reklama
Anja78
matka superstar
hey
kasia dzieki.przyjdziemy na pewno na czerwonego dziadka.zawsze takie ciekwe rzeczy wynajdujesz.reszta imprez to tak srednio,ba nadi w przedsszkolu a gabi za mala na rysowanie ksiazek.
chcialam wstawic wam foty na wz=ale nie moge go znaleesc, dajcie prosze linka
ana-wszystkiego naj,naj,spelnienia marzen, milosci,radosci,zdrowia dla maluszkow:-)
ja pochlonieta w pozytywnym sensie dziecmi, upajam sie tymi chwilami,bo tak szybko dzieci rosna,za szybko
kasia dzieki.przyjdziemy na pewno na czerwonego dziadka.zawsze takie ciekwe rzeczy wynajdujesz.reszta imprez to tak srednio,ba nadi w przedsszkolu a gabi za mala na rysowanie ksiazek.
chcialam wstawic wam foty na wz=ale nie moge go znaleesc, dajcie prosze linka
ana-wszystkiego naj,naj,spelnienia marzen, milosci,radosci,zdrowia dla maluszkow:-)
ja pochlonieta w pozytywnym sensie dziecmi, upajam sie tymi chwilami,bo tak szybko dzieci rosna,za szybko
Ana, oj, zdrówka. Napisz więcej o spotkaniu BB w Gd? To to spotkanie Babycafe czy jakieś inne?
A ja właśnie dostałam pracę. Smutno mi z okazji warsztatów, w których raczej nie dam rady wziąć udziału... no ale niestety sytuacja finansowa mówi pracuj. ;-) W każdym razie od środy do pracy i... musimy znaleźć opiekę dla Maćka
A ja właśnie dostałam pracę. Smutno mi z okazji warsztatów, w których raczej nie dam rady wziąć udziału... no ale niestety sytuacja finansowa mówi pracuj. ;-) W każdym razie od środy do pracy i... musimy znaleźć opiekę dla Maćka
Anja miło,że zawitałaś i z dobrymi fluidami
Kasiu gratulacje kasa na ulicy nie leży ! super! i chodzi o spotkanie w BabyCafe.
Wiesz przypadkiem czy na te warsztaty trzeba się zapisać? szukam jakiejś info o zapisach ale nie widzę;/
Kasiu gratulacje kasa na ulicy nie leży ! super! i chodzi o spotkanie w BabyCafe.
Wiesz przypadkiem czy na te warsztaty trzeba się zapisać? szukam jakiejś info o zapisach ale nie widzę;/
Ostatnia edycja:
Wykryłam jeszcze w sobotę, że w Centrum Edwarda jest bal andrzejkowy dla dzieci (10 zł dziecko, 5 zł dorosły), o 16:00, a potem o 18:00 występuje moja koleżanka, więc się może wybiorę
Bal andrzejkowy u Edwarda
Jakby któraś w was miała ochotę. Zawsze jakaś alternatywa dla pogody za oknem ;-)
Zapisy na warsztaty - niby nie ma, ale pani organizatorka prosiła, żeby się zgłaszać, bo zainteresowanie rośnie - na adres m.pawelec@laznia.pl (Małgorzata Pawelec).
Bal andrzejkowy u Edwarda
Jakby któraś w was miała ochotę. Zawsze jakaś alternatywa dla pogody za oknem ;-)
Zapisy na warsztaty - niby nie ma, ale pani organizatorka prosiła, żeby się zgłaszać, bo zainteresowanie rośnie - na adres m.pawelec@laznia.pl (Małgorzata Pawelec).
tak BABY CEFE I TAM TRZEBA ZAREZERWOWAC I NAPISAC ILE DZIECI I JAKI WIEKAna, oj, zdrówka. Napisz więcej o spotkaniu BB w Gd? To to spotkanie Babycafe czy jakieś inne?
Kasia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anja78
matka superstar
szok
Używamy trujących butelek dla niemowląt - Finanse - WP.PL
cholerny plastik, czym tu teraz karmic,najlepze yly butelki szklane
Używamy trujących butelek dla niemowląt - Finanse - WP.PL
cholerny plastik, czym tu teraz karmic,najlepze yly butelki szklane
Anja, ale te wielorazowe chyba i tak były bez bisfenolu A? Szklane możesz cały czas kupić zamiast plastików Np Canpol robi, pewnie nie tylko on.
Ana - dzięki. Na spotkaniu będę w pracy, może kiedyś jakieś będzie po południu albo w weekend to się spotkamy mam nadzieję. :-)
Ana - dzięki. Na spotkaniu będę w pracy, może kiedyś jakieś będzie po południu albo w weekend to się spotkamy mam nadzieję. :-)
reklama
Podziel się: