reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej hej!

Jestem jestem, tylko znowu się kołomyja zaczyna lekka :-) I wczoraj trochę popłynęłam, teraz chrypię jak chłop podczas mutacji. Blendę podczas sesji na plaży wiatr mi zwiał do morza i musiałam ratować rozbierając się i mocząc brrr.

No ale na stronie aktualizacja (dawno nie było) a niebawem znowu ślubna tym razem.

Carola - teraz ta fala do nas idzie... Podejrzewam, że tak jak wszędzie i w Gdańsku da do wiwatu...

Ana - :szok::szok::szok::-D przerwa na papieroska powiadasz Ci się w ustach zrobiła? :cool2:

Fajne miałyście weekendy, zazdroszczę... Mnie już nosi i palcem po mapie w Googlach biegam, patrzę na noclegi, och jak mnie ciągnie na te Mazury znowu...

Dominika - raporcik prosimy z egzaminu i wycieczki :tak:

Marta - no to też czekam na więcej :blink: No i może wreszcie uda się nam zrobić ślubną sesyjkę? :sorry2:

Idę dać gruszkę mojej bestyjce... nara.

reklama
Ehhh ja też patrze z przerazeniem na te powodz... No tu Gdynia to nie zagrożona, no ale w Gdansku już stan alarmowy i jutro ma niby fala dojsc... Czyzby znowu miało zalac orunie i nie wiem gdzie jeszcze?? Oby nie!!!!!!
A 3 czerwca na ten zjazd październikówek jedziemy, no i ten ślesin to niby nie jest teren zagrożony, ale boje sie o dojazd tam, jak czesc dróg bedzie zalana to nie wiem :-(

Patryk rano znów wyjechał i wraca w piątek, mały był do południa u dziadków, a ja zaliczyłam cipologa w końcu. Zrobiłam USG pierwszy raz po ciązy (wszystko ok), polatałam na samolocie, no i przyplątała mi się jakas głowniana bakteria, dostałam leki (taaa dostałam - 80zł) na 12 dni i w tym czasie zakaz sexu... buuu :sorry2: Potem kontrola...
No a przyszły tydzien moj mąz dostał wolne, bo przed wyjazdem musi pare rzeczy w samochodzie naprawic i jeszcze cos tam załatwic, a ja sie ciesze bo przynajmniej razem zrobimy zakupy, spakujemy sie itd, a tak by było wszystko na mojej głowie. No a trzeciego wyjazd, planuje jakos wczesnie rano :tak:
No mały słodko śpi, meża nie ma, to ja pije redsika i załączam sobie filmik :-D

Ostatnia edycja:
Hej,

my God! Co za pogoda :no: brrr... Chciałam iść na spacer, ale sobie podarowałam. Może jutro będzie mniej wiało.

Iza
- no to miałaś wydarzenie mrożące krew (i nie tylko) w żyłach ;-) Ale efekt zapewne jak zwykle będzie przepiękny:tak::tak:
Zdjęcia Wikuni super! Załapałaś się na 2 w 1: fotografia dziecięca + sesja brzuszkowa:-);-)
A co do fali to niestety (jak wszyscy widzimy) wszędzie daje nieźle "do wiwatu"... biedni ci ludzie...

Martynka - no cześć :happy2: dawno Cię nie było.
Rozumiem, że jedziecie autem? To może zaplanujcie sobie ponownie trasę i sprawdźcie stan dróg po powodzi.
W piątek będę na Pogórzu na szczepieniu z Małym, może mały spacerek jak będzie pogoda?

Pozdrowionka dla Wszystkich!

-------------------------------------------------------------------

Przekazuję prośbę koleżanki mojej sister, która również jest z BB :happy2:

Witam
Mam do Was ogromną prośbę, abyście przyłączyli się do Akcji organizowanej przez Fundację "WAWEL z Rodziną" z okazji Dnia Dziecka.
Dzieki Waszym głosom na dzieci z Domów Dziecka czeka 15 miejsc na obozie małych podróżników oraz 6 ton słodkości dla całej placówki. Wystarczy zagłosować w zakładce głosuj.
Głosujcie na DOM DZIECKA, klikając na poniższy link
Słodki dzień dziecka

Dla każdej osoby biorącej udział w akcji, czeka do odebrania w salonie firmowym kubek napełniony czekoladą:)))

Przekażcie tą wiadomość wszystkim tym, którzy chętnie wezmą udział w akcji i przyczynią się do wielkiej radości dzieciaków:)))

Wybierzcie dom dziecka, który chcecie wesprzeć i...
życzę smakowitej czekolady!

Pozdrawiam!
-------------------------------------------------------------------

Ostatnia edycja:
Uuuu pogoda do dupy. Wichura straszna, chmury i co chwile popaduje lekko... Ja chce juz lato... buuu. Ale od 3 czerwca bedzie piekne słonce i upały zobaczycie :-D hihi
No mlody jeszcze spi, ja wypiłam kawe i zjadłam eklera w ramach obiadu :-D
Tak jedziemy samochodem, to niecałe 300km, teoretycznie trasa idzie autostrada, bydgoszcz, inowrocław itd, wiec raczej problemów nie bedzie, chociaz moj planował jechac przez torun, no ale w tej sytuacji podarujemy sobie... ehhh
Karolina a gdzie dokładnie bedziesz i o której?? Mozemy sie jakos umówic :-)
A w ogole dziewczynki moze jakies spotkanko w koncu?? Jakby było ładnie obstawiałabym plac zabaw na plazy, ale w tej sytuacji dupa... No ale może jakas "domóweczka" hihi :-D??:-D

Dobrze powiedziane, pogoda do dupy!:wściekła/y:
Ale skoro mówisz, że od 3 czerwca będzie piękne słońce i upały to już nie narzekam i poczekam ;-);-);-)
W piątek jestem zapisana na szczepienie o 11:40, więc pewnie jakąś godzinkę później będę free.
A gdzie? Medycyna Rodzinna ul. Porębskiego 9 - to daleko od Ciebie?

he he Karolina ...blisko mnie ja tam codziennie dogladam remontu .....ale przez to cale zmaeszanie , to chyba wczęsnie urodze , mam juz dosyć....

jeszcze pogoda nas nie rozpieszcza:((((

co laseczki roibicie na dzień dziecka????
w elefun-ie weekend atakcje dla dzieci, na chyloni w sali zabaw też -tu cena 35 zl....
ja chyba na obluże zajadę w sobotę, macie plany???

Ana a co jest w elefunie z okazji dnia dziecka i kiedy ??
Karolina Porębskiego jest na górnym pogórzu, ja mieszkam na dolnym, no ale mozemy sie jakos umowic i gdzies spotkac.

No a ja sobie pije kawke, młody jeszcze spi, czekam az wstanie. Zastanawiam sie zeby wyskoczyc chociaz chwile na spacer, ale ten wiatr mnie przeraza.... ehhh

No i Wszystkiego Dobrego Mamuśki w dniu naszego święta :-)

reklama
egzamin oblany... w papierach wpisane mam "brak płynności jazdy" ale co tam, nastepny egzamin 11.06 o g. 11.30 :)

Najczęstszy powód oblania, gdy nie ma się do czego innego przyczepić.

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Naszego Święta kochane mamusie :) U nas pod znakiem chorowania, rozłożyłyśmy się z Pati niestety...

Do góry