reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja właśnie wróciłam od lekarza , Maciejko miał robione usg brzuszka , nerek itd...anatomicznie wyszło oki , nie widzi , żednego otwartego przełyku , ani cofającego jedzonka ...wieć juz nie wiem sama..co mam myslec , skąd ten kaszel utrzymujący sie od dawna , i to po jedzonku....dzisiaj mi sugerował alergie pokarmową , to przecież nie karmie go żadnym mlekiem tylko swoim i to przy trzymaniu restrykcyjnej diety, więc co ????

Iza szcześliwej podróży:) fajnie :))))

reklama
Hej laseczki :-)

U mnie dalej ból, ale niby troche lepiej. Okazało się, że to od tej ósemki, zaczal sie robic jakis stan zapalny, wiec musze jak najszybciej usunac. Udało mi sie umowic na wtorek do chirurga, wiec trzymac kciuki, żeby wszystko poszło gładko... Boje sie okropnie... A do tego od kilku dni boli mnie ucho, ale to pewnie tez wina tej głupiej 8.... A na wyrwanie ide do Gdańskie Centrum Stomatologiczne na Starowiejskiej w Gdyni. słyszała cos o nim któras??

A w poniedziałek wizyta u gina :-) Mam nadzieje że za dzidziusiem wszystko ok i moze sie dowiem kto mieszka pod moim serduszkiem :-)

No a teraz pisze dalej prace do szkoly, bo jutro musze oddac...
Aaaaa ma któras kogos znajomego albo bliskiego w jakims biurze podrózy?? Bede miala pilną sprawe !!

Ostatnia edycja:
MARTYNKO dużo cierpliwości życzę, jak mus to mus i trzeba usunąć. Myślę,że może być od zęba ten ból,moja ciotka od zapalenia okostnej przestała widzieć- na szczęście tylko chwilowo!!!!!!! także z zębami nie ma żartów. pozbędziesz się tego cholerstwa i będzie ok. I czekamy na wiadomości po randce z ginem:-D

Ana a lekarz zaproponował karmienie modyfikowanym jak są takie komplikacje?? no nie wiem co mam wymyślić :baffled:

My wczoraj pojechaliśmy do Kartuz i Somonina,bo tam są hurtownie w których będziemy się zaopatrywać- elektryczna i budowlana- wybrałam przełączniki i płytki do łazienek. Jeszcze muszę dobrać kolory na ściany i będzie prawie po bólu.
Wyjeżdżamy z Zukowa a tam zima!!! pięknie!! śnieg na drzewach i to kilka cm! bosko! a dziś to samo u nas....a ja mam opony zimowe w domu a nie na kołach :szok:

ale śnieżku napadało ...super:)a ja w domu ...buuuu
Beatko no nie powiem , że bym juz chciała dać butle , walczę cały czas....mały sie opiera ryczy , żadnej butli nie chce , masakra!!!!najgorsze jest , że nutramigen ma pic więc nie jest to smaczne ....bleee

swietne te warsztaty, jak maly podrosnie to sie napewno na jakis spotkamy
na razie zakatarzeni jestesmy, najbardziej mi synka szkoda, bo taki maly i ciezko sapie, ale dobrze, ze tylko katar, u mnie gorzej, bo gardlowe sparwy, bol i strata glosu i wogole samopoczucie do bani
a pogoda sliczna, bialo i puszyscie tylko jak przychodzi zima to ja sie musze zawsze rozchorowac
martynka powodzenia na wizycie, czekamy na info czy to chlopiec czy dziewczynka, wiecie, ze mi do brzuszka teskno, ja juz trzech osemek nie mam, usuwali mi na zaspie, ale to wieki temu bylo

Dzień doberek

Martyna i jak po wizycie?

Ostatnio nie mam weny na nic,ale to chyba nie nowość.Kładziemy się spać po 1 w nocy i śpimy do 10-11.

Byliśmy dzisiaj z Oliwką w Loopy's World.Młoda tak się wyszalała,ze od razu padła nam w aucie,a my stwierdziliśmy,że nie mamy kondycji :)

Zapisałam też Oliwke na zajęcia w galerii malucha psiejsko-czarodziejsko i zajęcia rytmiczno-logopedyczne i na mikołajki w niedziele.Z przedszkola na razie zrezygnowaliśmy.

A co tam u Was?

Hej po wizycie w sumie ok. Znaczy sie mialam tylko krotkie USG i serduszko bije, wiec ok :-) A takie polowkowe, pomiary itd to gdzies za 3 tygodnie bedziemy robic.

No a jutro ten cholerny chirurg... Boje sie.... :(

No ja dzisiaj po chirurgu, tylko strachu sie najadłam. Trafilam do 2 fajnych chirurgów. Samo wyrywanie trwało 30 sekund, bo wyszło od razu w calosci, jak powiedzial, ze skonczyl to nie uwierzylam :-) Ogolnie sympatyczni i jak bedziecie mialy kiedys jakies ząbki do wyrwania to polecam do chirurga :-) Teraz troche boli, ale nie jest zle, po tej szostce było duzo gorzej....
A na USG połowkowe umówilam sie na 20 grudnia do dr Leszczyńskiej w Gdyni. Słyszała któras??

reklama
Martyna cieszę się,że wszystko poszło gładko :)

Dziewczyny co kupujecie teściowej na święta?
My jedziemy do teściów na wigilie i nie mam pomysłu na prezenty...

Do góry