reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

kobitki ja też na szybcika wrzucam zyczenia naj, naj, naj dla wszystkich :tak::-)
popiszę później, bo teraz trochę biegania i zalatwiania spraw

reklama
wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta, by to co robimy z dnia na dzien bylo docenianie a my opsypywane gozdzikami kazdego dnia, nie tylko dzis:tak::tak::tak:

My po spacerku i Tymo właśnie zasnął

-UWAGA- dla pieluchowych mamuś w tesco od 11tego promocja pieluchy pampers active rózne rodzaje w multipacku 162szt za 95,00 czyli 59gr/szt. oraz chusteczki mokre pampers baby fresh 6 paczek za 25,00.

Anja co u Ciebie? jak nastroje itd?

emka- nastroje, takie sobie bo troche mnie muli ale tak juz pewnie bedzie do samego porodu.
z nadia w 13 tyg juz bylam niezla kluska:-Dwpiepszalam na okraglo i sie cudownie czulam,no moze oprocz lekkich odpalow psychicznych,ktore mi w sumie nie przeszkadzaly:baffled: ale za to wyjatkowo utrudnialam M egzystencje na tym padole:-p:-):cool2:
teraz jem ledwo ledwo,byle cos tam miec w brzuchu i ciagla obawa przed ODRZUETM materialu:nerd:

byle do wiosy :)

oj bidulka jestes, ja z Tymo miałam piękną ciążę bez uroków- ciekawe czy z drugim będzie tak jak u Ciebie ... trzymaj sie jakoś i oby Nadinka w kość nie dawała.

dziewczynki wszystkiego najlepszego :-)
12203_Z%20okazji%20Dnia%20Kobiet.jpg

emkajot no to szlejecie z tym basenem :szok: :-D
my też na przyszły semestr się zapisujemy, tylko nie wiem na kiedy - teraz miałam basen o 12.30 w niedziele. A Amelka od miesiąca ma drzemkę od 12-14 więc trochę lipa- zmęczona i dlatego marudzi. może uda się na inna godzinę zapisać. wizaż kliknięty

A ten sab na allegro? kurcze dziwne, że ktoś się nie boi sprzedawać leku który nie jest dopuszczony na nasz rynek? no chyba że już jest dostępny ale wątpię. :baffled:

A ja dziś super obiadek w Malinowym Ogrodzie na Osowie z rodzinką zjadłam a teraz lęcę na masaż :tak: :-D

pozdrawiam
p.s poproszę o głosiki linki niżej, dzięki :-)

witam ja również jestem z trójmiasta a dokładnie z gdańska :tak: mogę do was dołączyć ?????? pozdrawiam...
hej witam:)

cześc dziewczyny ja juz u Was , u nas ,,,cholercia wie:))) ale jestem wykończona dopiero zajecham do do domku na 24, wieć poźno poszliśmy spać , i may jeszcze drzemie , więc przedszkole dzisiaj odpuszczam , a jestem zalamana bo na 11 mam spotksanie w banku w sprawie tego mieszkania a 0 17 lekarza...i tak szukam opieki ...

Aniu życze apetytu , jeszcze troszke i bedzie dobrze ...
przepraszam , że nie odniosę sie do reszty postów , ale szybko sprawdzam maile i spadam ,
buziaki

reklama
Dzień dobry Brylanciki:)

witaj Beti :)

Ana dobrze,ze bez problemu doleciałaś , oszczędzaj się trochę kobieto!! i mniej nerwów,bo to się na maleństwie odbija przecież...
Aredzimska- takiej dobrze- obiadki i masaże...ech! chyba też pomyślę o jakimś masazyscie ;P

My po porannym basenie i dziś Tymo płakał,bo nie mógł włożyć paluszków do buzi( idą górne jedynki) albo było pływanie na pleckach a leżenie na pleckach jest feeee...Ciekawe jak jutro będzie się zachowywał.
A ja na 19tą mam pierwsze zajęcia ABT więc trzymajcie kciuki za jutrzejszy dzień,bo będą zapewne zakwasy. Choć po niedzielnych łyżwach nie boli nic a jeździłam 1,5h.

Do góry