reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej Marta :)chyba ze 100 lat cie nie widziałam ani nie czytałam:)
Beata trzymam cie za slowo
Kasia ja nie wiem czy na takie zajecia z bejbiątkiem , myslisz, ze tak /?
Izus masz w swojej galerii zdjecia slubne mojego kolegi z klasy i sąsiada , ale ten świat maly:)

ja po lekarzu mały dostal wziewne leki , mam nadzieje , że bedzie lepiej a nie gorzej , bo na razie kaszel ma wstretny..;(

reklama
Ana ja już sie do Was od jakiegoś czasu wybieram,ale ciągle coś.Chciałabym w końcu poznać Maciusia :-)
Od jakiegoś czasu już się zastanawiam czy to czas na drugie dziecko czy jeszcze poczekać...

No a my dzisiaj zaliczylismy stłuczkę tj babcia wjechała nam w tył jak Grzesiek się zatrzymał zeby puścić kobiete na przyjściu dla pieszych i nie wyhamowala.A najlepsze jest to że nie ma ubezpieczenia OC od 11.02.2009!!!!!!!!! i jeszcze teskt nie wiedziałam czemu Pani mąż hamował próbowałam odbić w lewo i widze pieszego no i nie miałam wyjścia uderzyłam...Masakra Jutro jedziemy na stacje żeby wycenili szkode,bo babcia ma płacić z własnej kieszeni a jak nie to czeka nas sąd.Z zewnątrz poza przesuniętym tylnym zderzakiem nic nie widać,ale nie wiadomo jak tam podłoga itp. W starym aucie z zewnątrz tez źle nie było,ale podłoga była mocno uszkodzona...

My to mamy szczęście

oj to straszne , ja pierdzile ....

no Marta to czekam :)bo Olivvki wieki nie widziałma tyż a na fotce taka duża i slodka.

Hej laski,
byłam u lekarza z Tymkiem, bo ten kaszel coraz gorszy ale oskrzela i płuca czyste, ma taki katar środkowo spływający i generalnie dlatego kaszle. Dostał tylko flawamed i clemastinum oraz spray do noska euphorbium. Dr powiedziała,że ten kaszel tylko tak strasznie brzmi a ogólnie to jest zdrowy, na dwór mamy wychodzić. Więc laski jutro u mnie a w pt możemy do Any pojechać,żeby jej smutno samej nie było. Tylko mniej słodyczy kochane,bo ja się ograniczam :) hihi

Kurde ale pech z tym autem ;/ mam nadzieję,że tylko powierzchowne zniszczenia, jak patrzę na ulicy to co któreś auto coś ma uszkodzone, taki ruch ,że nie ciężko o stłuczkę.

Właśnie moja mama sobie wymyśliła,że chce jechać do Ikea więc będę mieć maraton. Ale czego się dla rodziców nie robi.

Ostatnia edycja:
u ciebie jutro zloci??buuu ja nie moge , mały taki podziebiony ...

czarek mial ostatnio tez taki kaszel , lekarz mi powiedzial , ze po infekcji moze sie utrzymaywac nawet dwa tygodnie , nic takiego co miałabym go zatrzymaywac w domu:0)

Cześć :-)

Marta wy to macie szczęście z autami...

Ja z chęcią bym się wybrała jutro do emkajot tylko nie wiem jak to fizycznie zrobic! na 16.30 musze być na Osowej z Wiktorem ( tzn. o 15.30 musze byc w domu po niego) a żeby do Oruni dojechać zajmie mi to ok 2h :( buuuuuuu
Marta może masz miejsce w aucie?

Minka - ja i Pati zajęłyśmy miejsce u Marty... Własnie DD spojrzał na zdjęcie Wiktora i smutno powiedział, że dawno Go nie widział. Chyba trzeba to nadrobić ;)

Ana - a który to?

Kurcze, zdrówka dużo dla naszych bejbusów bo normalnie non stop coś :/

Hej laski :-)
Ja czuje sie od kilku dni jak jakis slon, nie wiem czemu :-D Calkiem inaczej sie czuje niz w ciazy z Rafałem. Mdłosci, sennosc, ociążałosc i ogolnie jakas taka do dupy jestem... Nie wiem czemu, moze tez pogoda swoje robi, ale jakos tak dziwnie. A co to bedzie pozniej??
Ja dzisiaj po wizycie u Endo i moja tarczyca jest juz w normie :-) Tsh 3,5 (norma do 4,2) Oczywiscie lek dalej mam brac, ale wynik zadowolajacy :-) Tylko sie wkurzyłam bo niewiadomo czy nie zlikwiduja na Armii Krajowej endo na NFZ, bo nie maja kasy, wiec na razie mnie na nastepna wizyte nie zarejestrowała (mam probowac dzwonic w grudniu), no i USG tarczycy i nastepne badanie musze zrobic na wlasny koszt, no ale jakos przezyje. Mam nadzieje ze od stycznia beda normalnie przyjmowac spowrotem...
Na wizyte u Emkajot w Gdansku to ja sie nie pisze, ale na spotkanko u Any jak najbardziej :-) Tylko w który dzien :-D?? Ana my sie tez jakos umowic nie mozemy, hehe :-)

A moj kochany synek spi od jakiejs godzinki, co prawda bez kolacji i w ciuchach, ale spi :-D hehe Zasnał nam w drodze powrotnej od tesciow :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Martynka Beatka pisała , ze chyba w pt, jak sie myle , poprawcie , a dzisja sie dowiedziałam , że jakiś długi weekend , , tak? ja jakaś nie przytomna jestem .....jak bylo przesunięcieczasu to tez zajarzyłam grubo później i prawie wyskoczyłam z pretensjami do teścia , ze sie spóźnił , he he:)ale jak bez tv i i wtedy neta to co , dziwnie z lekka:0)

Izus kojarzysz ;)

Do góry