reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Co za koszmar z tymi kupkami;/ aż serce ściska jak się czyta! duuuuużo zdrówka!!! niech te cholerstwa się odczepią od Naszych dzieci!

Mi pasuje Gdynia więc poproszę adres na priv Dominiko i nr tel w razie jakby cuś...
Kasia nie ma problemu podjadę tylko też poproszę adres na priv i nr tel....

Hejka

U nas dalej bez gorączki na szczęście, ufff, może choróbsko odpuściło nareszcie.
Kupkę mamy codziennie jedną kuleczkową, hehe, takie kozie bobki albo jagódki, regularnie zawsze po śniadaniu siadamy na nocnik i Alex robi także chociaz z tym u nas nie ma problemu.

Zazdroszczę spotkanka ale czekam na fotorelację, narazie musimy się pokisić w domciu i to sami bo kontakt z dziećmi tez mamy zakazany.

Ważne,że są kupki!

Minka może i wcześniej będziemy, czekam na info i nr tel do Kasi - to się z nią umówię. Mi pasuje 11 też tylko nie wiem jak Kasia.

Gosiaczek - pół roku minie jak z bicza strzelił, zobaczysz;-) Dobrze, że z Alexem coraz lepiej:tak:

Martyna - może faktycznie jakieś badania Rafałkowi zrób, bo to już kurcze jakoś długo wszystko trwa... albo idź za poradą Kasi...

Dominika - napisz mi też proszę jeszcze raz adres na Priv, bo pamiętam gdzie, ale numery zapomniałam :happy2:

Beata - dzięki za kciuki;-)

To jak się umówiłyście w końcu? :happy2: Jutro nie mam żadnych załatwień (dzisiaj wszystko poszło :happy2:), ale mam nadzieję, że Maciek nie uśnie mi na dobre rano, bo czasami zdarza mu się tak np. do 13 :sorry2: To przez te zębiska tak ma ostatnio :baffled: nie może bidulek zasnąć, ale jak mu się w końcu uda to na amen :happy2:

Hej dziewczynki!

Dzięki wielkie za kliknięcia :)) Kasiu - jak wejdziesz na linka Fotograf Gdynia: Izabela - fotograf-wesele.pl to zjedź niżej i pod zdjęciami jest ikonka facebooka "lubię to":) Dalej pewnie już wiesz :))

Kurcze szkoda że dziś nie mogę się na spotkanko załapać ale wchodzą mi dziś montażyści z drzwiami wewnętrznymi. A potem remoncik przedpokoju i pokoju dzieci :)))) Cieszę się jak głupia chociaż wiem ze bedzie syf przez dłuższy czas.

Beatka - moja jak była w wieku Tymka to żarła wszystko i w każdych ilościach. Dopiero teraz po 2 roku zrobiła się jak wróbelek, tu skubnie, tak skubnie i leci dalej. Ale gonić za nią z jedzeniem nie zamierzam (chociaż czasem się łapię że próbuję).
Co do wymiany tapicerki na krzesłach to może poczekaj aż będzie po pieluchowaniu może? U nas jak młoda bez pieluchy latała to często się zdarzało sikanie na krześle (zresztą w sumie sikanie było wszędzie hihi). Teraz już jest ok więc też się przymierzam pomału.

Gosiu - dużo zdrówka dla Alexa! Dobrze że w końcu lekarze dowiedzieli się co mu dolega. A jak Twoje samopoczucie?

Znikam przestawiać meble hihi. Miłego dnia no i spotkania!

No tak, Iza, już wiem czemu nie mogłam tego znaleźć - adblock mi zablokował... otworzyłam stronę w IE i już lubię :tak:

Do mnie napisała Emkajot, że będzie po mnie około 11:30 - także do Minki dojedziemy jakoś pewnie po 12:00 :-) Zaplanowałam spanie Macka w samochodzie ;-)

No i po raz kolejny nie uda mi się przyjechać :-( przed chwilą zadzwonił mój A. i czekają nas kolejne załatwienia... Także przepraszam Was dziewczyny, ale - ponieważ cel jest BARDZO ważny - muszę poświęcić spotkanko i przełożyć na następny termin. Mam nadzieję, że mi wybaczycie? A jak już wszystko będzie zaklepane na ostatni guzik to wtedy się pochwalę :tak:

Iza - szybkiego i bezproblemowego remontu ;-)

Dziewczyny - mam do sprzedania dwa bony (każdy za 35 zł) na ekskluzywny zabieg upiększający dłonie: Manicure Klasyczny i Parafinę w STUDIO HANNY ZYGUŁA - szczegóły w załączniku. Każdy ważny do 7 grudnia br. Czy któraś z Was reflektuje?

Załączniki

• bon_.jpg
    bon_.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Iza ważny efekt końcowy , wiem jak to mieszkać w pyle i kurzu,bo 2 lata coś się robiło! najważniejsze to zachować zimną krew,bo afery ze ślubnym gwarantowane;/
Caroline następne spotkanie w Gdańsku u Kasi albo u mnie więc zapraszamy :)

Tak dodam od siebie,że dziewczyny są świetne i już wiem,że wiele się od Was nauczę w sprawach dziecięcych i nie tylko ;P

Do góry