reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kordianku !!
Wszystkiego Najlepszego z Okazji 3 Urodzinek !! :-)

Jak ten czas leci :szok:
421f9bf3ba3cc07584113a38562d91d5.jpg

U mnie dalej brak weny. Rafał spi, a ja sie musze zajac obiadem. A pozniej jakis spacerek bo w koncu sie ładnie w miare zrobiło :-)

Ana a moze to hormonalne krostki?? Rafał miał prawie do pół roku:tak: I to tylko na policzkach i tak przy uszach.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie mamuśki po baaaaaaaaaaaaardzoooooooooo długiej przerwie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:może mnie tu jeszcze ktoś pamięta;-)
odświerzam stare nałogi więc i BB:-D
siedzę w domku na zwolnieniu i pozdrawiam wszystkie stare/nowe mamuśki:-)

ja pamietam !!!!hi hi :)Aga widze suwaczek !!!!!!!!!!!!ale super , gratki , ja jakaś zaktręcona , nie wiedzialam, i to drugi chlopak jak u mnie:)))mam nadzieje , ze zwolnieniem , że to nic poważnego ...

dzieki za rady kochane cioteczki , na razie lekarka powiedziala , ze to norma;lne te hrostki u noworodków , ale ja oczywiście w pogotowiu:)

ale tu cicho , ja też znikam na kilka dni , jedziemy z rodzinka na jakaś wioskę do agroturstycznego pensjonatu na odkopywnie starych rodzinnych miejsc i dziejów , jakiś daleki krewny ma drzewo geon. i chcemy je skopiować , mam nadzieję , że będzie fajnie, więc buziaki , do zobaczenia za klilka dni

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek:tak:Ale ładnie na dworku dziś,słonecznie:tak:
Ana to miło,że pamiętasz :tak:tak,będzie drugi chłopak :-Dmiała być Amelia a będzie Bartosz:-) i dobrze:-)
A na zwolnieniu już od kwietnia jestem,miałam bóle jakieś, a że praca stojąca to dostałam zwolnienie i tak ciągnę i odpoczywam;-) ale wsio ok. odpukać na razie...
Fajny wyjazd Ci się szykuje, bawcie się dobrze pewnie ciekawie będzie tak rodzinnie:-)
Miłej soboty wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello:)

Pozdrawiam cieplutko brylanciki:)
Agnieszko ja jestem od niedawna więc się nie znamy ale pozdrawiam równie ciepło.

My weekend poza domem, w sobotę Sopot a w niedzielę na działce. Pogoda piękna więc trzeba korzystać.

Ana udanego wyjazdu!!!

Spóźnione życzenia wszystkiego NAJlepszego dla Kordianka!

ivi - ten Twój Tymek to się normalnie książkowo rozwija! :happy: Brawo! Gratulacje!:tak::tak:

Ana - miłego wypadu!

agnieszka81 - chyba się już kiedyś z Tobą witałam, tak mi się wydaje :-)

Iza - gdzie zaginęłaś? :-)

Gorące pozdrowionka dla Wszystkich!

hej laseczki ja juz w domciu , wczoraj wieczorem dojechalismy , prawie, bo samochod po drodze nam sie zepsul i male przygody z tym sie wiązaly , ale uz po więc tylko wspominam , superowy wypoczynek, mieszkalismy w samym środku lasu nad rzeką w agroturystycznym gospodarswie , pierwszy dzień laba, Czarek szal nad rzeczka aż się trząsl z zimna i z siną wargą waczyl z nami , żeby jeszcze sie pluskać :)))w niedziele , pojechliśmy do Swornychgai na kajaki , Tomek z malym ja oczywiści wózek i na spacer....wieczorem ognisko i wlaścieciel przyniósl kronike rodową , bylo co czytać , ale Maciejko oczywiście wisial na cycku...., w poniedzoalek pojechalismy na lody do chojnic , ale pogoda w ten dzień nie bla ciekawa , jak wieczorkiem wjechalismy do trójmiast też padalo , że ho ho
dziisaj bylam na pobraniu krwi w szpitalu wwejerowie , jutro kontrola Macieja, wiec czekam z niecierpliwościa , czy jest dobrze czy nie .....
buziaki i zycze milego wieczorku:0)

Heloł ;-)

Ana - Ty jak zwykle pełno "niespodzianek" ;-) Dobrze, że wszystko pozytywnie się zakończyło. Widzę, że spędziłaś super urlopik :tak: My byliśmy w tych okolicach rok temu i również było rewelacyjnie, nawet pogoda nam dopisała:-)
Trzymam kciuki za kontrolę Maciejki:tak: daj znać jak będziesz po!

Jutro idę na kontrolne USG przezciemiączkowe - mam nadzieję, że wszystko ok i torbiel zanika...
W piątek rano jedziemy do Krakowa na chrzciny naszego Maćka + dzieciaczków mojej sister. W niedzielę (pewnie późnym wieczorem) wracamy.
A 10 sierpnia jedziemy na urlop. Nie za daleko, bo do Dębek :-) Dziewczyny, Wy jako Trójmiastki na pewno już nie raz byłyście w tamtych okolicach. Podpowiedzcie, gdzie można pojechać, coś fajnego zobaczyć i miło spędzić czas :tak: Wracamy do Gdyni 20.08.

Buziaki dla Wszystkich

reklama
Do góry