reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ana, i jak Maciek? Zdrówka życzę :-)
Ja trochę ugrzęźnięta w niedoczasie. Po 17 jestem w domu i rekrutuję opiekunki :rolleyes2:
Ale myślę że do wtorku będziemy kogoś mieli, na razie teściowa nas ratuje, skarb nie kobieta, bez niej byśmy rady nie dali. :happy::tak:
Praca super - na razie bardzo mi się podoba, i warunki i ludzie :-)
Iza - przepraszam za zamilknięcie, odezwę się do ciebie jak opanujemy ten młyn cały i wtedy się umówimy. Myślę że po wtorku już będziemy mieli w miarę ustawione know how z tymi pracami, przedszkolami i opieką nad Maćkiem. :happy:

reklama
A ja tylko wpadam na chwilkę przesłać buziaki dzieciaczkom i zdrówka potrzebującym; mam teraz czas narzekania więc nie będę Wam smęcić (chyba @ się zbliża,bo robię się wręcz elektryczna).
Kasiu oj masz skarb nie teściową :) opiekunka się znajdzie i wszystko będzie po Twojej myśli.

Ile z Was będzie na spotkaniu BB w czwartek w Cafe?

Beatka - ja jestem zapisana.

Kasia - ja też jeszcze jestem na niedoczasie... Nie wiem w co w ręce włożyć. Zalegam ze zdjęciami i dostaję opieprz od klientów a jak dom i dzieci zaniedbuję to jeszcze od męża opieprz. Ale jakoś to będzie.

Karola - widziałam filmiki - gratuluję stawania Maciusiowego!!! Jak tam noce?

Buziaki dla wszystkich niewymienionych! Uciekam do roboty :) Miłego weekendu!

hej :)
ja kawusia i net, czarus mleczko i krecik:)a mój cyc lezy w bujawce i sie cieszy;)) kochany słodziak

Kasia no to gratuluje , fajnie , ze wszystko po twojej myśli , tylko pozazdrościć takiej teściowej:)oh...
Macius juz nie gorączkuje , ale źle śpi, budzi sie bardzo często , więc nocki mam do niczego i jak zwykle chodze zakręcona ...he he , ale nie ma co narzekac

Beata jak mały????

Iza masz jakieś fotki z wypadu:)))daj nacieszyc oko:)trzymaj ręke na pulsie , pewnie kwestia kilku dni i wszystko nadrobisz ...ja ciągle zalegam z prasowanie m , pokój juz zagracony i tylko słyszę , ze ja chyba nie daje rady i nie ogarniam sytuacji i dzicie napewno mam depresję poporodową!!!!normalnie nie wierzyłam jak usłyszałam ta nowinkę!!

zycze wszystkim miłego dnia:)

Taaaaaaaaaa oczywiście nie nadrabiasz, dzieci siedzą głodne i zaniedbane...a szkoda gadać na takie bzdury trzeba machnąć ręką i robić swoje.
Z Tymusiem jest generalnie wporzo, jedyne co to ma ten katarek siedzący w nosku i przez to kaszel ale nie jest on groźny i mam robić inhalacje jak się da. Dr zaszczepiła więc musi być ok,bo inaczej by chyba nie pozwoliła, waży 12,80kg i ma 84cm :)
Ana wczoraj przekopałam pół chaty i nie mogę znaleźć tego kombinezona!!! szok! jakby się pod ziemię zapadł a przecież to niemożliwe! mam ten misiowy lżejszy i śpiwór do wózka spacerowego więc mogę go też zabrać jak chcesz a kurka tego grubego nie ma:(

Iza czekamy na fotorelację, widziałam cusik na fb ale chcemy więcej ! znając Ciebie ogarniesz się migiem :)

U nas też katarki...

I chyba też mam depresję poporodową bo sobie nie radzę :p Ana :D Normalnie leżę i kwiczę ze śmiechu z tego tekstu!!! :D

Beata wierz lub nie ale zrobiłam tylko to jedno zdjęcie, widok z okna na Giewont :D Tam było tylu fotografów, że normalnie nie chciało mi się sprzętu wyciągać.

reklama
Ważne,że zdrowa! no i japoniec więc pojeździ jeszcze :) gratulacje! teraz szybko trzeba opić, co by się nie rozeschła! bo ja tu u siebie słyszę jakieś stuki;)

Do góry