reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Laseczki ja tez jestem chetna na kregle, najlepiej jakiegos dnia po poludniu, zeby nasi panowie juz w domu byli, zostawimy ich z dziecmi, a same sie wyrwiemy na chwilke :-) Ja grałam w piatek pierwszy raz w zyciu i nie było tak zle, a w sumie super zabawa :-)
A ja buszuje po allegro i wydaje pieniadze... A Patryk mnie zje :-D

reklama
Hello!!
Sto lat dla Antosia!!!!

Wpadam na chwilę,bo mam propozycję dla Was- wybieram się na takie warsztaty taneczne i chciałam Was zachęcić do wyjścia z domu :) zerknijcie:
4-fit
ja tez sie podłączam do zyczeń , 100 lat dla ANOSIA!!!!!ALE ten czas zapiwania ,,,,fiu fiu

ja tez bym sobie potańcowała:)

Taniec brzucha i sexi dance - oj chodzi to za mna już jakiś czas :D Ale akurat mój mąz ma w niedzielę urodzinki, więc odpadam.
Chyba że.... pójdę i nauczę się jakiegoś tańca erotycznego a wieczorkiem w ramach prezentu urodzinowego mu zatańczę hehe :D

Carola - nie wiem czy to od zębów, może dawaj mu kulki rumiankowe - Patce pomagały. Jeśli mimo jakiś leków przeciwbólowych Ci się budzi to chyba się po prostu przyzwyczaił do rączek i wielka batalia przed Wami....
Pati katarek zamienił się w spory kaszel, ale byłam u lekarza i przeziębiona tylko.

Dziewczyny - mogę prosić o kliknięcie w "lubię to"? Izabelinda Photography | Facebook Buziaki!

Iza, chyba coś krąży po Trójmieście, bo ja z domu z Piotrkiem, któremu katar przeszedł w jakiś paskudny kaszel, ale temperatury za bardzo wysokiej nie ma, więc na bank tylko przeziębienie.

Emkajot - oj, szkoda, że nie wiedziałam wcześniej. Fajne i niedrogo! Ale niestety na niedzielę mam już plany :-(

Karolina - u mnie budzenie się z powodu zębów było mocno nieprzystające do widzialnych zębów. Działo się to dwa miesiące przed wyjściem zębów np. przez tydzień. I potem nic... nic... i dopiero jak się wyrzynały (2-3 dni). Także jak najbardziej może się budzić. Możesz mu spróbować dać jakiś lek przeciwbólowy (najlepiej z Ibuprofenem bo też przeciwzapalny) i zobaczyć czy po nim śpi - jak tak to prawdopodobnie od zębów historia. Wtedy możesz mu zaaplikować żel miejscowo albo coś homeopatycznego na ząbkowanie (my mieliśmy z Niemiec jakiś specyfik, bo tam nie dają przeciwbólowych dla dzieci na zęby tylko środki homeopatyczne i nawet trochę działało - chyba że już rzeczywiście jakoś go bolało bardzo - wtedy przeciwbólowy miejscowy, a jak ten już nie działał to koło północy - jak się dalej budził - dawaliśmy ibuprom do dzioba i spał do rana).

Kasia to zdrówka dużo dla Was!

Carola i jak sprawy nocne?

U nas właśnie remont ruszył na nowo (szwagier ma grypę i długo nie przychodził to sobie brackiego mojego załatwiłam i właśnie szlifuje cekol). I znowu ten wszędobylski radosny syfek :))

Cześć Dziewczyny,

dzisiejsza nic była odrobinę lepsza niż poprzednie (obudził się tylko 3 razy), ale zupełnie nie potrafię wytłumaczyć dlaczego...
Jest jeszcze jedna sprawa: macie może jakiś pomysł, dlaczego Maciek nie chce jeść obiadków? Wcześniej nie było problemów, a od jakiś 3/4 tyg mu się odwidziało :baffled: Z apetytem je tylko owoce, deserki, jogurty, kaszki...

Iza - a co to są kulki rumiankowe?
Zdrówka dla Pat!
Klik na FB oddany :tak:
Powodzenia i wytrwałości w remoncie!:tak:

Kasia - dzięki. Używałam Ibuprofenu sporadycznie, więc może spróbuję mu dać faktycznie jak się budzi po północy... Czasami smaruję mu też dziąsła Dentinoxem N - co o nim myślisz?
Zdrówka dla Piotrka!:tak:

Caroline dziękuję za komplement, od razu poczułam się bardzo kobieca i nie potrzebuję konkursu:-D:-D:-D
Z ząbkami to wcześniej sporadyczne epizody pobudki w nocy z płaczem- jak po 2 godz. się powtórzyło to dawałam czopek vbrucol i bobodent (dentinox jak się bobodent skończył) do smarowania - spał do rana.
Teraz mamy kolejne -górne wychodzą i mały gryzie wszystko i wszystkich:baffled: ale śpi bez pobudki i nic nie stosuję. Katarek już przechodzi i luźne kupki też.

Martynka szalej - masz prawo w ciąży jesteś:tak::-)

Izabelinda - ale pomyśl jak już będzie pięknie po remoncie:tak:;-) no i jak Pati? lepiej?
Kasia no i zobacz jakie cholerstwa fruwają, wyjść do ludzi nie można ,bo od razu coś się przyklei! zdrówka dla Piotrusia!

Moje wyjście na warsztaty stanęło pod znakiem zapytania - mama miała zostać z Tymo ,bo ja od piątku do wtorku znów słomiana wdówka ,bo ślubny na wyjeździe. A mama dostała anginy, bierze antybiotyk ale nie wie ile czasu zaraża i nie chcę żeby Tymo się zainfekował:crazy: jak nie urok to przemarsz wojsk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej , dziewczyny wrocilam chyba na dobre dzisiaj mi zalozyli neta i tel stacjonarny ...:) huraa jupppppiiiii
druga wiadomość dobra to mój maz mi zrobil niespodzianke i przylecila wczoraj w nocy , he he nic nie powiedzial jeszcze gdalismy przez telefon , jak co wieczor buziaki i dobranoc a on taka niespodzianka, no moze chcial kogoś w szafie znaleźć:0 he he , wariat!!!
no , ale do nas choraba przywedrowala nie wiadomo skąd , maciejko sie przeziebil, myslalam , że jak karmie piersia to go jakos obejdzie , no ale cuz , pojechalam do mojego lekarza ale tylko podziebiony i dostal eurospal i cebion.

IZA piekne fotki:0
BEATA szkoda , że tak wyszlo z tymi warsztatami
kAROLINA nie wierze jaki Mcius juz duzy:0)kiedy nasze maciuski sie spotkaja i podadza grabę?

a ja w tamtym tyg spotkalam Anie z J i Ja sminka , przeurocza panienka , piekne oczka oczywiście:)
a macie kontakt ANIĄ Z GD?

Witam Dziewczyny:)wpadlam sie pochwalic:)mam nadzieje ze pamietacie mnie jeszcze:)20.10.2010 o godz 10.29 przyszedl na swiat nasz kochany syneczek Casperek:)waga 3910 i 55 cm:)jest naprawde sliczniutki i spokojny:)chyba po mamusi;)mam nadzieje ze niedlugo bede mogla sie pochwalic w realu bo wybieramy sie do gdyni:)pozdrawiam i milego wieczoru:)

reklama
Do góry