reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Emkajot - u mnie często jest na drugi dzień, przeważnie rano jest w Gdańsku na rozdzielni, tylko zależy od kuriera jaką ma trasę i o której jest gdzie. U mnie zwykle jest 11-14

reklama
Emkajot ja zawsze zamawiam koperty i kurier GSL zawsze dzwoni do mnie ok 8 rano i mówi w jakich godzinach będzie :) jak masz numer nadawczy to sprawdz czy przesyłka jest już u kuriera GLS Poland
Mi się kiedyś zdarzyło,ze UPS wysłał przesyłkę zamiast do Gdyni do Krakowa i gdybym sama nie sprawdziła czy jest to bym cały dzień na darmo w domu siedziała,bo oni nie dzwonią o której będą...Dobrze,ze chociaż maile wysyłają z informacją,że jest do mnie paczka :)

Dzięki dziewczyny, już sprawdzałam na stronie gls ,że o 8.33- w doręczeniu. Nr tel nie podawałam więc nikt nie zadzwoni , paczka z Mikołajek Pomorskich więc chyba dziś będzie. To siedzę w domu. Marcia wiem o tym numerze z Krakowem, akurat wtedy zapisałam się do BB jak o tym pisałyście:)

Witaj bogusia007 :)

Ostatnia edycja:
Witam wszytkie babeczki z trojmiasta pierwszy raz odwazylam sie tu cos napisac bo zazwyczaj siedze na sierpniowkach ale stwierdzilam ze pora zajzec na trojmiasto.....

Hej kobietki!

Dziewczyny mi padły, mam więc chwilkę dla siebie :-) Milenka odpadła już o 11 a Pat właśnie zasnęła na siedząco :-D:-D:-D hihihi.

Bogusia - witam w naszym gronie. Napisz coś więcej o sobie :tak:

Jutro znowu będę spacerować po ogrodzie Oliwskim... chyba zrobię sobie z tego cosobotnią tradycję. Rano jest tam tak pięknie i mało ludzi... Może ktoś kiedyś do mnie dołączy :confused::tak:

a wiec tak mam 27 l. jestem zGdańska jest to moja pierwsza ciaza z ktorej bardzo sie ciesze... termin porodu mam zaplanowany na 10 sierpnia ale teraz wszytko sie okaze na usg polowkowym. obecnie jestem na l4 juz od 19 stycznia przez moje mdlosci i wymioty jakie mnie meczyly i w sumie nadal wystepuja . moj ginek... chce teraz mnie od 22 powrocic do pracy a tak mi sie niechce. Jedno co mnie najbardziej cieszy to ze moj promyczek dobrze sie rozwija :) w nastepny tydzien id na badania glukozy morfologie itp z tego co slyszalam to ta glukoza feee ale da sie brzezyc. ok jak narazie tyle o mnie moze pozniej wam cos dopisze. tak wiec serdecznie was pozdrawaiam

Jutro znowu będę spacerować po ogrodzie Oliwskim... chyba zrobię sobie z tego cosobotnią tradycję. Rano jest tam tak pięknie i mało ludzi... Może ktoś kiedyś do mnie dołączy :confused::tak:
ja z osowy nie mam daleko, ale soboty zazwyczaj mamy zawalone ;)

Co do gls to rzadko od nich coś dostaję. a UPS zawsze do mnie dzwoni rano i mói mniej więcej o której będzie. widocznie zależy od kuriera jaki ma zwyczaj :-)

my już po spacerku, Amelka w łóżeczku szaleje pewnie zaraz uśnie. i czekam na gości ;-)

Bogusia - witam! :-)

miłego dnia!!

kochane mam proźbe gdybyscie wiedzialy czy ktos ma kawalerke lub mieszkanko do wynajecia w gdansk dajcie znac bo poszukuje gdyz musze zmienic lokum. z gory dzieki
ps. wszelkieinfo wysylajcie na meila skypa. lub na moj profil

Siedzę w domu i oglądam Dextera czekając na kuriera wrrr...
Bogusia glukoza jest do wypicia - ja wzięłam poł cytryny i wcisnęłam do kubka z rozrobioną glukozą i smakowało jak lemoniada:) miałam 50mg i nie musiałam być na czczo.

reklama
Dziewczyny ja też z prośbą lokalową.

Koleżanka koleżanki spod Krakowa dostała w Chwaszczynie pracę i poszukuje pokoju do wynajęcia albo małego mieszkanka w Gdynia (niedaleko od miejsca pracy). Podobno bardzo fajna i porządna kobietka.

Może coś macie albo o czymś wiecie?

Minka?

Dzięki z góry za każdy cynk.

Do góry