reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Ja tez dziekuje za spotkanko, Marcie za prezencik, a Dominice za goscine :-) No i przepraszamy za bałagan :-D hihi
A kasia i Beata nie wziełyscie lizaków dla chłopakow ;-)

Moj w drodze powrotnej w moment zasnał, bo juz pandniety i marudny był pod koniec, na obiad kupiłam mrozoną kalafiorową i mały miał obiadek :-) hehe. Teraz oglada wieczorynke. Dominika szukam na stronie empiku tych malowanek i znalazłam te z puchatkiem itd za 7.50, a tych tanszych nieee. Jak bedziesz miała chwilke do podaj mi link jakis ;-)

No a ja szukam łozka dla Rafała i trafiłam na cos takiego:
sosnowe łóżko rosnące razem z dzieckiem nikodem 181 z szufladą, mebelki.pl - SKLEP.meble.pl

Podobne jak to z Ikei rosnące, tyle ze ma dodatkowo szuflade. Wie któras ile w Ikei tamto drewniane teraz kosztuje?? Juz sama nie wiem czy mu kupic jakies mniejsze, takie rosnace czy moze jakas kanape czy cos takiego. A musze sie zdecydowac, bo do urodzin juz krótki czas ;-) Jak se pomysle ze mam sprzatac dokladnie, przygotowywac jakis poczestunek itd to mi sie odechciewa... No ale cóz, urodzinki raz w roku, a te drugie tylko raz w życiu :-D hehe

Ok ide sobie. Do nastepnego ;-)

Również dzięki za spotkanko, było przesympatycznie :-)
Z lizakami zorientowałam się dopiero w domu, że nie zabrałam ... :-( Ale pewnie się nie zmarnują. ;-)
Dzięki bardzo raz jeszcze :-)

Dziewczyny ja również bardzoooooooo dziękuję Aż mi się wychodzić nie chciało :-)

Martynka jak będzie Ci się w tygodniu nudzić to możemy razem do IKEI podjechać i sobie na łózka popatrzysz.Oliwka ma takie tylko czerwone IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | KRITTER | Rama łóżka z dnem z listew Ja na Matarni jestem prawie codziennie,a Ciebie zabiore spod domu i dostawie do domu :D

Jakaś wypruta jestem.Oliwka śpi.Grzesiek musiał pojechać do pracy,bo wyłączają system w firmie i coś tam robią.W domu syf,a mi się sprzatac nie chce..Musze odpowiedzieć na prawie 600 maili,ale tez mi się nie chce???No i nie mam pomysłu co zrobić żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :tak: Jakieś pomysły??

Lizakożercy się znajdą zapewne:)

A jak jest z materacami do tych łóżek rosnących??? jak rozumiem z opisu one rosną na długość więc trzeba dokupować później odpowiedni materac, chyba koszt sumaryczny jest niższy w stosunku do kupowania nowego łóżka z materacem?
łóżko wygląda na solidne. Też mi się przydadzą wiadomości,bo za rok będę kupować mojemu , teraz jeszcze śpi w szczebelkowym,bo w nocy wędruje i boję się,że z takiego po prostu by spadł.

Ostatnia edycja:
Hello. Ja gotuje obiadek i bawie sie z Rafałem :-)
Mamy rozbabrane klocki, układanki itd i sie bawimy :-)

Beata ten materac to tez taki rosnący, doczepia sie kawałki po prostu, ale nie wiem jak to dokładnie na zywo wygląda. Ale tak sobie mysle ze to lozko to dobra inwestycja juz na lata. Znalazłam fajne lozko z autami, ale ono ma 1,30 długosci to na ile Rafałowi starczy?? 2-3 lata?? A te rosną aż do 2m wiec chyba sie opłaca :-) No i to co podałam jest fajne bo z szuflada, a to z ikei nie ma, no chyba ze mozna jakos doczepic?? :-D

Marta w weekend mam pojezdzic z Patrykiem po sklepach, ale jesli nie dojedziemy do Ikei, to sie mozemy w przyszłym tygodniu ktoregos dnia umowic :-) A po za tym w ten weekend mam szkołe, wiec nie wiem czy po poludniu mi sie jeszcze bedzie chciało...

Ps. A ja sie wczoraj ostro z mamą pokłóciłam i mam kaca moralnego... No ale cóż...

Ok lece do lobuziaka :-)

Ostatnia edycja:
witam
krotko o sobie:
Natalia, mezatka od roku, corka karolina lat 13, nastepne w drodze- termin kwiecen.
Czy sa tu jakies Gdynianki- moze nawet Karwinianki co maja podobny termin co moj? i chetne na spacerek?

Hejka Laseczki!!!

No widzę że spotkanko udane miałyście, fajnie.
I na moje ulubione centrum handlowe się wybieracie, uwielbiam Matarnię i często tam bywałam przed choroba Alusia a teraz mamy zakaz, więc tylko pomarzyć sobie mogę i łażeniu po sklepach.
Dziś byliśmy na kontrolnej wizycie u kardiologa i wsio ok, przy okazji zaliczyłam też neurologa i tez nic nie budzi zastrzeżeń, ma tylko płaskostopie ale do 3rż ma prawo mieć, mamy dużo na boso biegać i latem po trawie i piachu.

Mój mężuś dzisiaj trochę chory i został w domu, coś Go w brzuchu kręci, ale mam nadzieję że nikogo z nas nie zarazi i że jutro już Mu przejdzie i pójdzie do pracy bo dzisiaj to co chwilę czegoś ode mnie chce i BB mam zaniedbane maxa.

Buziaki i do juterka

reklama
Kurcze, teraz widzę, że było Was więcej na spotkanku, super:tak:

Beata - mam nadzieję, że uda mi się przybyć na kolejne spotkanie - nie tak jak na dwa ostatnie :happy: Tylko, że do Gdańska to będziecie mnie musiały BARDZO poinstruować w kwestii dotarcia :tak::baffled:

Martynka - mi bardzo podoba się to rosnące z Ikei i kosztuje teraz 439,99 zł: IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | LEKSVIK | Rama łóżka, reg. dług./ podst.szczeb

Marta - "No i nie mam pomysłu co zrobić żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce" również jestem w tym samym stanie :-p
Ja także proszę - tak jak Beata - o cynk, jak będziecie jechały do Matarni :tak:

nati_k - dzieńdoberek :-) gratuluję fasolki:tak: ja mieszkam na Cisowej

Gosiaczek - bardzo się cieszę, że z Alexem coraz lepiej:tak:

Buziaki dla Dzieciaczków i Mamuś:-)

Do góry