reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kasia - super fryzurka. Synkowie jak malowanie. Poproszę tylko w powiększeniu Twoje dzieło, bo literki jak robaczki i poczytać się nie da :tak: A z małego kaskader niezły, brrr.

Chyba muszę młodej przesunąć drzemkę na 14-stą. Bo jak próbuję ją położyć o 12 jest prostest, o 13 - to samo. Dopiero teraz zasnęła, ale już była tak zła, że musiałam się położyć razem z nią.

reklama
cześć kochane cioteczki
nawet nie wiem ile mam zaleglości .....
Kasiu fajnie zdjęcie , ale Ci chlopaki juz urosly:) fiu fiu jak ten czas leci!!!!
Wdze , że pare dziewczyn remont mają na glowie , ja też dlatego zalatana jestem i nie mam czasu na nic ....u mnie dopiero sie zaczyna , okna mają byc w następnym tygodniu dzisiaj elektryk i hydraulik wkroczyli do akcji....dobrze , że mąż w nocy przyleci to niech już przejmie paleczkę , bo nie daję rady ogarnąć tych wszystkich rzeczy, auto jeszcze zepsute i dygam tymi autobusami, dzisija jeden 146 wypadl z obiegu i czekalam prawie godzine na następny ...w deszczu brrr!!!!

pozdrawiam wszystkich i postaram sie poczytac co naskrobalyście w osttanim tygodniu:)

Hej dziewczyny... powoli u mnie meble widać ;) jeszcze masa sprzątania i chyba na raty będę sprzątać ,bo inaczej nie dam sama rady- dziecku też muszę czas poświęcić, tym bardziej,że siedzenie jest już beee i chcę chodzić a najlepiej biegać..
Iza poszła po bandzie z platyną a ja w czwartek pozbywam się blondu na rzecz czekolady ;)
kupiłam dziecku pierwszą wędlinkę na kanapkę- wołową 54zł/kg łooo matko- w krakowskim kredensie- jego pierwsza wędlinka:) jak mam dawać teraz to sztucznie pędzone za 20zł/kg to dziękuję.chyba załoze jakas wedzarnie,bo niezły biznes na tym ;P
Ana trzymaj się i zycze meeeeeeeeeeeega cierpliwości...

Heejka!

Dziś i jutro gościmy z Pati Milenkę, bo w czwartek jestem w pracy (odrabiam sobotę) a potem wyjeżdżam w piątek rano na 4 dni (urlopik połączony z fotografowaniem ślubu).

Beatka - podobno kobiety lubią brąz jak śpiewał Rysiu :-D Chętnie Cię zobaczę w wersji ciemnej. A skoro już meble widać to chyba poszło ostro do przodu?

Ana a tak na oko to kiedy wolna będziesz w wiadomym celu?

Biegam sobie po allegro, chciałabym sobie kupić sukienkę, ale wczoraj się skończyła aukcja takiej, na którą miałam chrapkę i teraz nie widzę nic ciekawego dla siebie... Gapa ze mnie :crazy:

witam...
wczoraj wieczorem dostałam informację,że mój dobry kolega zginął w wypadku samochodowym - zmarł w szpitalu,nie udało się go uratować...do wypadku doszło 100m od jego domu...kiedy samochody przestaną być trumnami na kółkach czekającymi na ziemię...
tu artykuł:
Gdańsk: Wypadek na al. Grunwaldzkiej - Wieści - MM Moje Miasto

dodam dla przemyślenia ,że licznik samochodu zatrzymał sie na ok.180km/h.... szkoda młodego chlopaka..

Emkajot - straszna tragedia. :no: Na szczęście przy dozwolonych prędkościach i przestrzeganiu przepisów samochody bardzo rzadko są trumnami. Smutne to, że dużo kierowców wierzy, że przepisy wymyślają debile i konsekwentnie je łamią.
Ja mam o tyle spokoju z tym, że mój D. naoglądał się w pracy przez kilka lat zdjęć ludzi z wypadków z oderwanymi głowami i przeszła mu chęć jechania za szybko czy też wyprzedzania na zakazach...

Właśnie Dominik pisze test kompetencji, trzymajcie kciuki cioteczki!

Beata, szkoda chłopaka bo młody ale ta prędkość... :no::-(

reklama
Kasia jak poszło dowiem się gdy będą wyniki... ale nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona. Z tego co mówi Dominik nie zrobił (nawet nie ruszył bo nie zdążył) 2,5 strony na 12. Moje ślimaczysko :(

Do góry