reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej Marta :)chyba ze 100 lat cie nie widziałam ani nie czytałam:)
Beata trzymam cie za slowo
Kasia ja nie wiem czy na takie zajecia z bejbiątkiem , myslisz, ze tak /?
Izus masz w swojej galerii zdjecia slubne mojego kolegi z klasy i sąsiada , ale ten świat maly:)

ja po lekarzu mały dostal wziewne leki , mam nadzieje , że bedzie lepiej a nie gorzej , bo na razie kaszel ma wstretny..;(

reklama
Ana ja już sie do Was od jakiegoś czasu wybieram,ale ciągle coś.Chciałabym w końcu poznać Maciusia :-)
Od jakiegoś czasu już się zastanawiam czy to czas na drugie dziecko czy jeszcze poczekać...

No a my dzisiaj zaliczylismy stłuczkę tj babcia wjechała nam w tył jak Grzesiek się zatrzymał zeby puścić kobiete na przyjściu dla pieszych i nie wyhamowala.A najlepsze jest to że nie ma ubezpieczenia OC od 11.02.2009!!!!!!!!! i jeszcze teskt nie wiedziałam czemu Pani mąż hamował próbowałam odbić w lewo i widze pieszego no i nie miałam wyjścia uderzyłam...Masakra Jutro jedziemy na stacje żeby wycenili szkode,bo babcia ma płacić z własnej kieszeni a jak nie to czeka nas sąd.Z zewnątrz poza przesuniętym tylnym zderzakiem nic nie widać,ale nie wiadomo jak tam podłoga itp. W starym aucie z zewnątrz tez źle nie było,ale podłoga była mocno uszkodzona...

My to mamy szczęście

oj to straszne , ja pierdzile ....

no Marta to czekam :)bo Olivvki wieki nie widziałma tyż a na fotce taka duża i slodka.

Hej laski,
byłam u lekarza z Tymkiem, bo ten kaszel coraz gorszy ale oskrzela i płuca czyste, ma taki katar środkowo spływający i generalnie dlatego kaszle. Dostał tylko flawamed i clemastinum oraz spray do noska euphorbium. Dr powiedziała,że ten kaszel tylko tak strasznie brzmi a ogólnie to jest zdrowy, na dwór mamy wychodzić. Więc laski jutro u mnie a w pt możemy do Any pojechać,żeby jej smutno samej nie było. Tylko mniej słodyczy kochane,bo ja się ograniczam :) hihi

Kurde ale pech z tym autem ;/ mam nadzieję,że tylko powierzchowne zniszczenia, jak patrzę na ulicy to co któreś auto coś ma uszkodzone, taki ruch ,że nie ciężko o stłuczkę.

Właśnie moja mama sobie wymyśliła,że chce jechać do Ikea więc będę mieć maraton. Ale czego się dla rodziców nie robi.

Ostatnia edycja:
u ciebie jutro zloci??buuu ja nie moge , mały taki podziebiony ...

czarek mial ostatnio tez taki kaszel , lekarz mi powiedzial , ze po infekcji moze sie utrzymaywac nawet dwa tygodnie , nic takiego co miałabym go zatrzymaywac w domu:0)

Cześć :-)

Marta wy to macie szczęście z autami...

Ja z chęcią bym się wybrała jutro do emkajot tylko nie wiem jak to fizycznie zrobic! na 16.30 musze być na Osowej z Wiktorem ( tzn. o 15.30 musze byc w domu po niego) a żeby do Oruni dojechać zajmie mi to ok 2h :( buuuuuuu
Marta może masz miejsce w aucie?

Minka - ja i Pati zajęłyśmy miejsce u Marty... Własnie DD spojrzał na zdjęcie Wiktora i smutno powiedział, że dawno Go nie widział. Chyba trzeba to nadrobić ;)

Ana - a który to?

Kurcze, zdrówka dużo dla naszych bejbusów bo normalnie non stop coś :/

Hej laski :-)
Ja czuje sie od kilku dni jak jakis slon, nie wiem czemu :-D Calkiem inaczej sie czuje niz w ciazy z Rafałem. Mdłosci, sennosc, ociążałosc i ogolnie jakas taka do dupy jestem... Nie wiem czemu, moze tez pogoda swoje robi, ale jakos tak dziwnie. A co to bedzie pozniej??
Ja dzisiaj po wizycie u Endo i moja tarczyca jest juz w normie :-) Tsh 3,5 (norma do 4,2) Oczywiscie lek dalej mam brac, ale wynik zadowolajacy :-) Tylko sie wkurzyłam bo niewiadomo czy nie zlikwiduja na Armii Krajowej endo na NFZ, bo nie maja kasy, wiec na razie mnie na nastepna wizyte nie zarejestrowała (mam probowac dzwonic w grudniu), no i USG tarczycy i nastepne badanie musze zrobic na wlasny koszt, no ale jakos przezyje. Mam nadzieje ze od stycznia beda normalnie przyjmowac spowrotem...
Na wizyte u Emkajot w Gdansku to ja sie nie pisze, ale na spotkanko u Any jak najbardziej :-) Tylko w który dzien :-D?? Ana my sie tez jakos umowic nie mozemy, hehe :-)

A moj kochany synek spi od jakiejs godzinki, co prawda bez kolacji i w ciuchach, ale spi :-D hehe Zasnał nam w drodze powrotnej od tesciow :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Martynka Beatka pisała , ze chyba w pt, jak sie myle , poprawcie , a dzisja sie dowiedziałam , że jakiś długi weekend , , tak? ja jakaś nie przytomna jestem .....jak bylo przesunięcieczasu to tez zajarzyłam grubo później i prawie wyskoczyłam z pretensjami do teścia , ze sie spóźnił , he he:)ale jak bez tv i i wtedy neta to co , dziwnie z lekka:0)

Izus kojarzysz ;)

Do góry