reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziewczyny wyszperałam w rzeczach Patki nosidło, które nam już dawno niepotrzebne, a używane było tylko kilka razy.
Może któraś z Was reflektuje? Raczej dla mniejszego dziecka, chociaż są różne regulacje. Kolor czerwony, w środku różowy w misie, usztywniana zakładka na główkę (którą można odginać jeśli dziecko jest większe i chce być "przodem do kierunku jazdy"), pasy na ramiona zakłada się na krzyż.
Jakby ktoś był zainteresowany to zdjęcia podeślę na maila :)

reklama
Cześć Babeczki :)
Witaj Kamila:)
Ale się wczoraj upodliłam- wypiłam butelkę wina i dziś mam syndrom dnia następnego ;/
Tak to się kończy gdy staje się słomianą wdową- mężaty pojechał na spotkanie integracyjne do Gołebia w Mikołajkach - 3 dni laby i korzystania z uroków hotelu (dziś mają wycieczkę w Wilczym Szańcu- ale mu zazdroszczę!)...teraz ja muszę sobie coś wymyślić żeby choć na dwa dni odpocząć od życia;)
Pogodę mamy piękną, z młodym na dworzu śmigamy :)

my nie mamy nosidelka jeszcze, ale chyba na chuste raczej sie skusze, ale to dopiero po pordzie, maly jak siedzi tak siedzi w brzuchu,
moim firmowi wlasnie tez bawia sie na intergracyjnym, a ja zazdroszcze bo tez bym sobie gdzies pojechala, no cuz w przyszlym roku dopiero

Cześć Dziewczyny

Ja pogody nie zamawiałam :baffled: Zmokłam bo musiałam jechać do księgowej,a Grzesiek pojechał autem do pracy.

U nas po staremu.Oliwka prze szczęśliwa chodzi do przedszkola :-) Zakończyłyśmy również karmienie piersią.Teraz tylko walcze z pokarmem który jeszcze mam,ale mam nadzieję,że szybko się go pozbędę :-)

Poza tym za miesiąc lecimy do Egiptu :tak: Muszę odpocząć,bo mam coraz mniej czasu :)

Idę włosy wysuszyć,bo mnie oświeciło,że muszę paszport wymienić...

Miłego dnia

pięknie! Egipt! ja mogę teraz pomarzyć o wakacjach, wyszło,ze potrzebujemy na start jakoś 80tyś zeby urządzić mieszkanie, i w tym momencie umarłam....

My jak remontowaliśmy nasz mieszkanie 46m kw to jeden Pan nam zaśpiewał 110tys na remont i to dla niego taniutko było,bo ta kwota nie uwzględniała mebli oraz sprzetów.
Jak to usłyszeliśmy to oczy nam z orbit wyszły,ale remont zrobilismy taniej.
Co do Egiptu to ja już długo urlopu nie miałam,bo urlop u teściów czy u mojej rodziny to nie urlop...Polecimy chyba do Hurghady do hotelu Jungle Aqua Park musimy tylko szybko paszporty wyrobić,bo Oliwka nie ma a ja mam na panieńskie nazwisko i nie chce mieć później problemów...

Ja też mam paszport na panieńskie,bo prawo jazdy mam na panieńskie ( jeszcze nie wymieniłam) i czekam z tym aż paszport się skończy(2012)- wtedy wymienię i prawko. Zatrzymałam tak ze względu na wyjazdy autem za granicę- posługując się tylko paszportem i prawkiem z tym samym nazwiskiem,bo ja kierowca więc lepiej jak miałam i tu i tu to samo nazwisko.
Jungle Aqua Park brzmi rewelacyjnie i mała będzie miała radoche! świetnie!

My liczymy,że tyle wyniesie- drewno dębowe na podłodze plus sufit drewnem wyłożony w kuchni i salonie, w łazience merbau, drzwi, kuchnia i łazienki(meble i sprzęt AGD plus biały montaż), długa szafa zabudowa szkło. Meble mamy tu nowe więc przeniesiemy. Stan deweloperski ale pod nasz projekt ścian. No i plus robocizna. A jak wyjdzie po wycenie to się okaże.

Tak dziwnie po tylu dniach prawie letniego ciepła nagle taka ulewa... No i z sufitu w kuchni nam robi "kap kap" ;)

Ale weekend wykorzystałam do maksimum fotograficznie i jest happy :)) Więc teraz niech sobie leje, byleby znów w weekend było spokojnie.

Marta - no no Egipt, muszę schudnąć, mam miesiąc żeby się do walizki zmieścić :p Wypocznij tam porządnie, zasłużyłaś sobie :)

Beatka - no to poważny remont się Wam szykuje a już myślałam że niedługo będzie parapetówa ;)

Ana - kurczę cały czas o Tobie myślę i kłuje mnie w oczy ta płytka z Twoimi zdjęciami, muszę w końcu do Ciebie się wybrać, tylko Pat coś cały czas kicha i prycha, jakiś katarek lekki, pokasływanie, marudzenie ale nie chciałabym Wam nic przywlec.

Idę tosty jeść, synek mi zrobił :D

reklama
Iza smacznego :)))

Beata to wypaśne będziecie mieć mieszkanko :D

A ja sobie redsika pije...Nic wielkiego,ale już 2,5 roku nic z alkoholu nie piłam :D

Martynka jak tam fasolka???

Do góry