reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hello :-)
Ja ostatnio tez zakrecona i sie jakos zorganizowac nie moge :-D Ana ja tez mam jeszcze depresja poporodowa, a jak drugie urodze to nie wiem co to bedzie :-D hihi
Ja dzisiaj po szkole, jutro na rano, wiec chwile posiedze z M i do spania.
Iza gratki autka :-)

Buziaki

Iza gratulujemy auta :) Fajnie,że tak szybko Wam się udało kupić autko :)

Ana dobre z tą depresją :) Ja chyba od dwóch lat mam depresje :tak:

My wczoraj byliśmy w klifie na Mikołajkach Młoda dostała 6 samochodzików w prezencie :) Dzisiaj śmigamy na piernikowe spotkanie z mikołajem do galerii malucha,a później znajomi na moment wpadają :)))

Zmykam się ubierać:)

Miłego dnia

Hej hej :-)
Iza, gratuluję zakupu! Niech się dobrze jeździ :-)
A my wybraliśmy opiekunkę - studentka pedagogiki, dziś była 3 godziny, Maciek bardzo ją polubił. Jutro jeszcze będzie z teściową, we wtorek już sama. Mieszka 10 min drogi od nas. :happy:

Dzień dobry!
Kasiu świetnie :) chyba lepiej być nie mogło!

Dla wszystkich ciotek i dla dzieciaczków :
xmas.png

hej laseczki:0)
i nasepny dzionek ...

2q1f39f.jpg

Kasia dzisja Maciejko sam , mam nadzieję , ze opiekunka sie sprawdzi i zycze ci z calego serce oby właśnie tez była tak jak Izka pisała pełna pomysłów :) pozdr.

Iza znalazłas instruktorka???

Beatko jak Tymko, lepiej cos , a jak inhalacje zniósł dobrze?

Minka dzieki:)

Marta nie moge sie dodzwonic ...podobno zmienłaś numer:(

ja mam nadzieje , że do środy uporamy się z wszystkimi paskudnymi chorobami , no chociaz zatrzymaja sie na momencik
ja wczoraj pojechałam na kontrole bo mały cały czas gorączka labo stan podgorączkowy a 5 dzien antybiotyk i nic lepiej , no i okazało sie , że jest pogorszenie , ucho obrzęk i zmienil antybiotyk , dostał zinnat i jeszcze antybiotyk do uszka , jak to nie pomoze to zasrzyki...dzisiaj mial tylko 0 24h 37.8 dałam czopka i juz póżniej lepiej , wmawiam sobie , że jest lepiej ...musi byc lepiej teraz troche sie smieje , lezy sobie i się bawi :)
czarek za to jakos sie trzyma , wczoraj mikołajki w przedszkolu, wrócił cały szcześliwy i brudny od czekolady:)
no jeszcze z wieści mężuś dzwonił , mówił , ze nalazl dla nas mieszkanko, więc akcja przeprowadzka do N sie szykuje tylko lekko sie przesunie na luty, bo nie wiadomo jak finasowo sie po świętach ułoży ...najbardziej boje sie , że tam dzieciaki beda chorowac a ci lekarze 100 lat za murzynami ...
dobra zmykam :) buziaki na dobry poczatek dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Hello,
Zdrówka dla Was Ana! musi być lepiej,bo juz tyle czasu nie jest kolorowo.
Ja stwierdziłam,że odpuszczę na 3 miesiące basen z Tymkiem,bo to jego uczulenie na ciałku jest okropne i jak myślę ten siedzący w nosku katar to też przez to uczulenie!!! zaczęło się od października jak tylko wróciliśmy na zajęcia (jak sobie zaczęłam przypominać), dwa tygodnie było ok a później bach-katar, bach-kaszel przez katar, bach - wysypka na nogach. Obstawiam uczulenie na związki zawarte w wodzie. Dziś w nocy kaszlał jak nigdy a osłuchowo ok,daje się ładnie osłuchac więc mam pewność..inhalacje to porażka ,on nie usiedzi 5 min.

Do góry