reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witaj :)
do nadola czesto na wakacje jak byłam mała , i chyba jakaś dalasza rodzinka tam moja mieszka:0)

dziewczyny czekam , na razie nie jest tak źle , więc spoko, :)he he Dominika weź gatki:)
ftj9xw.jpg

MASZ moze długi rekaw body 74 ale nie różowe? albo śpiochy?

Beata a jaki plan kafelkowy , wrzuc cos
a to 4 u
2vccpog.jpg

oo moze ktoś z sąsiadów to twoja rodzinka :)))
wioseczka b miła w wiosce obok sie wychowałam ale emigrowałam po Polsce i w końcu na stare śmieci wróciłam i tu juz na stałę mamy swój kąt

Kasia mi troskzę za daleko
od wiosny chyba zaczne na prawko cxhodzic to wtedy bym była chętna :p

żuciło mis ie kilka Wejherowianek w oczy :)))

reklama
no Kasia powiem ci , że robi wrażnei , ja mam u siebie na osiedlu zwykły plac zabaw , bylismy tam na halloween , fajnie ale mniejszy zdecydowanie, jak mały nie bylby podziebiony ja się tam napewno wybiorę , bo zwiedziłam wszystki w gdyni , teraz kolej na gdańs.

zobaczcie :)
Loopy's World

no Kasia powiem ci , że robi wrażnei , ja mam u siebie na osiedlu zwykły plac zabaw , bylismy tam na halloween , fajnie ale mniejszy zdecydowanie, jak mały nie bylby podziebiony ja się tam napewno wybiorę , bo zwiedziłam wszystki w gdyni , teraz kolej na gdańs.

zobaczcie :)
Loopy's World

plac zabaw robi jednak wrażenie sporyyy

Ana DZIĘKUJE!!!!! BOSKIE! To ja będę, mogę kogoś po drodze zgarnąć tylko trzeba mieć własny fotelik :)

Witaj Agatulka:)

Dziewczyny nie przyjadą,bo auto out of order :( no i teraz biedna Marcia ma kłopot , serdeczne współczucia i tonę cierpliwości.

Martynko fajnie,że z hormonami unormowanę , ja przez całą ciążę i po porodzie brałam Euthyrox( jakoś tak się nazywa- tyroksynę).

Ja tez biore euthyrox, ale ja go pewnie bede brała długo długo... Ta endokrynolog stwierdziła, ze czesto przyczyna niedoczynnosci po ciazy jest to ze ciężarna nie brała jodu w jej trakcie... No ja z Rafałem bralam witaminy, ale faktycznie bez jodu, no i po ciazy wyszły problemy z tarczyca, wiec moze cos w tym jest...

Dominika masz jakies fajne ciuszki dla chłopca rozmiar 92-98 :-)??

A ja poszłam na godzinę treningu i zostałam na dwie:) jutro chyba chodzić nie będę
Wiesz co Martynko nie pamiętam czy Tobie mówiłam ( ale chyba u Domi jak byłyśmy) ,że ja brałam przez ciążę a po porodzie kazał mi lekarz zmniejszyć dawkę i później odstawić, chyba jakoś tylko dwa tygodnie po porodzie już nie brałam. Dziwne to,że mieszkamy nad morzem i mamy za mało jodu?? Chyba,że Bałtyk już nie emituje ....

Ostatnia edycja:
reklama
Jolka no w końcu musimy jakos :-)

Ana ja bede na 90% :-)
Dominika na pewno wezme jedne te slipki z pilkami, chyba te 2-3 lata :-) Sa dosc duze? Starcza na za jakis czas? bo na razie jeszcze pampki u nas niestety :-(

Do góry