reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martyna cieszę się,że wszystko poszło gładko :)

Dziewczyny co kupujecie teściowej na święta?
My jedziemy do teściów na wigilie i nie mam pomysłu na prezenty...

szyje od indyka;)

atak powaznie na starowieskiej jest fajny sklep , nie moge sobie przypomiec nazwy ale piekne rzeczy decoupage , polecam ":)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam trójmiejskie mamuśki :))
od kilku dni nei wyrabiam z niczym ciagle mi dnia brakuje
Dziś mamy pasowanie przedszkolaka i doczekać sie nie mogę
zima sie nam zrobiła porządna mimo że ja na zadupiu mieszkam wsio jest oki odśnieżone autobusy dzieci ładnie przyjezdzają Maksa to nawet bus szybciej przyjezdza heheh

Martynka super że nie było źle szybko i bez wielkiego bólu
ana oby sie wyjasniło co młodemu jest

Muszę się przejść do tego sklepu Najchętniej bym jej ścierki kuchenne niewchłaniające wody dała za 1zł,bo ona zawsze każdemu takie ścierki kupuje no ale muszę wymyślić coś innego...

ale na dworzu zimno...

Muszę się przejść do tego sklepu Najchętniej bym jej ścierki kuchenne niewchłaniające wody dała za 1zł,bo ona zawsze każdemu takie ścierki kupuje no ale muszę wymyślić coś innego...

ale na dworzu zimno...

heheh ja bym dodała miotłe taką z patyków :p

jk9c2f.jpg

no wiesz Marta na tej samej ulicy jest butki ****WSZYSTKO ZA 5ZŁ****

Ale sypieeeee :-) Prawdziwa zima... Tylko wyłaczcie ten wiatr, bo az strach z domu wyjsc...
Ja tez nie mam w ogole pomysłow na prezenty... Sobie z M nie kupujemy zadnych dodatkowych, bo w tym roku wyszły takie wspolne: piekarnik, drukarka i jeszcze musimy kupic cd-rom do laptopa bo sie zepsuł, wiec full kasy... :-( Dla mamy chyba zamowie znowu kalendarz z Rafala zdjeciami, bo jej sie strasznie podobał i wisi u niej :-) Bo tesciowie go trzymają w pudełku schowanego, zeby sie czasem nie zniszczył... Wiec jak maja trzymac go schowanego, to nie bedziemy drugiego kupowac, bo po co...

Ostatnia edycja:
Ale sypieeeee :-) Prawdziwa zima... Tylko wyłaczcie ten wiatr, bo az strach z domu wyjsc...
Ja tez nie mam w ogole pomysłow na prezenty... Sobie z M nie kupujemy zadnych dodatkowych, bo w tym roku wyszły takie wspolne: piekarnik, drukarka i jeszcze musimy kupic cd-rom do laptopa bo sie zepsuł, wiec full kasy... :-( Dla mamy chyba zamowie znowu kalendarz z Rafala zdjeciami, bo jej sie strasznie podobał i wisi u niej :-) Bo tesciowie go trzymają w pudełku schowanego, zeby sie czasem nie zniszczył... Wiec jak maja trzymac go schowanego, to nie bedziemy drugiego kupowac, bo po co...

jenyy kochana dziekuje przypomniałaś mi o kalendarzu dla dziadków
u nas tak samo moi rodzice w miejscu widocznym dla wszystkich powiesili i sa bardzoo zadowoleni z takowego kalendarza z fotkami wnuków a teście hmm w kacie go powiesili i mąz musiał im nawet podkleić bo sie lekko rulował i by niszczył się wiec im też nie zamawiam
my tylko dzieciakom moim i bratankowi oraz siostrzencowi kupujemy moze jakiś drobiazg bo wspólne Święta będa

Ostatnia edycja:
Hello!
Martynko super,że tak gładko poszło!
Z prezentem to dla teściowej będzie książka. Moi rodzice dostaną czujnik wykrywający gaz,bo mają piec gazowy w domu.

Ja na warsztaty nie dojechałam,bo odrabialiśmy zajęcia na basenie i niestety czasowo nie wyszło. za to będziemy w przyszłym tygodniu. Jutro idziemy na kontrolę i miało byc szczepienie ale nie będzie,bo dalej charczy ( na szczęście już coooooooooraz mniej) i ma lekki katarek więc nie dam zaszczepić.

Iza chyba Ciebie nie zasypało??????
Minka, Ivi co u Was??

ah te prezenty , ja mojemu kupie zegarek bo juz obiecałam na urodziny , ktore były w styczniu i wczesniej tez , ale ciagle cs mi wypadało:)
dla teściów zbiorczy ja pewnie dostane kapcie ...

dopiero wróciłam od lekarza z redy no Maciek ma zapalenie ucha ....a dopiero czarek wyzdrowiał , ja pierdzile nie może byc zdrowo !!!!jeszcze mama znowu do spzitala bo sie wątroba odzywa ...:(

Beata zdzwonilam sie i mam randke na ok.10 grudnia:)dzieki !!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry