reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
One blakną Iza. Szczególnie te wściekłe odcienie. Odezwij się za dwa tyg. :-) Nasze ściany na początku wyglądały mega wściekle, a po tygodniu zupełnie inaczej :-)))
My ciągle chorzy, to znaczy Piotrek. Idę dziś do lekarki uzupełnić recepty, bo wyżarł wszystkie syropy ;-)

Zdrówka dla młodego! U nas Pat już zdrowa, pokasłuje ale to resztki takie pochorobowe...

A kolorek już zblakł, wysechł i można patrzeć bez mrużenia oka ;) A tak serio to jest to wrzos ale ten na próbniku faktycznie był bardziej stonowany, no cóż, ogólnie jest ok, przynajmniej nie ma pozdzieranych tapet na ścianach.
Aż się nie chce szafą zabudowywać...

Dominika, co tam ładnego przywiozłaś ze sobą z Anglii? Można wpaść oblukać?

Miłego dnia babencje!

hej , pogoda paskudna , ja dzisiaj późno wstałam i juz mi sie nie chce jechac do przedszkola , Macius też chrycha , dziisaj na kontrole jedziemy zobaczyc czy wszystko osłuchowo oki..jakos tak ten dzień ponuro sie zapowiada , jeszcze jak w domu cisza ...bo maż wczoraj juz poleciał to smutno....
laseczki moze wpadniecie do mnie pod koniec tygodnia?kto mam chęc?

W ogóle jeszcze dorzucę dwa wydarzenia, może ktoś sie ma ochotę wybrać:

Jedno w tym tygodniu, w sobotę Kawa z Nutką Psychologii w Cafe Fikcja we Wrzeszczu.
Pracownia Osobista
Bezpłatne warsztaty - ale zawsze potem jest też warsztat tematyczny (płatny) jeśli ktoś ma ochotę rozwinąć temat. W tym tygodniu o porozumiewaniu bez przemocy.

I jeszcze Czerwony Namiot - w grudniu będzie warsztat - 3 godziny, koszt 75 zł.
To jest taki ogólnokobiecy cykl na różne tematy. W grudniu będzie rękodzieło - decoupage, dzierganie - wykonywanie ozdób i upominków świątecznych w gronie kobiet. Może któraś ma ochotę. Spotkanie odbędzie się w Gdańsku Wrzeszczu 8 grudnia o 19:00

W ogóle jeszcze dorzucę dwa wydarzenia, może ktoś sie ma ochotę wybrać:

Jedno w tym tygodniu, w sobotę Kawa z Nutką Psychologii w Cafe Fikcja we Wrzeszczu.
Pracownia Osobista
Bezpłatne warsztaty - ale zawsze potem jest też warsztat tematyczny (płatny) jeśli ktoś ma ochotę rozwinąć temat. W tym tygodniu o porozumiewaniu bez przemocy.

I jeszcze Czerwony Namiot - w grudniu będzie warsztat - 3 godziny, koszt 75 zł.
To jest taki ogólnokobiecy cykl na różne tematy. W grudniu będzie rękodzieło - decoupage, dzierganie - wykonywanie ozdób i upominków świątecznych w gronie kobiet. Może któraś ma ochotę. Spotkanie odbędzie się w Gdańsku Wrzeszczu 8 grudnia o 19:00

O kurcze Kasia ...ja bardzo , ale co jak z tym małym cycem zrobie//???:((( lubie takie akcje a szczególnie decoupage,

Do Fikcji to pewnie nawet cyca możesz wziąć ;-)

BTW Słuchajcie, szukam dziecięcego ortopedy i gastroenterologa. Może macie kogoś godnego polecenia, najlepiej na NFZ, ale nie tylko. Wątek o lekarzach coś martwy to pytam tutaj. Gastro to pewnie Wildwind będzie jakiegoś miała do polecenia? Może ktoś jeszcze słyszał lub wie? Najbliżej mam dr Banacha ale jakoś go mocno oczerniają w necie, więc się nie wybieram...

Hello,
Kasiu nie pomogę :( nie znam żadnych ....z opiniami w necie to sama wiesz jak jest- zależy kto czego oczekuje i na co się nastawi...trzeba wypośrodkować jak nie ma kogoś poleconego.
Co do warsztatów to ja mam dwie lewe ręce i to akurat nie dla mnie..a szkoda:( i napisałaś 8 grudnia a to tuż za miesiąc! jak ten czas ucieka!!!!

Ana możliwe,że Ciebie nawiedzimy , zobaczę czy Tymuś już nie będzie tak chrychał ,bo jeszcze niestety mu się zdarza szczególnie gdy wariuje.Jeszcze się zgadamy, jak coś mogę kogoś zabrać. A apropo wariacji to już nie wiem co mam wymyślać żeby mi chaty nie roznosił- ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y:
No i zapraszam w środę do siebie na pogaduchy!

Minka witaj w ojczyźnie :-D:-D

reklama
Kasia dr Sieliwończyk gdańsk - wrzeszcz ul.miszewskiego 18 tel. 302 66 13

To podobno najlepszy ortopeda dziecięcy my byliśmy z Oliwką u niego na usg bioderek Ludzie z całego województwa do niego przyjezdzają gabinet ma w ruderze,ale rzeczywiście jest świetny nam wszystko wytłumaczył zrobił usg powiedział co i ak zapłaciliśmy chyba 60zł

Do góry