reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Iza ten przepis jest tak prosty i zwyczajny że aż wstyd na kulinarny go wrzucać ;-), ale wrzucę oczywiście bo to szybka i smaczna przekąska
ana gratuluję połóweczki :-)

Iga gdyby okazała się chłopcem, byłaby Maksymilianem, choć Maksiów teraz mnóstwo
z Waszych wyborów Sergiusz i Błażej bardzo mi się podoba :tak:

reklama
Coś ta zima nie chce odpuścić.... wchodziłam wczoraj wieczorem do kościoła to była wiosna a jak wyszłam 2 godziny później to już zima.

Mirabelka - dzięki :laugh2: będziem próbować.

Marcel - uwielbiam to imię!

Pozdrawiam i znikam :-)

Mi się też podobało Teodor - w zdrobnieniu jest Teoś ;P Leon też mi się podoba zresztą ... :DDD
Z waszych mi się podoba najbardziej Franek i Marcel - Marcel też był moim typem :D

Kasiu no widzisz każdy ma inny gust , ty jak mój mąż:tak:, ja bym w życiu nie wpadła na leona:-D

no mi teraz sergiusz sie bardzo spodobał, he he, a co do Maksów to racja jest ich pełno , Czarek w sumie tez mial być Maksem bo dzidek nasz miał tak na imię, ale wyszło jak wyszło i jak patrze na niego teraz to nic mi nie przychodzi do głowy tylko Czaruś

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :-)

Co do imion to my nie mieliśmy wybranego imienia dla chłopca.Wybraliśmy tylko imię dla córeczki no i na usg wyszła córeczka więc nie było problemu :-)
Mam koleżankę która ma męża Sergiusza :-) fajne imię...
Ja raz poznałam chłopaka,który miał na imię Armando...Rodzice chyba byli miłośnikami telenowel :-)

anja teraz już trochę wyluzowałam :-) Raz w tygodniu ktoś przyjdzie mi pomóc w sprzątaniu to będzie ok :-) Niby mieszkanie nie duże to ok 47m a ja nie wyrabiam...wstyd się przyznać...

ana ja dzisiaj pogoda w Norwegii?

iza pomału się do Ciebie zbieram,ale Oliwia znowu wpadła na genialny pomysł powyrzucania orzechów w kuchni i znowu burdel...Na dodatek cała się uwaliła i muszę ją przebrać...

mirabelka mniam mniam te kiełbaski...

Idę bo mam niespodziankę w pieluszce...:baffled:

Marta ja tez często jestem zfrustrowana styuacją globalną w domu ...żałuje , ze nie wpadłam na ten pomysl , co ty masz jakieś obiegcje , kobieto pracująca jesteś ....

co do pogody w n , to jakaś masakra, ciągle pada śnieg ....normalnie szok , uliece wąskie i jeszcze zasypane , muldy na poboczach , chodników wogole nie ma , ale ja się boję , żeby do poniedziałku odpuściło bo mam samolot a we wtoek musze iść na kontrolę do gina i zwolnienie ciąg dalszy wziąść ...juz mam stresa.

Ostatnia edycja:
Marta, a tam wstyd, jedno z dwojga MUSI dobrze wygladac albo dom albo kobieta:-D
dobrze,ze wybralas siebie:tak::-p

kurde nie wyrabiam z ta pogoda, wali jakies G... z nieba, no nic siedzimy w domu:baffled:
kiedy bedzie mozna sie w letnie sukieneczki sie wdziac:nerd:

Dzień dobry Brylanciki!!
Ale błyszczycie ostatnio a ja Was zaniedbałam.. miałam trochę zajęć i wieczorem już nawet kompa nie włączałam...
Poczytałam Was dopiero teraz:zawstydzona/y:
Imiona na tapecie i jak na dziewczynkę to ja też poproszę!!!! :-)
U nas listę chłopców robił mąz,bo ja dla dziewczynki miałam zrobić- wybieramy wspólnie.
Leon to był nr 1 u mojego na liście - niedoczekanie jego! zgłosiłam veto i nie przeszło na szczęście. Chcieliśmy Jan ale w rodzinie bliskiej mamy więc odpadł. Został Tymoteusz a imion było ok 10.
Dla dziewczynki mam Aleksandra albo Antonina( już wiem ,że Tośka nie przejdzie:wściekła/y: ale będę walczyć)
U nas w biegu wczoraj i dziś basen Tymka,my w niedzielę na łyżwy na 2 godzinki się wybieramy- nie byłam kilka lat więc już czas. Od przyszłego tygodnia mam zajęcia abt i pilates we wtorki i czwartki:) wiosna idzie i czas się pozbierać do kupy:tak:Poza tym miałam sprzątanie po gościach - jeszcze pralki chodzą. I tak w biegu....AAA kupiliśmy fotelik- ten naj w testach 9-18kg BeSafe izi kid x1 isofix tyłem do kierunku jazdy - jest suuuper:) Tymusiowi chyba też się podoba ,bo już dużo widzi - jeszcze zagłówek wyjmę i będzie widział cały świat :-)
Jutro tez mnie nie bedzie,mąż ma dzien z synkiem a ja zabieram credit card i jade z mamą na zakupy:-):-):-p:-p muszę te botki na wiosnę kupić i koniecznie szare - jakoś sobie ubzdurałam.
Marcia i baaardzo dobrze,ze pomagasz sobie w obowiązkach! Dobrze Anja pisze:-)
Cris masz formę kobieto!!
Iza zazdroszcze talentu!! ech a ja chyba mam tylko talent do wnerwiania męża:-p

Pozdrawiam cieplutko i będę zaglądać dziś do Was . Mam wizytację teściowej więc same rozumiecie...

O cos tu cicho dzisiaj.
Ja dzisiaj cały dzien jakas zmeczona i przymulona. Mama wieczorem chwile była. Teraz biegne z pieskiem i do spania zaraz :-)
Buzka

cześć i czołem :) mój syn nie śpi już od godziny - właśnie gada do karuzelki, a ja jem śniadanko bo potem z czasem może być różnie ;)
my żyjemy, choc chwilami jest ciężko :)
czy Karolina się odzywała? Ciekawe co u niej i jej maluszka :)

pozdrawiamy gorąco cioteczki z Trójmiasta!

reklama
No to masz w domku małego skowronka Iwonko :-) I on tak codziennie?

Ja dziś z trójeczką dzieci, jutro też a w dodatku szefowa poprosiła abym jutro po południu ją zastąpiła. Czyli za dużo nie będę tu zaglądała.

Buziaki i miłego dnia cioteczki!

Do góry