reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

U nas ogolnie jakies nie najlepsze dni, skaczemy sobie do oczu i ogolnie nie fajnie.
A mnie dalej boli, dzisiaj jakos sporo mocniej niz wczoraj, taki jakis pulsujacy do ucha ból. Dziurka wyglada ok, jakby sie ladnie goiło, ale boli strasznie... Jutro chyba podjade do niej na kontrole, chociaz nic nie mowila, ale dla swietego spokoju...

reklama
Martyna - śniłaś mi się dzisiaj, że odwiedziliście nas razem z Rafałkiem wcześnie rano i sobie śniadanko robiłaś;) Czyżby jakiś sen proroczy? Nie mam nic przeciwko jak coś :))

Dzień doberek

Byłyśmy na kontroli i antybiotyku już mamy nie brać gardło ok został lekki kaszelek i woda z noska leci,ale mamy od jutra powoli wychodzić na spacerki :)))))))

Byłam dzisiaj zarezerwować termin na urodzinki jestem pod wrażeniem miejsca :)
Pani była bardzo sympatyczna wyjaśniła nam co i jak Myślę,że fajnie będzie...

Ide coś zjeść dopóki Oliwka śpi :)

Cześć laski,
Świetnie,że Oliwcia zdrowieje!
Iza a miewasz prorocze sny ;)??
Ja miałam dziś dzień totalnego lenia....
Padła dziś propozycja spotkania więc może się spikniemy - na zamkniętym info.

Dobrze, że Oliwce się poprawiło :happy:

Ja z innej beczki:
Może ktoś ma ochotę. 27-28 listopada w Alternatywnym Centrum Kultury Zebra w Tczewie pod szyldem Stop Przemocy Wobec Kobiet odbędzie się wydarzenie związane z tematyką kobiecą. Alternatywne Centrum Kultury "Zebra" w Tczewie - Aktualności
Wystawa "Dziewczyny też rysują komiksy" zawiera m. in. moją pracę (ale nie wiem, czy warto ją oglądać). Natomiast są też bezpłatne porady prawne, może komuś się to przyda?

[FONT=Times New Roman, serif]Piątek 26.11 [/FONT]
18.00 prelekcja: Katarzyna Streńczak (WIK PCPR Tczew), Psychologiczne aspekty przemocy
19.00 - otwarcie wystawy "Dziewczyny też rysują komiksy!" Stowarzyszenie „Arteria” poprzedzone wystąpieniem Katarzyny Gumowskiej – koordynatorki projektu oraz wystawa komiksów Agnieszki Szczepaniak "Gruba kreską"

20.00 prelekcja: Anna Miler (Stowarzyszenie „Arteria”) - Sytuacja kobiet w świecie sztuki
21.00 – 23.00 Afterparty poprowadzi DJ Suaf
[FONT=Times New Roman, serif]Sobota 27.11[/FONT]
11.00 – 15.00 bezpłatne porady prawne z zakresu prawa rodzinnego
12.00 – 16.00 Moduły dyskusyjne
Moduł I - Prof. UG, dr hab. Ewa Graczyk (Uniwersytet Gdański) – Po co potrzebny jest nam feminizm?
Moduł II - Katarzyna Dułak (Poradnia Zdrowia Psychoseksualnego „BezTabu”) - Przemoc seksualna wobec kobiet
Moduł III -Dyskusja na temat praw kobiet w Polsce i na świece na podstawie projekcji filmów dokumentalnych z kampanii Amnesty International „Stop przemocy wobec kobiet”
W trakcie imprezy - wystawa plakatów z całego świata dotyczących praw kobiet!

[FONT=Times New Roman, serif]GDZIE: Alternatywne Centrum Kultury „Zebra”[/FONT][FONT=Times New Roman, serif], [/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ul. Kościelna 6/7[/FONT][FONT=Times New Roman, serif], [/FONT][FONT=Times New Roman, serif]Tczew[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]KONTAKT: [/FONT][FONT=Times New Roman, serif]aitczew@gmail.com[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]Tel. 058 530 24 81[/FONT]

Kasiu zawsze cos zachecajacego napiszesz , ze mi gul skacze , bo nie moge ...
z chęcia obejrzałabym twój komiks i myślę , że warto ,ale niestety w tych okolicznościach przyrody nie dam rady do Tczewa:(....

Witam kurcze kolejny padający dzionek ile to jeszcze będzie trwało
od rana sprzatam podłogi pomyte wc posprzątane teraz prysznic mnie czeka ale puki nie pracuje trza kożystać z weny sprzatajacej bo ona różnie przychodzi :p

dziewczyny ja tylko wpadam z info,że w tesco będzie noc zabawek -20% taniej od 22ej do 6 rano w dniach:
25-26.11 , 26-27.11 i 28-29.11.
lecimy na basen

reklama
To jeszcze raz ja z aktualizacjami:

Jak coś to jeszcze 8 grudnia w Uchu w Gdyni będzie promocja wydawnictwa z komiksami z projektu "dziewczyny też rysują komiksy" - mój komiks to z lekka beznadziejny, więc nie wiem czy dla mnie to warto oglądać. Ale niektóre fajne. Nie wiem co w tym Uchu będzie konkretnie, pewnie jakiś koncert i jakieś atrakcje poboczne (może bitwa komiksowa).

Z wrzeszczańskich atrakcji w cafe fikcja 5 grudnia (niedziela) o 12:00 będą Mikołajki - Spotkanie ze Świętym Mikołajem, czytanki, gry i zabawy. Do przyszłego poniedziałku można zamówić książki, które Mikołaj wręczy jako prezent podczas Mikołajek (ale nie jest to konieczne) Fikcja, mikołajki, świety Mikołaj, św.mikołaj, dla dzieci, imprezy, choinka

Do góry