Martynko - wow :-) Super :-)
Emkajot - zazdroszczę wybierania! U nas w lato chyba będzie jakiś remont (coś z parkietem chcemy zrobić) i może wtedy trochę pomalujemy i przemalujemy. Mam tyle pomysłów. Kuchnia z Ikei jest rzeczywiście spoko, niezniszczalna (no oprócz obdrapania frontów). Szczególnie na plus jest jakość płyt, nasze dzieci szarpały drzwiczkami do upadłego i nic się nie wyrwało ani nie odłamało. A szafy podstawa :-) Jak chcesz dam ci namiar na gościa który robi za pół ceny zabudowę z prefabrykatów Komandora (my mamy od niego szafy).
Ja dziś wysłałam Piotrka po chorobie pt. 2 tyg. kataru ;-) do przedszkola - dramat był jak pierwszego dnia w Maluchach. Dziecko totalnie antyprzedszkolne, maminsyn i koniec.
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Maciek za to mi nogę jakoś dziwnie skręcił czy co... wieczorem dobrze było, rano chodzić nie mógł i kuleje. Ale mam nadzieję że mu samo przejdzie, bo nawet nie wiem gdzie z tym jechać i od kogo na co skierowanie brać. Raczej nie chcę stać 5 godzin na Izbie przyjęć ze zdrowym prawdopodobnie dzieckiem. Wszyscy strarsi (rodzice, różne babcie podwórkowe) mówią, że samo przejdzie i żeby rozchodzić. Ja z rodziny, co nikt nigdy nie miał żadnych ortopedycznych urazów, to się nie znam w ogóle.