobowych.

reklama
Widzisz Kasiu, całe szczęście,że jesteś:) my chcieliśmy kupić takie ale nie było :

http://www.decathlon.com.pl/PL/alpenbambino-11183801/

myślałam,że takie drewniane będą dobre ze względu na odległość od ziemi- pupcia nie marznie a tu info,ze wywrotne...

Dziewczyny mam jeszcze 2 kupony rabatowe do smyka, rabat 20% od jednorazowych zakupów, ważny jest do końca roku, ja już kupiłam co chciałam i mi zostały więc może któraś z Was będzie chciała coś tam dla dzieciaków kupić???

Ostatnia edycja:
Do góry