reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
hey

kasia dzieki.przyjdziemy na pewno na czerwonego dziadka:tak:.zawsze takie ciekwe rzeczy wynajdujesz.reszta imprez to tak srednio,ba nadi w przedsszkolu a gabi za mala na rysowanie ksiazek.:-p
chcialam wstawic wam foty na wz=ale nie moge go znaleesc:baffled:, dajcie prosze linka:dry:

ana
-wszystkiego naj,naj,spelnienia marzen, milosci,radosci,zdrowia dla maluszkow:-)

ja pochlonieta w pozytywnym sensie dziecmi:tak:, upajam sie tymi chwilami,bo tak szybko dzieci rosna,za szybko

miła niespodzianka:) w końcu Ania, dzieki za życzonka :)

Kasia ja z checia na warsztaty...no i 9 spotkanie BB W GD.KTOŚ JESZCZE IDZIE?

Ana, oj, zdrówka. Napisz więcej o spotkaniu BB w Gd? To to spotkanie Babycafe czy jakieś inne?

A ja właśnie dostałam pracę. Smutno mi z okazji warsztatów, w których raczej nie dam rady wziąć udziału... no ale niestety sytuacja finansowa mówi pracuj. ;-) W każdym razie od środy do pracy i... musimy znaleźć opiekę dla Maćka :szok:

Anja miło,że zawitałaś i z dobrymi fluidami:)

Kasiu gratulacje:) kasa na ulicy nie leży ! super! i chodzi o spotkanie w BabyCafe.
Wiesz przypadkiem czy na te warsztaty trzeba się zapisać? szukam jakiejś info o zapisach ale nie widzę;/

Ostatnia edycja:
Wykryłam jeszcze w sobotę, że w Centrum Edwarda jest bal andrzejkowy dla dzieci (10 zł dziecko, 5 zł dorosły), o 16:00, a potem o 18:00 występuje moja koleżanka, więc się może wybiorę
Bal andrzejkowy u Edwarda
Jakby któraś w was miała ochotę. Zawsze jakaś alternatywa dla pogody za oknem ;-)

Zapisy na warsztaty - niby nie ma, ale pani organizatorka prosiła, żeby się zgłaszać, bo zainteresowanie rośnie - na adres m.pawelec@laznia.pl (Małgorzata Pawelec).

Ana, oj, zdrówka. Napisz więcej o spotkaniu BB w Gd? To to spotkanie Babycafe czy jakieś inne?

A ja właśnie dostałam pracę. Smutno mi z okazji warsztatów, w których raczej nie dam rady wziąć udziału... no ale niestety sytuacja finansowa mówi pracuj. ;-) W każdym razie od środy do pracy i... musimy znaleźć opiekę dla Maćka :szok:
tak BABY CEFE I TAM TRZEBA ZAREZERWOWAC I NAPISAC ILE DZIECI I JAKI WIEK

Kasia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anja, ale te wielorazowe chyba i tak były bez bisfenolu A? Szklane możesz cały czas kupić zamiast plastików :tak: Np Canpol robi, pewnie nie tylko on.

Ana - dzięki.:happy: Na spotkaniu będę w pracy, może kiedyś jakieś będzie po południu albo w weekend to się spotkamy mam nadzieję. :-)

reklama
te tommee tippee są bisfenol free z tego co pamiętam i tych używałam

Właśnie dostałam potwierdzenie rezerwacji w BabyCafe i na warsztaty do Łaźni:)

Ostatnia edycja:
Do góry