reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Laseczki, okazało się że musimy kupić nowe autko do końca roku. Wymagania: rocznik max 2002, 4-drzwiowe, 5-osobowe, bezwypadkowe. I NA GAZ zapomniałam dodać:))
Jakbyście coś słyszały to dacie cynka oki?

Idę zbierać się do szkoły DD, jakiś kolega go nęka fizycznie, muszę pójść ze zgłoszeniami na piśmie do nauczycielki i dyrekcji. Rozmowa z małym gnojkiem nic nie dała, więc zrobię to czym mu groziłam.

Buziaki i miłego dnia kobitki!

Ostatnia edycja:
Laseczki, okazało się że musimy kupić nowe autko do końca roku. Wymagania: rocznik max 2002, 4-drzwiowe, 5-osobowe, bezwypadkowe.
Jakbyście coś słyszały to dacie cynka oki?

Idę zbierać się do szkoły DD, jakiś kolega go nęka fizycznie, muszę pójść ze zgłoszeniami na piśmie do nauczycielki i dyrekcji. Rozmowa z małym gnojkiem nic nie dała, więc zrobię to czym mu groziłam.

Buziaki i miłego dnia kobitki!

Witam kolejny dzien z seri obleśna pogoda wrrrr

Izabela wspólczuje wizyty z jaką musisz isć do szkoły ale tez byms zła i robiła wsio by wybić z głowy łobuzowi złe nawyki
u córki z zerówce tez jest chłopczyk nauczyciele już sobie z nim nie radza a co bedzie za kilka lat

Już jestem po, dyrektorki wielce zbulwersowane, że jak ja mogłam napisać że one nic nie robiły w temacie. Jedna była tak wzburzona że aż wyszła.
Może i coś tam robiły ale nieskutecznie. A jak ja przyszłam to pół szkoły na nogi postawiły i nagle udało się wszystko wyjaśnić, znaleźć sprawców, postawić na dywaniku i dać punkty karne. Jak Dominik przyszedł z problemem do dyrekcji to usłyszał że są zajęte i ma iść do nauczyciela dyżurnego. Ale typków już nie było na korytarzu i sprawa się walnęła i nikt nic nie zrobił dalej.
Widać że uczeń sam nic nie załatwi, musi przyjść rodzic aby coś drgnęło. A potem nauczyciele udają niewiniątka że jak to nic nie zrobili. Zrobili - ale za mało moim zdaniem. Chcieć to móc.

Pat mi też ostatnio daje do wiwatu, marudna jak nie wiem, wszystko co mama zrobi, ubierze jest "ŹLE" (cytuję) więc zdejmuje i próbuje sama ubierać ale jej nie wychodzi i znowu się drze brrr.

Ostatnia edycja:
Iza - Maciek dokładnie to samo! On sam musi, jak mu nieopatrznie np. zdejmę kurtkę (albo włożę skarpetkę, whatever) to jest lament. Muszę ubrać znów i on sam zdejmuje ;-)
Rozkładają mnie zbulwersowane dyrektorki. :baffled::angry:
Dobrze że tam poszłaś i ustawiłaś baby przodem do przodu :tak: Podejrzewam, że główna przyczyna problemu to ich przymykanie oczu na wybryki i udawanie, że problemu nie ma, w efekcie bezkarność znęcaczy. :no:

Brawo Iza, przypuszczalnie byłoby jeszcze gorzej...
My auto w necie znaleźliśmy ale to były godziny szukania...teraz są świetne ceny na samochody "z kratką" i jak bierzesz na firmę to się opyla. Nawet mój chce zmienić na nowy.
Mnie zapewne też czeka bunt więc cieszę się póki mam władzę hihi.

EDIT
dziś Tymo miał dzień rzucania wszystkim, w sklepie wyrzucał wszystko z wózka....

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek

Iza ja normalnie jestem w szoku , brak mi słów, mnie to wogóle razi taka obojetnośc i zamiatanie problemu pod dywan , grrr!!!!!!!!!

no a ja chyba wczoraj sie podziebiłam..ucho , gardło mnie boli ..i 37.4 ....padam

No to ładny prezent urodzinowy Ci się przytrafił :(

Aniu - z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, szczęścia, miłości, radości, pociechy z synków i mężatego no a przede wszystkich duuużo zdrówka!!! :)

flowers.jpg

Ana - wszystkiego najlepszego kochana! Zdrowiej szybko :-)

Słuchajcie, fajne warsztaty są w Łaźni
Łaźnia
Ja się absolutnie wybieram tam, przynajmniej zobaczyć. Emkajot, tobie chyba środy też pasują? Wyślę jeszcze maila dowiedzieć się co i jak.

W tą niedzielę na basenie PG są darmowe zajęcia otwarte z pływania dla maluszków - Pływarek - Nauka pływania dla dzieci i niemowląt w Gdańsku (odnośnik harmonogram mówi o której godzinie które grupy wiekowe)

Ostatnia edycja:
reklama
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM!!! Wszystkiego naj ANIU!

Ciekawe czy do niedzieli wymienią kratkę w basenie,bo ktoś podobno skoczył na nią i wyłamał a firma,która remontowała basen coś się wykręca..... a można sobie krzywdę zrobić....

Ostatnia edycja:
Do góry