reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ANJA - mówisz jak mój M- on postawił na ten BeSafe
a skoro piszecie ,ze ma byc 9-18 to widocznie cos juz wiecie..jak dobrze mieć takie wiadomości z maminej ręki ;)

u mnie mały zasnał wiec ja się wzielam za mycie okien w livingu:rofl2: na szybko ale jak przejasniało! to kuchenne zostało ale mam zazdroskę i rolete ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej, hej
widzę, że temat fotelikowy w pełni.

ania: operacja, to nieciekawa sprawa, ale daje lepszą perspektywę:tak:trzymaj się dzielnie:tak:

emka: dasz radę z mężem, może pokarz mu ten co Anja wkleiła i wszystkie atesty które maja, napewno dla Twojego M najważniejsze jest bezpieczeństwo Tymcia.

ana:jak dziś samopoczucie??

martyna: a Ty jak sie miewasz mam ndzaieję, że lepiej?

a ja dziś mam tak wysoki poziom adrenaliny, że aż mi niedobrze:confused2:dziś poszłam na chwilkę do łazienki, a jak wróciłam patrze a Rita stoi nad otwartym opakowaniem sterydów, i obok otwarty sok... ona do mnie że 3 tabl. wzięła, sama nie wiem czy trzy wydaje mi sie że więcej. Młoda ma teraz dawkę 5mg/48h a zarzuciła sobie 30-50mg... dzwonie do nefrolog i pytam co mam zrobić, dla mnie najbardziej racjonalne było wymioty wywołać, a ona do mnie, że po co do niej dzwonie powinnam na pogotowie, (ale powinni jej płukanie żołądka zrobić):eek::szok:no, kur... a kto wie cos lepiej o sterydach niż ona?? mój mężaty na toksykologie zadzwonił, i tam nam powiedzieli, że najlepiej wymioty sprowokować i obserwować. Także Rita zwróciła wszystko od śniadania, i teraz tylko obserawcja i coś osłonowego na żoładek. ale mam takiego nerwa... zawsze takie rzeczy się dzieją, jak ja sama jestem:wściekła/y:

idę się położyć:crazy:

O matko! całe szczęscie,ze sie dobrze skonczyło!!!!

To cos dla nas-juz na pewno bedzie tyłem:
[video=youtube;fKIeExpDLDA]http://www.youtube.com/watch?v=fKIeExpDLDA[/video]

Cris- horror jakis, jak ona sie do tych sterydow dorwala:szok:
dobrze,ze zwymiotowala;-):tak:
zamykaj prochy gdzies na najwyszej polce na klucz:eek:

hej Martynka :-) zdążyłam się już w nocy wylogować, a pisałam też w towarzystwie reddsa, ale jabłkowego ;-)
Wild Wind trzymaj się, buziole dla Antosia
m. w boju trzymam kciuki żeby żadnych skutków nie było, ale po tak szybkiej reakcji i wymiotach powinno być ok; Ritka chciała pewnie pokazać jaka samodzielna z niej dziewczynka i że potrafi sama zadbać o swoje zdrowie

ja w temacie fotelików calkiem zielona jestem, więc nie pomogę
miałam dziś rodziców od rana, więc wykorzystałam czas na porządki, co przy małej która teraz przechodzi etap "kuli u nogi" jest zwyczajnie niemożliwe :tak:

witam
Marta, Maertynka to dla Was;-)

33p9grl.jpg

http://pl.tinypic.com/r/33p9grl/4
Witaj Mirabelka:tak::happy:
ja widzialma tez fotke na NK:-DSUPER:-p
Aniu tak mi przykro:-(, jeszcze mialam nadzieje , że obedzie się bez operacji, życzę duzo sily kobitko:tak:

Cris myślalam , że padne przed kompem jak czytalam twojego posta:-(, mam nadzieję , że wszystko dobrze z malą:confused2:

ja się mam dobrze, lekarz zezwolil mi na lot , wiec w piątek jadę na póltora tygdnia do Norwegii....troche się boje:-(

Ostatnia edycja:
Hej laski :)
Ja czytam, ale nie mam zbytnio weny na odpisywanie. Ja dalej chora, mały tez ma brzydki kaszel i katar, wiec jutro idziemy do lekarza... Niech go usłucha nasza pediatra na wszelki wypadek. Z Patrykiem tez niezbyt fajnie, wiec ogolnie mi sie nic nie chce... A pogoda wspaniała... W dzien deszcz, teraz dla odmiany snieg sypie.... Po prostu rewelacja
Gdzie ta wiosna???????????

Cris mam nadzieje, ze z małą już ok !
Ania (Wild Wind) wspolczuje operacji Antosia, ale na pewno po niej bedzie lepiej i mu bedzie łatwiej
Ana możesz mnie zabrac ze sobą nawet w walizke, bo nie chce mi sie tu siedziec.... Nie wiem co wkleiłas dla mnie i Marty, bo mam limit przekroczony i połowa rzeczy sie nie otwiera... Wspaniały iPlus... Dobrze ze za kilka dni 1 (pierwszy) :-D A gdzie mieszkanko dokładniej kupiliscie? Teraz to w ogole bedziemy miały blisko do siebie :-) hi hi
Mirela fajnie że rodzice byli i mogłas cos na spokojnie zrobic :-)

A reszta lasek gdzie?? Cos słabo idzie pisanie... hehe
A Karolina i Ivi to tak pochłonięte macierzyństwem, że juz wcale nie zaglądają :-) Ehh mam nadzieje ze sobie super radzicie dziewczyny i niedługo wrócicie na BB :-)

Co do fotelików my mamy 9-36kg, ale załuje ze nie kupilismy rozkładanego do lezenia... No ale my w dłuższe trasy raczej nie jezdzimy, wiec nam wystarcza....
Nic, zbieram sie do spania...

Martynka, szok, popatrzyłam jaki twój Rafałek zębaty :szok: Mój ma połowę tych zębów :-D a starszy :tak:
U nas jakoś leci, wczoraj Maćkowi spuchło oczko - pomyslalam ze moze alergia na kropelki, ktore dostal na zapalenie spojowek. W każdym razie odstawiłam kropelki i mu przemywam świetlikiem. Zobaczymy do jutra. Z okazji ferii u nas jak na wsi - zero lekarzy, wszystkich gdzieś wymiotło na urlopy, a ty się sam lecz. Niby są jacyś, ale pozostawały jakieś mocne odpady atomowe, żal mi tam dziecka ciągnąć. .

reklama
hej
Cris daj znac jak z Ritą:-:)confused2:.....
Kasiu wspolczuje , Martynka Wam też :-(...oj jakos tak chorowito u nas:-(
Martynka ja juz nie mam iplusa:no: wogole od pól roku komp mi się zepsul i jakos nie oddalam do naprawy z lenistawa czy nawet nie wiem:-D z checi uwolnienia sie od przesiadywania;-) i korzystam od szwagra z góry,a le dziala też muląco na tej wsi:wściekła/y:, co do mieszkanka to na górnym

u mnie przez noc napadla śnieg :szok:!!! samochodu ni ma bo w warsztacie i siedze jak koza w domku i powoli sie pakuje i pranie robię.nic ciekawego nudy na pudy...
piszcie co u WAs:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry