reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ana w czwartek 11.11 i niektorzy piątek mają wolny, stad długi weekend :-) To ja chetna na piatek :-D Maz ma wolne to go wykorzystam zeby mnie podrzucił, z reszta daleko nie ma :-D A moze sama podjade, tylko wytłumacz mi gdzie to dokladnie, moze byc na priv :-)

reklama
Martynka, w 2 ciąży zwykle jest wyższy poziom hormonów więc się dużo kobiet gorzej czuje, może to stąd. :-)
My chorzy - Piotrkowi przechodzi... ale przeszło na mnie i Maćka. WTF! Kolejny weekend uwięzieni jesteśmy w domu :-(

No to Kasiu jeszcze raz - dużo zdrówka! Uodparniajcie się tam porządnie :)

Ana - pan w dredzikach? Wiesz ja nie znam zbyt dobrze wszystkich moich par, więc średnio kojarzę :p i mogę tylko zgadywać. Tylko z niektórymi wchodzi się w bliższe, bardziej przyjacielskie kontakty. Jakaś chemia musi być :D

Beatka - nasza wizyta na razie jeszcze w zawieszeniu, będziemy informować na bieżąco co tam Marcie powiedzą nt auta.

Martyna - super że już po problemach tarczycowych :)

Kasiu duso zdrowka i pomysłów na miele spędzony weekend:) buziaki dla maluchów!

Iza- Maciek:)
ps , piekne piekne coraz piekniejsze foty :)oh ja ja ci zazdroszczę:)

Martynka ja zapomiałam , że mały podziebiony , dlatego jeszcze dam znac , praktycznie ma kaszel , .

nie mam jakos weny,,,,,do później

Hello,
ja wczoraj po maratonie w ikei nie miałam siły już pisać ;/

Zdrówka Kasiu ! zobacz tak się cieszyłaś,że jesteście zdrowi a tu jak grom powaliło. co za świństwo!

Ja na piątek u Any się piszę, mój będzie w pracy więc nie mamy długiego weekendu. To czekamy na potwierdzenie Ana czy można Was odwiedzać.

A mi się nic nie chce:( ślubny mnie zmusza żebym wybrała te kafle do łazienki itp, bo już za 2-3 tyg mogą wchodzić i robić a ja kompletnie nie mam weny:( niby zamysł jest ale.....czegoś brak, chyba SŁOŃCA!!!!!!!!!!!

Cześć,
miłego spotkanka dziś życzę, ja nie dam rady... ale juz niebawem bede mogla się swobodnie poruszać ;-) to takie wojażenie nie będa mi obce :-)

ana daj znać co do piątku, ja sie pisze z Julianna i Wiktorem :-) no i poprosze adres na priv

Witam mamy trójmiejskie
od końca wrześniana nowo mieszkam w trójmieście i postanowiłam i tu zajrzec i pogadać :))

Witaj :)
do nadola czesto na wakacje jak byłam mała , i chyba jakaś dalasza rodzinka tam moja mieszka:0)

dziewczyny czekam , na razie nie jest tak źle , więc spoko, :)he he Dominika weź gatki:)
ftj9xw.jpg

MASZ moze długi rekaw body 74 ale nie różowe? albo śpiochy?

Beata a jaki plan kafelkowy , wrzuc cos
a to 4 u
2vccpog.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Agatulka!
Nie mam do wszystkich maili to napiszę tu: jest oferta Groupona na wejściówki do Loopy's World - 19 zł za bilet (dziecko plus opiekun na 3 godz, dni powszednie z wyjątkiem ustawowo wolnych, można wykorzystać w ciągu 4 miesięcy, do jutra jest taniej), normalnie 39 zł kosztuje.
Może któraś chce skorzystać, tam bardzo fajnie podobno, ja jeszcze nie byłam i właśnie sobie zakupiłam za pół ceny.
Pozdrawiam!

Do góry