reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej dziewuszki!

Spotkanie było super, dzięki za przemiłe jak zwykle towarzystwo :)

Anju - zdrówka dla malutkiej! Oby szybko nadszedł ten next time, bo chciałabym poznać Twoją Gabi :)

Beatka - no to szufla i jedziesz :) Ja dziś rano o 8:00 męża z zaspy odkopywałam. Od razu się obudziłam hehe :))

Zdjęcia będą na bank, ale priorytetem jest dla mnie ślub który muszę w weekend oddać. Sorki że tak Was zaniedbuję, ale same rozumiecie, depresja poporodowa w pełni ;)))) hihihi.

ja mialam byc,ale gabunia chora....buuu.next time
Ania oj te nasze chorowitki , czemu musza cos zalapac ...zdrówka dla Gabrysi:)mam nadzieje , że będe miala okazję szybko ja zobaczyc:)

Hej dziewuszki!

Spotkanie było super, dzięki za przemiłe jak zwykle towarzystwo :)

Anju - zdrówka dla malutkiej! Oby szybko nadszedł ten next time, bo chciałabym poznać Twoją Gabi :)

Beatka - no to szufla i jedziesz :) Ja dziś rano o 8:00 męża z zaspy odkopywałam. Od razu się obudziłam hehe :))

Zdjęcia będą na bank, ale priorytetem jest dla mnie ślub który muszę w weekend oddać. Sorki że tak Was zaniedbuję, ale same rozumiecie, depresja poporodowa w pełni ;)))) hihihi.
he he no to mnie teraz ty rozbawiłaś:)fenks
a co do fotek ja rozumiem , spoko:)

ja dalej ogarniam sytuacje globalną w domu, bo podłoga sie lepi ....pranie samo wychodzi...jeszcze dzisiaj jadę po prezent bo teściu ma urodzinki.
ps .
wnastepnym tygodniu jak choroba nas nie dopadnie zapraszama mamusie i dzieciaczki , ktore lubia kleic babarac sie malowac i majsterkowac , robimy z czarkiem ozdoby choinkowe, więc żadnych kaw i ploteczek , pełna mobilizacja twórcza i nozyczkowa , kto ma chęc???

życzę wszystkim miłego dnia , aby śnieg nie niósł szkód tylko zabawę

ja juz widziałam , lodzio-miodzio!!!!

ja sobie troche odpusciłam sprzątanko...no i wczoraj wpadł szwagier z zona na pizze (wegetariane)he he:) to sie przerazili , ale oni też lubia sobie dawac na luz , mieszkanie to nie muzeum, no ale dzisja teściu przyjechal po czarka po 9 a ja w piżamie czarek nagi biegał , bety na łóżku i syf....totalny, he he ja to zawsze mam pecha :)i znów depresja ;)

Iza z wzajemnością dla Pati , lubie takie dzieci , które nie trują ....zazdroszczę:)

Sanki, bosko! Sama bym sobie poszalała z górek:) oj dziecko ze mnie !
Muszę kupić małemu sanki w tym tygodniu, byłam w decathlonie ale nie mieli takich , które chcialam. Wyjdzie na to,że kupię takie normalne drewniane z odpinanym oparciem (w decathlonie były solidne za 125zł plus 50zł za oparcie) i będzie na kilka lat.

My mamy w tym roku sanki plastikowe - drewniano-metalowe u nas się nie sprawdziły - miały tendencje do wywracania się. Plastikowe na ziemi jadą i są stabilniejsze o dziwo.
:tak: A kupowaliśmy w necie - w sklepach jakoś nie było dwuosobowych.

reklama
Widzisz Kasiu, całe szczęście,że jesteś:) my chcieliśmy kupić takie ale nie było :

http://www.decathlon.com.pl/PL/alpenbambino-11183801/

myślałam,że takie drewniane będą dobre ze względu na odległość od ziemi- pupcia nie marznie a tu info,ze wywrotne...

Dziewczyny mam jeszcze 2 kupony rabatowe do smyka, rabat 20% od jednorazowych zakupów, ważny jest do końca roku, ja już kupiłam co chciałam i mi zostały więc może któraś z Was będzie chciała coś tam dla dzieciaków kupić???

Ostatnia edycja:
Do góry