Hej kochane,
Iza słodki ten Tymuś ale nie daje pospać ... i bidulek sucha skórka- u nas po basenie była sucha ale jak mial 3-4 miesiace, teraz chyba się wzmocniła i jest ok, smarowałam kilka razy dziennie preparatami oilatum plus robionym na receptę- jakoś przeszło także cierpliwości w pielęgnacji! a z cwiczeniami to sobie jeszcze daruj, samo zejdzie lada moment- ja 2 miechy po porodzie byłam już szczuplejsza niz przed ciążą bez ćwiczen i jakiś diet ,bo karmiłam cycem. Ruch przy dziecku dużo daje.
Ana - ale urwis
tylko pomyśl,że każdą z nas to czeka! od razu lżej prawda??
Mirabelko owocnych poszukiwań
Dziewczyny zrobiłam dziś masę km w centrach handlowych i d... nie ma juz botków za to są obcasy czółenka.... masakra jakaś. wyjdzie na to,ze wczesną wiosnę przebiegam w adidasach;/ Tymuś był grzeczny i wyrozumiały dla swojej sfrustrowanej mamusi, wykazywał pełną aktywność i nie spał popołudniu ,bo jak tu spać jak wokoło tyyyle fajnych rzeczy się dzieje!! Teraz padł i spi
A ostatnio budzi mi się po 6
chyba czuje wiosnę, zimą potrafił nawet do 9.30...
Miałam też przygodę z autem- na parkingu pakujemy się do auta a facet z samochodu obok mówi mi,ze opona mi syczy i powietrze schodzi- patrze i faktycznie robi się flak- kurka wodna! na szczescie dojechałam do wulkanizacji i gościu naprawił - gwóźdź był w oponie. I pomyśleć,ze gdyby nie miły na parkingu to mogłabym mieć nawet wypadek. o zgrozo!
Mąż troszkę lepiej, cały dzień smecta i syropek- jakoś się polepszyło- mam nadzieję,że to ta kanapka z kurczakiem a nie grypa,bo kurka się tu wszyscy rozchorujemy. Ja się chyba zakonserwuję i zaraz JD z lodem zaaplikuję profilaktycznie
Jestem zdechła więc smigam przed tv.
Miłego wieczorku życzę!!