Hej laski
Ja czytam, ale nie mam zbytnio weny na odpisywanie. Ja dalej chora, mały tez ma brzydki kaszel i katar, wiec jutro idziemy do lekarza... Niech go usłucha nasza pediatra na wszelki wypadek. Z Patrykiem tez niezbyt fajnie, wiec ogolnie mi sie nic nie chce... A pogoda wspaniała... W dzien deszcz, teraz dla odmiany snieg sypie.... Po prostu rewelacja
Gdzie ta wiosna???????????
Cris mam nadzieje, ze z małą już ok !
Ania (Wild Wind) wspolczuje operacji Antosia, ale na pewno po niej bedzie lepiej i mu bedzie łatwiej
Ana możesz mnie zabrac ze sobą nawet w walizke, bo nie chce mi sie tu siedziec.... Nie wiem co wkleiłas dla mnie i Marty, bo mam limit przekroczony i połowa rzeczy sie nie otwiera... Wspaniały iPlus... Dobrze ze za kilka dni 1 (pierwszy)
A gdzie mieszkanko dokładniej kupiliscie? Teraz to w ogole bedziemy miały blisko do siebie :-) hi hi
Mirela fajnie że rodzice byli i mogłas cos na spokojnie zrobic :-)
A reszta lasek gdzie?? Cos słabo idzie pisanie... hehe
A
Karolina i Ivi to tak pochłonięte macierzyństwem, że juz wcale nie zaglądają :-) Ehh mam nadzieje ze sobie super radzicie dziewczyny i niedługo wrócicie na BB :-)
Co do fotelików my mamy 9-36kg, ale załuje ze nie kupilismy rozkładanego do lezenia... No ale my w dłuższe trasy raczej nie jezdzimy, wiec nam wystarcza....
Nic, zbieram sie do spania...